- 3 Ekim 2012
- 389
- 150
- 123
Aynen nasıl da güzel bi bakış acısı tşk ederim sevgilerZaten senin değil ne kaybedersin ki? At gitsin mesajı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen nasıl da güzel bi bakış acısı tşk ederim sevgilerZaten senin değil ne kaybedersin ki? At gitsin mesajı.
bizi de habersiz bırakma bu aradaAynen nasıl da güzel bi bakış acısı tşk ederim sevgiler![]()
olur .Sen de gez nette .Umut dünyası işte :)Sen evinde otur.Karışma sekerimm
Ben ister nette ister her yerde gezerim..sen otur evinde koca bekle..olur .Sen de gez nette .Umut dünyası işte :)
gez bencede .lazım şart şans buBen ister nette ister her yerde gezerim..sen otur evinde koca bekle..
Ben hayatimi yaşıyorum...kokmus fikirlerini kendine sakla ablacimmgez bencede .lazım şart şans bu
dikkat et .Derin sular tehlikelidir boğulmayasın .Ben hayatimi yaşıyorum...kokmus fikirlerini kendine sakla ablacimm
dikkat et .Derin sular tehlikelidir boğulmayasın .
bana özel mesaj neden atıyorsun istediğim konuya yazarım .Ben hayatimi yaşıyorum...kokmus fikirlerini kendine sakla ablacimm
Konuyu mahvetme diye ozelden yazdim...senin su yaptigin cok komik..kimse seni sallamiyor su kinuda..hala konusuyorsunn..yazikkkbana özel mesaj neden atıyorsun istediğim konuya yazarım .
arkadaşın bana attığı mesaj '' Kizim siktin yaa...ne senin derdin orda burda lafa giriyorsun...''
sen sallıyorsun yaKonuyu mahvetme diye ozelden yazdim...senin su yaptigin cok komik..kimse seni sallamiyor su kinuda..hala konusuyorsunn..yazikkk
Konuyu mahvetme diye ozelden yazdim...senin su yaptigin cok komik..kimse seni sallamiyor su kinuda..hala konusuyorsunn..yazikkk
neden yoruma yorum yazıyorsunuz size ne? isteyen istediği yorumu yazar sizi ne ilgilendirir konuyu sabote ediyormuş filan. Size ne ki bir de öm atıp rahatsız ediyorsunuz insanları bir şey diyecekse konu sahibi der siz konuya yorum yapıp çekilin insanların yorumlarına karışma hakkınız yok. Hele öm atıp hakaret etmek sitede suçtur. Başkalarına karışamazsınız.