Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

Çok sağolun kızlar inş.. Baktım öyle olmuyor, yaşım geçecek yoksa iş işten geçecek pişman olacağım o yüzden böyle olmaması için gömdüm, beni seveni seveceğim.

hakkında hayırlısı canım inşallah çok mutlu olursun darısı bizlere olsun

ben çok kötüyüm ya kızlar gözyaşlarım durmuyor resmen
uzun zamandır ne benimle konuşuyor ne msj atıyor
ne oldu böyle anlamıyorum ama
hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor mutsuzum hem de çoook
ben hiç mutlu olamayacak mıyım ://

Mrh. platonik aşkımı unutamadığım için mutsuz ve gereksiz evliliğimi bitirdim kızlar çok daha iyi oldu böylelikle onuda kandırmış olmaktan kurtuldum. Şimdi ailemle odamda rahat rahat acımı yaşıyabiliyorum sadece onu seviyorum ve zaman geçtikce daha çok artıyor sevgim, bundan sonra hayatıma birini sokmayı düşünmüyorum ya o yada hiç.

Aynen benimde

Bir an önce mutlu olursun canım inşalalh sen de.
Nenim hiç umudum kalmadı çünkü artık hayatında ciddi anlamda birisi var.
Akışına bıraktım ben de kim beni mutlu edecekse hayırlı olacaksa o çıksın karşıma diye

Bende akışına bıraktım ama hikaye aslında, benimkisi kim bilir belki, nişanlı, belkide evlenmiştir. Ama şunuda biliyorum ben onu seviyorum diyede oda beni sevmek zorunda değil alıştım artık acıma, öyle battı balık yan gidiyor misali arada ağlarım geçer hayatıma devam ediyorum neticede bakalım nereye kadar, bilenler zamanla unutursun diyorlar ama zamanla daha çok aşık oluyorum

İki aşk yaşadım şimdiye kadar hep platonik kaldı.Kötü bir yaşantı bu da.Hele bu en sonuncusu da acı yaşattı bana.Artık düşünmüyorum ama sanırım acıma alıştım ve unuttum.Emin ol ne olacaksa zamanla oluyor senin istediğin veya istemediğin yönde ilerliyor her şey.Sana sadece olanlara kabullenmek kalıyor.Senin de hakkında hayırlısı canım ama cidden alışılıyor ve unutuluyor yani.

Herkez aynı şeyleri söyluyor cnm klişe laflar senin dediğin gibi ama bende düzelme yok en sonunda psikiyatriye gittim, ilaç kullanıyorum yoksa kendımı kontrol edemıyorum, kontrolden çıkmıştım artık.

Herkez aynı şeyleri söyluyor cnm klişe laflar senin dediğin gibi ama bende düzelme yok en sonunda psikiyatriye gittim, ilaç kullanıyorum yoksa kendımı kontrol edemıyorum, kontrolden çıkmıştım artık.

Senin herhalde takıntı durumuna gelmiş o halde canım.Umarım düzelirsin de şöyle sakin bir kafayla devam edersin canım.

Takıntımı, saplantımı bilemiyorum artık cnm, teşekkür ederim.

Belki de değildir canım da ilaç felan deyince aklıma geldi bir an benim de.Yine de zorlu bir süreç bu da kıa zamanda atlatırsın inşallah.Karşılıklı aşk yaşayacağın mutlu olacağın birisi ile karşılaşırsın inşallah.

Gelmişim 21 yaşına, platonik aşka tutuldum olacak iş mi?? Allah sınıyor beni

Ben de 21 yaşındayım canım yani aylar öncesine kadar hatta artık yıl olmak üzere platonik aşka tutulmuştum.Doğru düzgün aşk yaşayamadım mutlu şekilde nasip değilmiş diyorum ama şimdiye kadar da şunu anladım ki platonik aşkla gemi yürümüyormuş anca kendimizi harap ettiğimizle kalıyoruz.

Teşekkür ederim cnm ben acı çekiyorum acı çekincede sinirleniyorum doğal olarak ilaçlar rahatlatıyor bakalım nereye kadar...
Gelmişim 21 yaşına, platonik aşka tutuldum olacak iş mi?? Allah sınıyor beni
Karşı taraf biliyormu onu aşık olduğunu cnm

Teşekkür ederim cnm ben acı çekiyorum acı çekincede sinirleniyorum doğal olarak ilaçlar rahatlatıyor bakalım nereye kadar...

Karşı taraf biliyormu onu aşık olduğunu cnm

Anladım canım rahat hissediyorsan kullan tabi ama bağımlılık yapmamaya da özen göster.Yani o ilaçlara genelde vücut alışınca bir daha bırakmak istemiyor istem dışı bir durum.İlaçsız da iyi olmaya çalış yani.

Platonik takıldığım biri vardı benim de, öyle ki kimse onun gibi değildi benim için. Halbuki uzaktan seviyordum. Karakterini, tavrını da kendi kafamda kuruyordum. Çok saçma sapan bir hale gelince bunlar. adım attım.
Sonuç olarak bu kişiyle görüşüp, buluştuktan sonra ondan nefret etmiştim ben.
Hiç de sandığım gibi biri olmadığını anlamıştım.
Sen de aslında mantıkdışı bir hal içindesin. Bunun farkında olduğuna da eminim ama bir yandan da platonik takılma, aşkı kendi içinde yaşama durumunun, insanı çok mutlu eden bir tarafı da oluyor.
Yaşadığını hissediyorsun. Çünkü kalbin en ala şekilde çarpıyor. Yine de sağlıksız bir şey olduğu kesin.
Eğer sen de benim yaşadıklarımı yaşama şansına sahip olsaydın çok farklı bir hayatın olurdu şimdi.
Umarım kurtulursun diyeceğim de halinden memnun gibisin. :))

20 yaşındayım ne çektim platonik hallerden :) bu yüzden kimseyle çıkamadım bana gelenlere de hep aklımda başkası var diye olumlu bişey diyemedim ne kadar iyi olsalarda. işte ben bu duruma çook üzülüyorum kızlar. kendimi kahretmekten başka bişey değil bu. ama söz geçmiyor da işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…