- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
evet forumda yalnız ben aşk acısı çekmiyorumdur sanırım. Nasıl geçer bu acı nasıl diner ne zaman hatırlanmaz oluren kötüsü de belirsizlik içinde kalmak
insan o hayrı göremiyor gönül sevdiğini istiyor oysa tevekkül edip akışına bırakmak ne güzel bir şey.. Her zaman yapardım bu sefer tıkandım
Bak şöyle düşünebilirsin ben de yaşadım da sonra bir baktım feleğin çemberinden dönmüşüm
O kişi şizofren olabilir başka psikolojik hastalıkları olabilir sana hayatı zehir edebilir
Ya daaa genetik bir şey vardır çocuğunuzda çıkar ya da belki hiç çocuğunuz olmaz
Belki evlenince seni dövecektir sen şimdiden nasıl anlarsın yapar mı yapmaz mı dışarıdan melek dediğimiz eniştem halamı dövmüş kaç kere sonradan öğrendik ne üzücü..Belki aldatılacaktın .Belki beraber olacaksınız ama seni sevemeyecekti.Kullanacaktı.Hep mutsuz edecekti.
Bilemezsin o yüzdeeen dualar ediyorsan ve olmuyorsa bırak gitsin sonradan daha çok üzüleceksin belki..
ben 3 yıl yaşadım, hem de hep her gün yanyanaydık. çok zordu, bir gün gülümsemese sanki o gün benim için kara gündü :)) ama sonra yanından ayrıldım ve bitti. şu an hala görüşüyoruz, ama sadece saygı duyduğum değerli biri benim için :) hatta yakında doğum günü ve hediye aldım ona. Ama içimde aşk namına hiçbir şey kalmadı. Yaşadıklarım zor olsa da, şimdi hatırlayınca pişman değilim. Saf ve temizdi :)
sesini kokusunu oyle cok ozluyrm ki tenine dokundgmda hissettgm sicaklgni teni dedgm elleri bn bi tek ellerine dokundm bide opmye hic kiyamadgm dudaklarna onu cok seviyrum o tertemz biri bn ona layik degilm zamana ihtyacm var sadece iyilsmk icin ve iyilesince onu sevdgmi soyliycm eger bu askim gercekse ayni yerde beklyck beni biliyrm
hayat bazen belirszde oluyr bu kimsenn tercihi degil bn yazgya kadere inanyrm beklemk bazen iyi dr guzel olan hersey sabir istr
Bak şöyle düşünebilirsin ben de yaşadım da sonra bir baktım feleğin çemberinden dönmüşüm
O kişi şizofren olabilir başka psikolojik hastalıkları olabilir sana hayatı zehir edebilir
Ya daaa genetik bir şey vardır çocuğunuzda çıkar ya da belki hiç çocuğunuz olmaz
Belki evlenince seni dövecektir sen şimdiden nasıl anlarsın yapar mı yapmaz mı dışarıdan melek dediğimiz eniştem halamı dövmüş kaç kere sonradan öğrendik ne üzücü..Belki aldatılacaktın .Belki beraber olacaksınız ama seni sevemeyecekti.Kullanacaktı.Hep mutsuz edecekti.
Bilemezsin o yüzdeeen dualar ediyorsan ve olmuyorsa bırak gitsin sonradan daha çok üzüleceksin belki..
Zamanında çok çektim
Bide ben gidip seni seviyorum çok tatlısın demiştim
Bazı insanlar söyle diyor ama söyleyince genelde
Biyerleri kalkıyor ve sonra seni daha çok üzüyor
Ama bazende herşey peri masalı gibi oluyor
Benimkisi pok oldu
Daha sonra zamanla unuttum :)
Merak etme canım yalnız değilsinEvet forumda yalnız ben aşk acısı çekmiyorumdur sanırım. Nasıl geçer bu acı nasıl diner ne zaman hatırlanmaz oluren kötüsü de belirsizlik içinde kalmak
okişi sana uzakmı ,yakınmı,ulaşılmaz birimi?
15 yıl yaşadım bu duyguyu zamanında çok üzülüyordum ama artık benim için güzel anılar ve çok masumca bir çocukluk aşkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?