platonik aşk :(

hıc platonık aşkım olmadı nasıl yardım etsem bılemedım kı :)

canım ortak arkadaslarınız fılan yok mu ? eger yoksa onun samımı oldugu

arkadaslarıyla bı sekılde ıletısım kur .selam merabayla baslarsın ıletısım zamanla

ılerleme boyutuna gelır zaten ,sonra hep bırlıkte aynı ortamlarda takılmalar fılan

baslar .boylelıkle o sahısa senı farketme olanagı sunmus olursun :)

o olanagıda sunduktan sonra ,eger sana karsı ılgı duyarsa ıllakı bunu farkedersın

bı hareketı bakısıyla bı sekılde bellı eder sana .ama yok hıc bı hamle alamıyorsan

sen sakın adım atma derım .kalbıne gom gıtsın:) hem platonık ask olayına ben ınanmıyorum

hoslantıdır onun aslı .zamanla gecer gıder zaten .

Bir gün gidip yanına otur merhaba de ders notu iste. Ya da beraber ders çalışmayı teklif et arkadaşca :) Ölüm yok ya sonunda. Hem kendine güvenin hoşuna gidecektir.

Ah canım benim ya kıyamam sana
Çok fazla belli etme, çok pasif de durma
Her karşılaştığında gözlerinin içine içine bak.
Eğer bir süre sonra görmezden gelmeye devam ederse yapacak bişey yoktur demektir.

aşk denmez tabi ama çok hoşlanıyorum diebilirm hoşlantıkelimesinisevmediğimden öle yazdım bakalım bi mrb diyeyimde sonrası ne olursa artık :)

ders notu falan iste derste yanına otur. ben bi dahaki derse gelemeyem de mail adresimi yada telimi versem konuyu mail atarmısın falan şeklinde büyütebilirsin bir iki selamlaşma sonunda :)

işe yararmı ki :) hiç başıma gelmemiştiböle bişe ya çok acayıp:))

Bosver demek zor ama bosver bende senin gibi platonik tim hahah konularima bkarsan. Ama artik onu biyerde görmüyorum okula gelmiyor herhalde onun sayesinden ondan uzaklastim yani artik platonik degilim :)) bende pek cesaretli bi kiz degilim o yuzden gidip konzsmadimda ki oyle boyle konusucak biri degildi zaten. Neyse ya gut konus ki ben kizlara bunu tavsiye etmem cunku bi erkek olsam kiz bana gelse hos karsilamam bunu. Yada umursama düsün bi yedde kismetim seni bekliyor o yuzden kadere birak bence ki ben iyle yaptim ve inan kafam suan cok rahat tek derdim stajimi bitirmek hayirlisiyla. Saygila hürmetler :)))

Ne kadar şanslısın. Bende de hiç karşılıklı aşk olmadı.

sorma cok sanslıyımdır aman canım yaa tutkulu bı ask yasadımda ne oldu sankı

sonu ihanet , saygısızlık , deger verdıgın ınsanın gozunun onunde degısmesı ve nıhayetınde

hüsran .böyle olmaktansa bırak hıc karsılıklı askın olmasın valla .platonık ask yasamadım

nasıl bı hıstır bılmıyorum ama ,en azından masumdur temızdır duygular dıye dusunuyorum .

ask acısı cekmekten hayal kırıklıgı yasmaktan ıyıdır herhalde .

En güzel yol not istemek.Senin şuan ihtiyacın olan notları iste.Veya şu hoca nasıl sorar,zorlar mı sınavlarda vs. konu aç.Böylelikle muhabbet ilerler sanırım en azından selamlaşırsınız o da birşey hissederse sana yakınlaşır zaten.

ortak arkadaşlar bu işi çözer aynı ortama sokarlar sizi tanışır ve onunda senden hoşlanıp hoşlanmıcanı öğrenirsin
eğer ortak tanıdık yoksaa derstee zıpla otur yanınaa ilkinde bişey deme iki iç ders sonra muhabbet illaki edersinizz yaniii illakkiii ilgisini ceker yada uzaklaşırr
ozman anlaşılır onunda hisleri

3. numaralı bakışını at

Onunda gönlü varsa bakar, gelir saçma sapn da olsa soru filan sorar..

Sonra tamamdır bu iş Ama bakmazsa şansına küs..

Benim platoniklerim cok olmuştur , bence cok guzel heyecan bunlar:))
Madem aldığınız ortak dersler var, gidip yakınına oturun. Ya hocanın dedikodusunu yapın ya da derslerden konusun.
Muhabbeti ilerletebilirsen ne ala, olmazsa platonik takılmaya devam et:)
Ben platonik aşkımla 1,5 yıl sonra sevgili oldum, sonra devam etmedi ama onemli olan olmasıydı:)

:) bende vazgeçicem galiba yapamıcam ya :) becede konuşmakiyibi fikir deil :) amainş. kaderimdevardır

ya süpermişsevgili olmuşsun nasıloldu peki çok merak etttim şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…