platonik aşk

ben yapamazdım erkekten beklemek ılk adımı bana daha dogru gelıyor.cesaret ısı dogrusu

Haklisin canım bu açıdan hiç bakmadım. Tşk ederim güzel bilgiler için. Söylediğin güzel bi fikir hiç aklıma gelmemişti

Muhteşem Yüzyıl, Hürrem Süleymanın kollarında bayılır, adamda ki tüm şefkat hislerini uyandırır :) Kadınsal taktikler...

İyi oyuncu olmak lazım. Ben hayatta yapamam mesela gülesim gelir

Esasında en güzeli oyunsuz olmaktır ama bazı durumlarda gerekebiliyor.

Zaten tekzen de çalışıyor mobilya bölümünde hem de.yani kendimi atacağım koltuk çok tam bu fikirlik.tabi evde bi prova şart

Fazla prova yapmana gerek yok, elini başına götürür bir duraklarsın, ne oldu der zaten, başım döndü dersin hemen seni oturtur. Pek iyi kahvaltı etmeden çıktım evden, daha öğle yemeğide yiyemedim galiba şekerim düştü bir şeyler yersem geçer dersin.

Hemen hülya koçyiğit filmleri izle çok yardımı dokunur

Aynen...

oha plana bak.valla bende çok beğendim.zehra bunu uygula bence.sonucu da yaz buraya.bu iş ne olacak çok merak ettim

Ah erkekler ah, ne olur eski adamlar gibi biraz girişken, sahiplenici ve tuttuğunu kopartan karakterde olsanız da böyle oyunlara gerek kalmasa...

Sen de anlat derdini bir planda sana yapalım...

5 yildir bir adami mi bekliyorsun? :)

gerçekten 5 yıldır bekliyor musun

Gittik pazar günü yine bakıştık döndüm yanımda birileri vardı tek mi gitsem Diyaloğ kurmak için konuşur mu ki çünkü hiç tek görmedi beni

Canım bence direk ekle. Eklemeden önce mesaj attım ama görmedin sanırım de tekrar ne yazdıysan yaz
Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo ya

Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo ya
Hemen ulaşıp kafandaki sorulara cevap bulmak senin için daha iyi. Oturup her gün nasil yapsam diye düşünüceğine olay 1 tıka bakar. Hadi biraz cesaret :)
Bi kaybın asla yok, aksine kazancın olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…