Platonik aşık var mı bennim gibi?

evet forumda yalnız ben aşk acısı çekmiyorumdur sanırım. Nasıl geçer bu acı nasıl diner ne zaman hatırlanmaz olur en kötüsü de belirsizlik içinde kalmak

ben 3 yıl yaşadım, hem de hep her gün yanyanaydık. çok zordu, bir gün gülümsemese sanki o gün benim için kara gündü :)) ama sonra yanından ayrıldım ve bitti. şu an hala görüşüyoruz, ama sadece saygı duyduğum değerli biri benim için :) hatta yakında doğum günü ve hediye aldım ona. Ama içimde aşk namına hiçbir şey kalmadı. Yaşadıklarım zor olsa da, şimdi hatırlayınca pişman değilim. Saf ve temizdi :)

insan o hayrı göremiyor gönül sevdiğini istiyor oysa tevekkül edip akışına bırakmak ne güzel bir şey.. Her zaman yapardım bu sefer tıkandım

Her zaman yapabildiğin bir şeyi yine yapman zor değil . Sadece istemenle alakalı bir durum .
Hem kendini sıkma illede unutayım diye zamanı gelince çıkıp gider aklından .

sesini kokusunu oyle cok ozluyrm ki tenine dokundgmda hissettgm sicaklgni teni dedgm elleri bn bi tek ellerine dokundm bide opmye hic kiyamadgm dudaklarna onu cok seviyrum o tertemz biri bn ona layik degilm zamana ihtyacm var sadece iyilsmk icin ve iyilesince onu sevdgmi soyliycm eger bu askim gercekse ayni yerde beklyck beni biliyrm

evet çok güzel bir bakış açısı çok sağol biraz rahatladım inanki

önemli olan hisler geçip gitsede güzel anabilmek değil mi

beklemek yalnızca beklenen gelecekse güzel bu şekilde önü arkası belirsizken değil hiç yoktan kendi adıma acı verici bir şey platonik aşk denen mesele

hayat bazen belirszde oluyr bu kimsenn tercihi degil bn yazgya kadere inanyrm beklemk bazen iyi dr guzel olan hersey sabir istr

evet bende biraz kaderciyimdir karşımıza çıkan her insanın tesadüf değil tevafuktan ileri geldini düşünürüm ama bir yandan da olmuyorsa zorlamamak gerek imtihandır deyip geçmeyi öğrenmeli

Ben tüm bunların farkındayım gel gör ki kalbe söz geçiremiyorum

Son düzenleme:
okişi sana uzakmı ,yakınmı,ulaşılmaz birimi?

bakış açınıza bayıldım cidden :)

yanı sıra zaman gerçekten derdin ilacı. ama 25nde bir platonik çok da kolay olmasa gerek. durumunuz tam olarak nedir açıklarsanız.. evli mi bekar mı? ulaşma ihtimaliniz var mı vs

Son düzenleme:

Ahaha kendimi gördüm bi an aynen bi şarkı vardı " platonik olmaaa değmez onaa yazık sanaa " diye. Yemin ederim oyle. Onu düşünmeye harcadığım zamana bir dil öğrenebileceğim ihtimalini düşündükce fena oluyorum hala. Boşver boşver platonikse olmamistir o zaten B-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dertleşelim bari herkes anlatsın ben başlıyım ingilizce kurusnda vardı bir tane ilgisi vardı biliyorum ama ne o adım attı ne ben burçtanmı ne fazla inatçıyım aslında o adım attıda erken davrandı gibi geldi bilmiyorum

Ulaşılmaz değil aslında aksine çok yakınımda. Ben bir attım attım ama ondan tepki gelmedi. Yada anlamadı bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…