• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platonik aşk

Eklemeden msj atarsan mesajının diğer kutusuna gitme ihtimali var ve kontrol etmiyorsa sen de umursamadı diye düşünürsün bir aşk da başlamadan biter : ) önce ekle sonra nasılsın de. Senin hafif bi kız olduğunu düşünürse bunu anlayabilicek yaştasın bu senin hafifliğin değil onun karaktersizliği olur yol verirsin gider bişi kaybetmezsin:KK66:

Ben olsam mesaj atmazdım. Önce ekle bence. Kabul etmezse kendini kısaca tanıt ekler zaten. Öyle hemen şımartacak birşey yazma. Eğer konuşmak isterse konuşur. Olursa da ileride bu konuda yazdıklarını anlatırsın aslında şöyle yazacaktım filan diye komik olur :KK49:

Ben hayatimi yaşıyorum...kokmus fikirlerini kendine sakla ablacimm
bana özel mesaj neden atıyorsun istediğim konuya yazarım .
arkadaşın bana attığı mesaj '' Kizim siktin yaa...ne senin derdin orda burda lafa giriyorsun...''

bana özel mesaj neden atıyorsun istediğim konuya yazarım .
arkadaşın bana attığı mesaj '' Kizim siktin yaa...ne senin derdin orda burda lafa giriyorsun...''
Konuyu mahvetme diye ozelden yazdim...senin su yaptigin cok komik..kimse seni sallamiyor su kinuda..hala konusuyorsunn..yazikkk

İyi de mağazaya sürekli bile gitmiyormuşsunuz ne hal hareket oldu ki size karşı sanırım muhabbet bile etmeniz mesaj yazsanız deseniz resminizi görecek tanıyacak mı acaba ya da karşılık verecek mi sırf öyle dediğinizi için adım attığınız karşılık vermeyeceği ne malum hem face da ilişkisi gözükmüyor diye sevgilisi yok mu oluyor? hadi dediniz sonra kabul etmezse o mağazaya nasıl gideceksiniz. Bence mağazaya gittiğinizde muhabbet kurmaya çalışın.

Konuyu mahvetme diye ozelden yazdim...senin su yaptigin cok komik..kimse seni sallamiyor su kinuda..hala konusuyorsunn..yazikkk

neden yoruma yorum yazıyorsunuz size ne? isteyen istediği yorumu yazar sizi ne ilgilendirir konuyu sabote ediyormuş filan. Size ne ki bir de öm atıp rahatsız ediyorsunuz insanları bir şey diyecekse konu sahibi der siz konuya yorum yapıp çekilin insanların yorumlarına karışma hakkınız yok. Hele öm atıp hakaret etmek sitede suçtur. Başkalarına karışamazsınız.

neden yoruma yorum yazıyorsunuz size ne? isteyen istediği yorumu yazar sizi ne ilgilendirir konuyu sabote ediyormuş filan. Size ne ki bir de öm atıp rahatsız ediyorsunuz insanları bir şey diyecekse konu sahibi der siz konuya yorum yapıp çekilin insanların yorumlarına karışma hakkınız yok. Hele öm atıp hakaret etmek sitede suçtur. Başkalarına karışamazsınız.
:KK47:

verecek cevabınız yok herhalde. İnsanların konularında yorum yazanlara bulaşmaktan vazgeçin aldığınız banlar zaten sizi belli ediyor. Yalan yanlış konular açıyorsunuz zaten gün aşırı işiniz gücünüz yok ne konu uydursam da açsam diye mantıksız gereksiz. Bir de insanlara saldırıyorsunuz konu sahibinin ağzı dili var dimi yazabilir beğenmediyse size ne oluyor nereden buluyorsunuz başkalarının yorumuna karışma bir de öm atıp hakaret etme hakkını. Sana ne oluyor yani.

Back
X