cok tsk ederim canim benide araniza aldiginiz icin :)
malesef bende sizdenimm ama galiba yavas yavas o okuzden kurtuluyorum
kizlar gecen regaip kandili icin camiye gitmstk orda gordum o okuzu yine
karsilasmamak icin annemin hep onunde durdum cunku annemin arkasinda duruyodm ama malesef gordu ve yine bakti
ama artk bisey farkettm o yakinimda olunca kalbim cok hizli atiodu o gun hicte oyle olmadi daha cok beni gormesn yine rezil olmayim gibi bir hise kapilmistm
sonra arabaya bindm babam bizi almaya gelmsti oda disarda dikiliyordu arabaya bindm arabanin camindan bile bakti okuz
Onu görebileceğim yerde olsam mı olmasam mı kızlar? Araştırdım biyer var oraya gidersem görebilme ihtimalim var gitsem mi?
Aşkından vazgeçme. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk. O ZAMAN AŞK.
Hep vazgeçicegim diyorum ama tık yokk
vazgeçemiyorsan seviyorsun o zaman
Onu görebileceğim yerde olsam mı olmasam mı kızlar? Araştırdım biyer var oraya gidersem görebilme ihtimalim var gitsem mi?
nasıl bı ortam olduguna bağlı. Sen gitsen o anlarmi onun için gittiğini ?! Yok çakmazsa tesadüf gibi görünecekse git
Bir kurumun pikniği cnm banada davetiye gelmiş o şekilde yoksa ona özel gitmicem yani gitsem mi gitmesem mi?
meraktayım nedir o kurnaz fikirlerin .)
Amin canım,eski bi platonik aşık olarak ben de buradayım artıkın,ablalık yaparım size.
sen neler yaptın platonikllikten kurtuldun??
çevresinde olmak faydalıdır. bir zaman oralarda ol. sonra geri çekilll:)
Ozaman git bence. Süslen en guzel halinle git. Ama onun etrafında dolanma. Cok neşeli havalı ol. Arada bakış ama yüz verme.
Yani ben giderdim :)
aslında tınlamıyo görünmek ve o bilmeden yakınında olmak. sürekli aklı benimle meşgul olacak. hep beni düşüncek ama ben ona o zaman farklı bir dünya yaratıcammm.
Amin canım,eski bi platonik aşık olarak ben de buradayım artıkın,ablalık yaparım size.
sen neler yaptın platonikllikten kurtuldun??
çevresinde olmak faydalıdır. bir zaman oralarda ol. sonra geri çekilll:)
fazla durmucam zaten cnm 1-2 saat takılıp dönmeyi düşünüyorum, öyle piknik bitene kadr durmucam
Ben uygun zamanı bekledim kakus.
Kimseyi aracı yapmadım,sadece bekledim,dua ettim.
Olacağına hep inandım,evrene olumlu mesaj yolladım.
Nettiniz kızçeler bi gelişme var mı ?
aslında tınlamıyo görünmek ve o bilmeden yakınında olmak. sürekli aklı benimle meşgul olacak. hep beni düşüncek ama ben ona o zaman farklı bir dünya yaratıcammm.
kızlar benim platoniğimden vazgeçiyorum galiba:S aklım karışık yeni aşklara yelken açmak istiyorum. biri vardı bana yazmıştı benden hoşlandığını biliyorum filan diye. kaçamak cevaplar vermiştim bezen aklımdan geçmyor değil yazsam mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?