Sana msj yazma dedik niye yazdin..diger kutusuna gitmistir oraya bakmaz bile..direk ekleseydin ya...Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo ya
Kızlar ben 28 yaşındayım burda yaşadığım yerde bi mağazada çalışan çocuktan hoşlanıyorum.oraya gidiyorum bazen çok sık değil onun da beni beğendiğini düşünüyorum hal ve hareketlerinden.bi yanımda diyor ki her mağazaya gelen kıza böyle ise. İsmini öğrendim facebooktan ilişkisi yok.şimdi demem o ki ben o çocuğa msj atmak istiyorum beni farketmem için kaç kere daha oraya gelmem lazım diye birde gülücük sonuna.yada atmayayım mı kendimi küçük düşürmüş olurmuyum.onun beni farketmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin
Ekledim kızlar şu an itibariyle. Umarım kabul eder kabul edince ne diyim diğer kutuna bakmı:)Cesaretli ol ekle bence ne kaybedeceksin :)
Önce bi merhaba ekledim ama umarım sorun olmaz sebin için, beni hatırladın mı diye bir giriş yapabilirsin.Hemen kabul etmiş kızlar napıcammmmm ayhh heyecan Basti
Hemen kabul etmiş kızlar napıcammmmm ayhh heyecan Basti
Yazdım ama cvp gelmedi daha ya hatırlamadığım derseÖnce bi merhaba ekledim ama umarım sorun olmaz sebin için, beni hatırladın mı diye bir giriş yapabilirsin.
Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo ya
Sabret canım elbet yazacaktır. Tanımadım dersede ven sizin mağazaya sürekli gelip gidiyorum ( eğer bir diyaloğunuz veya seni hatırlatacak herhangi bir şey varsa onu söyle) biraz çekiniyorum ama benim dikkatimi çok çektin adınida öğrenince bi ekliyim dedim eğer senin için sakıncası bir kız arkadaşın falan yoksa seninle arkadaş olmak seni tanımak isterim de. Ben biraz cesaretliyim de senin yerinde olsam bunları yazardım yani :)Yazdım ama cvp gelmedi daha ya hatırlamadığım derse
Biraz sabret sonuçta çalışan insan belki uyudu sabah yazıcak. Saat 12ye geliyo mesela bende yatıcam şimdi. Olumsuz düsünme hemen. Cevap gelirse tekrar bize bildir inşallah hayırlısı olur iyi aksamlar :)Cvp falan yok kesin totosu kalkti rezillolduğumla kaldim
Tatlım görmedi belki sakin ol bi[/QUOTE
Benim yazdığım:beni farketmen için kaç kere oraya gelmem lazım:) sonra ekledim mrb attığım msj diğer kutusuna düşmüş sanırım
Onun cvp;tanıyamadım
Öküz ya
Hatırlarsın sanmıştım rahatsız ettim iyi geceler dedim ya off bana göre deil bu işler rezil oldum pişmandasen ne dedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?