canım bazı şeyler çok rutin olmuştu artık evli gibi olmuştuk iyice heyecan azalmıştı falan filan. bana sorarsan ben hala çok aşığım ama onda öyle değil sanırım.ama onu keşke evlilik yaşımda tanımış olsaydım her şey daha farklı olurdu.böyle uzun sürünce ikimiz de birbirimizi tükettik çıkmaza girdik
ben uzgunumm ya dugune gittik 1 saat kalabildik anca butun masalar doluydu babamda az oturalim gidelim
dedi bende kalmak istiyorum diyemedimm.. dugune girmeden babam arabaya park etmeye gitmisti bizde disarda bekliyordukk sanki beni karsilamaya gelmisti yaa
bi anda baktim o geliyorr uzaktan baktim yanimdan gecince bakmadim yuzune oyle iste bukadar kac haftadir o dugunu bekledim anca 1/2 kez gorebildimm..
bana baktii yinee pff uzgunumm kizlarrr... galiba artk ondan vazgecmekkkk hersey bosunaa o beni fark etmiyorrrr.. buraya kadarmis artk napalim....
ben uzgunumm ya dugune gittik 1 saat kalabildik anca butun masalar doluydu babamda az oturalim gidelim
dedi bende kalmak istiyorum diyemedimm.. dugune girmeden babam arabaya park etmeye gitmisti bizde disarda bekliyordukk sanki beni karsilamaya gelmisti yaa
bi anda baktim o geliyorr uzaktan baktim yanimdan gecince bakmadim yuzune oyle iste bukadar kac haftadir o dugunu bekledim anca 1/2 kez gorebildimm..
bana baktii yinee pff uzgunumm kizlarrr... galiba artk ondan vazgecmekkkk hersey bosunaa o beni fark etmiyorrrr.. buraya kadarmis artk napalim....
Bende yok, olacağıda yok artık imkansız, unutmaya odaklandım.
Daralıyorum, kara bulutlar hep üzerimde, bu kainatta huzurlu nefes alamıyorum, sürekli ağlıyorum gizli saklı imkansız olan birşeyi hala bekliyorum yapamıyorum atamıyorum üzerimden bu sevgiyi bıktım artık bu yükü kaldırmakta zorlanıyorum artık, çaresizim.
Sen seni sevmeyen seni düsünmeyen umrunda bile olmayan bir kisi mi üzülüyorsun ?
Hic kimse senden daha önemli degil !
Kendini üzmene deger mi hic o kimki sen onun icin kendini üzüyorsun be ?
Eger onu untmak istiyorsa onunla ne yasadigini degil sana neler yasattigini hatirla.
Hem bir tek omu var bu dünyada elini sallasan ellisi git kendine sevgine layik olan birini bul seni sevmeyen biri icinde üzülme sen istedigin kadar agla eger o seni sevmiosa sende onu sevmeyeceksin.
Ben zaten göremiyorum ki uzak yerde oturuyor, kaç kere dedim kendime unut diye ama olmadı işte biraz daha zaman yada onu bastıracak birinin çıkması diye düşünüyorum...
Aynen yeni biri cikinca insan gercektende alisiyor onsuzluga yeni birini sevmeye basliyorsun onu sevdikce digerini unutuyorsun ...
KIZLAR Ben artık yoruldum ve yoruldugum içinde bıktım platonikten ve bıktığım için de sıkıldım sanırım artk sevgim soğudu ve ayrıldığım eşimle de barıştım beni çok seviyor, çok değer veriyorbende onu sevmeye çalışacağım mutluyum artk nedense bir anda soğudum size tavsiyem dua etmeniz tek hazine dualar ve Allahm sükürler olsun acım yok.
KIZLAR Ben artık yoruldum ve yoruldugum içinde bıktım platonikten ve bıktığım için de sıkıldım sanırım artk sevgim soğudu ve ayrıldığım eşimle de barıştım beni çok seviyor, çok değer veriyorbende onu sevmeye çalışacağım mutluyum artk nedense bir anda soğudum size tavsiyem dua etmeniz tek hazine dualar ve Allahm sükürler olsun acım yok.
hakkında hayırlısı olsun canım eşinle barıştıysan eskiyi geçmişi sil at hatırlama dahi çünkü sana fayda sağlamaz
seni seven insan yani eşin yanında ise sen boşver diğerini bence.
senin durumun çünkü bizden çok farklı.
hakkında hayırlısı olsun umarım eşinle mutlu olursunuz hem de çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?