Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

sedaecrin ne guzel canim sen onla sms yolu ile konusabiliyorsun ben bunu hayal bile edmiyorum.
neyse bu pazar gunu burda bir tanidigin dugunu var onun oraya geliceginden eminim cunku arkadasi oluyorrr o dugune gidicem bendeeee tabikideee

kızlar bende de böyle bi dert var dün gece 9 yıllık sevgilim beni terk etti sanırım şoktayım daha bii tepki gösteremedim öylece bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

sedaecrin ne guzel canim sen onla sms yolu ile konusabiliyorsun ben bunu hayal bile edmiyorum.
neyse bu pazar gunu burda bir tanidigin dugunu var onun oraya geliceginden eminim cunku arkadasi oluyorrr o dugune gidicem bendeeee tabikideee

aynen canım çok şükür o yol da var ben de gerçi hep o msj attı ben hiç atmadım
git tabi sen de biraz da süslen püslen çatlasın o da

adaleden bu ara hiç ses yok nerelerdesin adale özletme kendini buldu heralde sevdiceğini bizi unuttu

kızlar bende de böyle bi dert var dün gece 9 yıllık sevgilim beni terk etti sanırım şoktayım daha bii tepki gösteremedim öylece bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

9 yıl dile kolay valla haklısın canım kim olsa o şoku atlatamaz neden ayrıldınız peki ?

bu ara benimki de bir garip kızlar ya bir kaç gündür mutluyum havalarında niye mutlu bilmiyorum birisi mi var diye düşünmeye başaldım açıkçası bir de uzun süredir konuşamıyoruz üzülüyorum bir taraftan haliyle yani ben çok düşünürüm avr mı yok mu kurcalar durur artık beynimi :/

aynen canım çok şükür o yol da var ben de gerçi hep o msj attı ben hiç atmadım
git tabi sen de biraz da süslen püslen çatlasın o da

haha tabikide canim sirf dugun icin yeni kiyafetler aldim artik dugun boyunca beni mi izler dugunu mu bilemicem

seni izleyeceği garanti

evettt canimm insallah yakinimda biyerde olur
aynen canım seni takip eder. olabildiğince sade ama güzel ol:) gözünü senden asla ayırmaz gerek merak duygusu gerekse kim bakıor duygusundan:)
aynen oyle giyinecegim canim sadee ve guzel ins :) evet aynen oyle beni galiba cok merak ediyo cunku merak edermis gibi bakiyor
ins istedigim gibi gecer o gun

aynen oyle giyinecegim canim sadee ve guzel ins :) evet aynen oyle beni galiba cok merak ediyo cunku merak edermis gibi bakiyor

inşallah çok güzel istediğin gibi geçer o gün canım yakının da olur tabi bir de

süper bak kendinde diyosun. ohhh mis gibi hazırlan ve dikkatini üzerine çek iyice. inşallahh istediğin gibi geçer .

9 yıl dile kolay valla haklısın canım kim olsa o şoku atlatamaz neden ayrıldınız peki ?

canım bazı şeyler çok rutin olmuştu artık evli gibi olmuştuk iyice heyecan azalmıştı falan filan. bana sorarsan ben hala çok aşığım ama onda öyle değil sanırım.ama onu keşke evlilik yaşımda tanımış olsaydım her şey daha farklı olurdu.böyle uzun sürünce ikimiz de birbirimizi tükettik çıkmaza girdik

Hoş geldin cnm demek terk etti hee vay alçak hayırlısı olsun cnm belki döner..
ama mesaj atmadı sadece ne bilimm bir iki gün daha kalsın sonra konuşmazsa silerim:)
Atacak olan adam atardı cnm yani işine burnumu sokmak istemem ama ben olsaydım silerdim..

Hoş geldin cnm demek terk etti hee vay alçak hayırlısı olsun cnm belki döner..

Atacak olan adam atardı cnm yani işine burnumu sokmak istemem ama ben olsaydım silerdim..

canım final dönemi ve bu sebepten birazda kendime bahane yaratarak beklemek istiyorum. facebookta bile yoktu. kaçgündür girmemiş. bakıcam biraz daha beklemek istiyorum:S belki çok farklı bir dönüş yapcak??

Son düzenleme:
Cnm çok sıkkın çooook, nasıl kurtulucam bu platonikten bıktım artk...Bugün sevdiğim adamla takılan bir kız vardı onu gördüm sinirim gerildi resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…