Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

hakkında hayırlısı olsun cnaım sıkma canını hayır gibi gördüğümüz de şer, şer gibi gördüğümüzde hayır avrdır zamana bırak şimdilik inşalah en hayırlısı olur

ben uzgunumm ya dugune gittik 1 saat kalabildik anca butun masalar doluydu babamda az oturalim gidelim
dedi bende kalmak istiyorum diyemedimm.. dugune girmeden babam arabaya park etmeye gitmisti bizde disarda bekliyordukk sanki beni karsilamaya gelmisti yaa
bi anda baktim o geliyorr uzaktan baktim yanimdan gecince bakmadim yuzune oyle iste bukadar kac haftadir o dugunu bekledim anca 1/2 kez gorebildimm..
bana baktii yinee pff uzgunumm kizlarrr... galiba artk ondan vazgecmekkkk hersey bosunaa o beni fark etmiyorrrr.. buraya kadarmis artk napalim....

Canım yaa bende artık düşünmemeye çalışıyorum, umudumu kestim ondan elbet aklıma geldiği oluyor ama artık takmıyorum çok bunalım yapmıyorum onsuzda yaşıyorum yaa 2 senedir alıştım artık bu saatten sonra o olsa ne olmasa ne nasip değilmiş demek ki ama inşallah birgün gelirde o zamanda bende elimin tersiyle iterim onu başkada birşey istemiyorum okdr.

hayırlısı canım yine karşılaşırsınız belki umutsuz olma.
ayrıca unutma zaman her şeyin ilacı ne olur bilemeyiz ama zamanla hakkımızda hayırlı olacak güzel şeyler olsun inşallah

kimseden ses seda yok durumlar ne yönde kızlar var mı platonik aşklar da gelişme ?

Daralıyorum, kara bulutlar hep üzerimde, bu kainatta huzurlu nefes alamıyorum, sürekli ağlıyorum gizli saklı imkansız olan birşeyi hala bekliyorum yapamıyorum atamıyorum üzerimden bu sevgiyi bıktım artık bu yükü kaldırmakta zorlanıyorum artık, çaresizim.

Son düzenleme:

Sen seni sevmeyen seni düsünmeyen umrunda bile olmayan bir kisi mi üzülüyorsun ?
Hic kimse senden daha önemli degil !
Kendini üzmene deger mi hic o kimki sen onun icin kendini üzüyorsun be ?
Eger onu untmak istiyorsa onunla ne yasadigini degil sana neler yasattigini hatirla.
Hem bir tek omu var bu dünyada elini sallasan ellisi git kendine sevgine layik olan birini bul seni sevmeyen biri icinde üzülme sen istedigin kadar agla eger o seni sevmiosa sende onu sevmeyeceksin.

O kadar kolay değil işte öyle o beni sevmiyor diye sevmeyeyim senin anlattığın kadr basit olsaydı aşık olmamış olurdum zaten, daralıyorum ya seviyorum napıyım unutmaya çalışıyorum olmuyor okdr kolay değil dediğim gibi bir düğmem olsaydıda basıp durdursaydım bu aşkı ama olmuyor, yaşamayan anlamaz tatlım. Dediklerin de haklısın bende herşeyin farkındayım ama uygulayamıyorum kolay değil.

Bende su an bu durumu yasiyorum bu sözler beni ayakta tutuyor belki sendede fayda yapar sanmistim ... :)
En etkili sonuc ney biliyormusun onu görmemek görsende görmemezlikten gelmek bana cok faydasi oluyor bunun kendine sahip cik ve bir söz ver unutacagim de ve sözünü tut !...

Ben zaten göremiyorum ki uzak yerde oturuyor, kaç kere dedim kendime unut diye ama olmadı işte biraz daha zaman yada onu bastıracak birinin çıkması diye düşünüyorum...

Ben zaten göremiyorum ki uzak yerde oturuyor, kaç kere dedim kendime unut diye ama olmadı işte biraz daha zaman yada onu bastıracak birinin çıkması diye düşünüyorum...

Aynen yeni biri cikinca insan gercektende alisiyor onsuzluga yeni birini sevmeye basliyorsun onu sevdikce digerini unutuyorsun ...

furtadoo sen ilişki yaşayıp ayrılmışsın. Bu işin bir platonikliği yok ki.
Eski sevgilin o senin.

Bence enerjini seni terk etmiş bir adamla olmak isteyerek tüketeceğine yepyeni birini dile. Seni mutlu etsin, çok sevsin, huzurlu bir ilişkiniz olsun.

Yanlış noktaya odaklanmışsın. 2 yıl boşa gitmiş. Üstüne evlenip ayrıldığın adama da yazık olmuş.
Kullanmış oldun çünkü o insanı da. Artık uyanma vakti gelmiş. Kendine çeki düzen versen süper olacak.

KIZLAR Ben artık yoruldum ve yoruldugum içinde bıktım platonikten ve bıktığım için de sıkıldım sanırım artk sevgim soğudu ve ayrıldığım eşimle de barıştım beni çok seviyor, çok değer veriyor bende onu sevmeye çalışacağım mutluyum artk nedense bir anda soğudum size tavsiyem dua etmeniz tek hazine dualar ve Allahm sükürler olsun acım yok.

hakkında hayırlısı olsun canım eşinle barıştıysan eskiyi geçmişi sil at hatırlama dahi çünkü sana fayda sağlamaz
seni seven insan yani eşin yanında ise sen boşver diğerini bence.
senin durumun çünkü bizden çok farklı.
hakkında hayırlısı olsun umarım eşinle mutlu olursunuz hem de çookkk

insallah cok mutlu olursun canimmm...

Çok sağolun kızlar inş.. Baktım öyle olmuyor, yaşım geçecek yoksa iş işten geçecek pişman olacağım o yüzden böyle olmaması için gömdüm, beni seveni seveceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…