... hıc platonık aşkım olmadı nasıl yardım etsem bılemedım kı :) ...
Ah canım benim ya kıyamam sana
Çok fazla belli etme, çok pasif de durma
Her karşılaştığında gözlerinin içine içine bak.
Eğer bir süre sonra görmezden gelmeye devam ederse yapacak bişey yoktur demektir.
Bir gün gidip yanına otur merhaba de ders notu iste. Ya da beraber ders çalışmayı teklif et arkadaşca :) Ölüm yok ya sonunda. Hem kendine güvenin hoşuna gidecektir.
Ne kadar şanslısın. Bende de hiç karşılıklı aşk olmadı.
Bosver demek zor ama bosver bende senin gibi platonik tim hahah konularima bkarsan. Ama artik onu biyerde görmüyorum okula gelmiyor herhalde onun sayesinden ondan uzaklastim yani artik platonik degilim :)) bende pek cesaretli bi kiz degilim o yuzden gidip konzsmadimda ki oyle boyle konusucak biri degildi zaten. Neyse ya gut konus ki ben kizlara bunu tavsiye etmem cunku bi erkek olsam kiz bana gelse hos karsilamam bunu. Yada umursama düsün bi yedde kismetim seni bekliyor o yuzden kadere birak bence ki ben iyle yaptim ve inan kafam suan cok rahat tek derdim stajimi bitirmek hayirlisiyla. Saygila hürmetler :)))
Benim platoniklerim cok olmuştur , bence cok guzel heyecan bunlar:))
Madem aldığınız ortak dersler var, gidip yakınına oturun. Ya hocanın dedikodusunu yapın ya da derslerden konusun.
Muhabbeti ilerletebilirsen ne ala, olmazsa platonik takılmaya devam et:)
Ben platonik aşkımla 1,5 yıl sonra sevgili oldum, sonra devam etmedi ama onemli olan olmasıydı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?