- 22 Şubat 2009
- 472
- 1
- 118
- 34
sedaecrin ne guzel canim sen onla sms yolu ile konusabiliyorsun ben bunu hayal bile edmiyorum.
neyse bu pazar gunu burda bir tanidigin dugunu var onun oraya geliceginden eminim cunku arkadasi oluyorrr o dugune gidicem bendeeee tabikideee
kızlar bende de böyle bi dert var dün gece 9 yıllık sevgilim beni terk etti sanırım şoktayım daha bii tepki gösteremedim öylece bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Neeeyyyy neyyyyy bide omu silsin tabiyki sen siliceksin gereksiz kişi diye, tm kalsın madem silme
adaleden bu ara hiç ses yok nerelerdesin adale özletme kendini buldu heralde sevdiceğini bizi unuttu
aynen canım çok şükür o yol da var ben de gerçi hep o msj attı ben hiç atmadım
git tabi sen de biraz da süslen püslen çatlasın o da
canım hakkaten ya nerde ve 2. üyelik yazıo ne demek o?
haha tabikide canim sirf dugun icin yeni kiyafetler aldim artik dugun boyunca beni mi izler dugunu mu bilemicem
haha tabikide canim sirf dugun icin yeni kiyafetler aldim artik dugun boyunca beni mi izler dugunu mu bilemicem
seni izleyeceği garanti
aynen oyle giyinecegim canim sadee ve guzel ins :) evet aynen oyle beni galiba cok merak ediyo cunku merak edermis gibi bakiyoraynen canım seni takip eder. olabildiğince sade ama güzel ol:) gözünü senden asla ayırmaz gerek merak duygusu gerekse kim bakıor duygusundan:)
evettt canimm insallah yakinimda biyerde olur
aynen oyle giyinecegim canim sadee ve guzel ins :) evet aynen oyle beni galiba cok merak ediyo cunku merak edermis gibi bakiyor
ins istedigim gibi gecer o gun
evettt canimm insallah yakinimda biyerde olur
aynen oyle giyinecegim canim sadee ve guzel ins :) evet aynen oyle beni galiba cok merak ediyo cunku merak edermis gibi bakiyor
ins istedigim gibi gecer o gun
9 yıl dile kolay vallahaklısın canım kim olsa o şoku atlatamaz neden ayrıldınız peki ?
Hoş geldin cnm demek terk etti hee vay alçak hayırlısı olsun cnm belki döner..kızlar bende de böyle bi dert var dün gece 9 yıllık sevgilim beni terk etti sanırım şoktayım daha bii tepki gösteremedim öylece bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Atacak olan adam atardı cnm yani işine burnumu sokmak istemem ama ben olsaydım silerdim..ama mesaj atmadı sadece ne bilimm bir iki gün daha kalsın sonra konuşmazsa silerim:)
Hoş geldin cnm demek terk etti hee vay alçak hayırlısı olsun cnm belki döner..
Atacak olan adam atardı cnm yani işine burnumu sokmak istemem ama ben olsaydım silerdim..
Cnm çok sıkkın çooook, nasıl kurtulucam bu platonikten bıktım artk...Bugün sevdiğim adamla takılan bir kız vardı onu gördüm sinirim gerildi resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?