Platonik aşık var mı bennim gibi?

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Evet forumda yalnız ben aşk acısı çekmiyorumdur sanırım. Nasıl geçer bu acı nasıl diner ne zaman hatırlanmaz olur en kötüsü de belirsizlik içinde kalmak

Evet forumda yalnız ben aşk acısı çekmiyorumdur sanırım. Nasıl geçer bu acı nasıl diner ne zaman hatırlanmaz olur en kötüsü de belirsizlik içinde kalmak

Okuyorsan okuluna, çalışıyorsan işine, evdeysen de kendini hobi bulmaya ver. Herkesin sevdiği insan onu sevmek zorunda değil bunu kabul et. Ve ileride evleneceğin insana haksızlık etmemek adına imkansız birini seviyorsan eğer o çocukla olan hayallerini çöpe atmalısın benden söylemesi.

inan boş beleş bi insan değilim yaşımda oldu yirmi beş. Çalışıyorum işten geliyorum ders çalışıyorum kpss geçti başka sınavım daha var. Hiçbişey yapamıyorsam film izliyorum dışarı çıkıyorum. Aklıma girdi çıkmak bilmiyor çok yoruldum artık

25 yaşındaymışsın...
Küçük değilsin.
Biraz mantıklı düşün ve kendi hayatına önem ver sadece.

Zamanında çok çektim
Bide ben gidip seni seviyorum çok tatlısın demiştim
Bazı insanlar söyle diyor ama söyleyince genelde
Biyerleri kalkıyor ve sonra seni daha çok üzüyor
Ama bazende herşey peri masalı gibi oluyor

Benimkisi pok oldu
Daha sonra zamanla unuttum :)

Bi bakmisin aklindan cikmis gitmis..o oyle istemeyle akildan cikicak bi durum degilkii...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu hatırlayınca kendini başka bir şeye vermeye çalış evet zamanla unutursun başka biri hayatına girince unutursun falan ama ondan önce de unutmak zor değil gerçekten iste yaparsın inşallah canım

şans mı kader mi nedir bu karşılıksız hissin sebebi

öyle mi dersin. unutmak istedikçe daha çok hatırlıyorum sanki

Zorlama kendinii unutmaya çalışcam deme akışına bırak yani tamamen akışına düşünüyorsan düşün ama oturup saatlerce face ine bakma mesela face ine bakmayacağım diye de kasma sürekli yani tamamen akışına bırak bir bakıyorsun aa geçmiş Anlatabildim mi bilmiyrum ama öyle

ne kadar aşık olursanız olun kesinlikle gidip seviyorum demeyin bekleyin sadece kısmetse zaten olur.

anladım canım aynen öyle faceden takip etmeyi bıraktım zatende aklımdan da atsam süper olacak

insan o hayrı göremiyor gönül sevdiğini istiyor oysa tevekkül edip akışına bırakmak ne güzel bir şey.. Her zaman yapardım bu sefer tıkandım

Bak şöyle düşünebilirsin ben de yaşadım da sonra bir baktım feleğin çemberinden dönmüşüm
O kişi şizofren olabilir başka psikolojik hastalıkları olabilir sana hayatı zehir edebilir
Ya daaa genetik bir şey vardır çocuğunuzda çıkar ya da belki hiç çocuğunuz olmaz
Belki evlenince seni dövecektir sen şimdiden nasıl anlarsın yapar mı yapmaz mı dışarıdan melek dediğimiz eniştem halamı dövmüş kaç kere sonradan öğrendik ne üzücü..Belki aldatılacaktın .Belki beraber olacaksınız ama seni sevemeyecekti.Kullanacaktı.Hep mutsuz edecekti.
Bilemezsin o yüzdeeen dualar ediyorsan ve olmuyorsa bırak gitsin sonradan daha çok üzüleceksin belki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…