- 16 Aralık 2012
- 462
- 399
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
-
Bu arada ben 25 yaşındayım ve hiç ilişkim olmadı. Aslında bu platonik aşk yaşama ben de zaman zaman olabilen bi şeydi ama ilk defa bu durumdan korktum sanırım
Yaşın küçük değilmiş derken haklısınız. Aslında bu hayalperest hal ben de hep olan bi şeydi. Yani ben kafamda kurarım da kurarım. Ama reele dökmekten de korkarım. Bilmiyorum belki de bu bir sıkıntı. Ama dediğim gibi bütün gün aklımın bi köşesinde orda öylece duruyor. Geçtiğimiz pazar günü kantinde arkadaşımla oturuyodum. Hoca da tesadüf geldi yanımıza. Merhaba arkadaşlar nasılsınız falan. Ben bi utandım bi gerildim:) Öyle işte. Cevabınız için teşekkür ederim:)daha onceden yasadıgınız platonik asklar nasıldı?
ve bu sefer korkutan yanı ne?
eger ogretmen-ogrenci iliskisi ve sizin sınava odaklanmanızı engellemesi bakımından geri durmanız gerektigini dusunuyorsanız oyle yapın.
ayrıca birini begenip ilgi duymak ile kendinizi kaptırmak arasında cizgi cekmeyi ogrenmelisiniz bence.
yasınız da kucuk degilmis ki...
Yaşın küçük değilmiş derken haklısınız. Aslında bu hayalperest hal ben de hep olan bi şeydi. Yani ben kafamda kurarım da kurarım. Ama reele dökmekten de korkarım. Bilmiyorum belki de bu bir sıkıntı. Ama dediğim gibi bütün gün aklımın bi köşesinde orda öylece duruyor. Geçtiğimiz pazar günü kantinde arkadaşımla oturuyodum. Hoca da tesadüf geldi yanımıza. Merhaba arkadaşlar nasılsınız falan. Ben bi utandım bi gerildim:) Öyle işte. Cevabınız için teşekkür ederim:)
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Haklısınız, atanıp düzenimi kurmak daha önemli olmalı. Belki atanır, daha sonra hocaya bunu bi şekilde anlatma fırsatı yaratırım dimi?:) Dediğiniz gibi çok yıpratıcı. Üstelik bekar ama belki hayatında biri vardır? Teşekkür ederim. Cevaplarınızı okumak çok iyi geliyor:)Tavsiyem,kendini fazla kaptırmaman.
Derslerini,geleceğini ihmal etmemen.
Karşılıklı da olabilir,platonikten öteye de gitmeyebilir.
Ne olursa olsun yıpratıcı,çok yıpratıcı...
İnşallah üzülmezsin.
öncelikle umarım atanırsın :) bende iki sene atanma derdi çektimMerhaba sevgili kk üyeleri. Bu sitede şimdiye kadar hep yorum yapan biriydim. Bu benim ilk konum. Biraz heyecanlıyım
Ben bu sene kpss ye hazırlanan bir öğretmen adayıyım ve hazırlık için dershaneye gidiyorum. Bu senenin benim için çok önemli olduğunun farkındayım. Ama şöyle ki dershane hocama aşık oldum:)Ama öyle böyle bir aşk değil. Bütün gün onu düşünüyorum. Yemek yerken, ders çalışırken, biriyle sohbet ederken, güne başlarken ve günü bitirirken:)
Bu arada ben 25 yaşındayım ve hiç ilişkim olmadı. Aslında bu platonik aşk yaşama ben de zaman zaman olabilen bi şeydi ama ilk defa bu durumdan korktum sanırım. Bu arada hocam da 30 yaşında nedense yazmak istedim:)
Aslında yapmam gerekeni biliyorum yani sınavıma odaklanmalıyım biliyorum ama kendimi bu saplantıdan kurtaramıyorum. Sürekli hocanın facebook/twitter hesaplarına bakıyorum (ben de ekli değil) Çok uzun oldu farkındayım. Sizin de böyle tecrübeleriniz olmuştur. Nasıl aştınız böyle durumları? Cevaplarınız benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim:)
Belki de dediğiniz gibidir. Malum, hocayı haftada bir görüyorum. Belki görmelerim olmasa bu durum kendiliğinden sona erecek? İş belirsizliği ve stres konusunda haklısınız. Kpss hazırlık süreci gerçekten stresliymiş. İnsan içine girince daha iyi anlıyor. Cevabınız için teşekkür ederim:)Benim platonik aşklarım hep boşluğa düştüğüm için oldu. Şimdi iş belirsizliğinden dolayı Boşluk ve stres var üzerinizde, belki o yüzden kafa dağıtıyorsunuzdur. Yarın bir gün atanınca unutursunuz.
Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Evet, ayakların yere sağlam basması ve reelde birtakım duyguları yaşamak aslolan sanırım. Kendimi sınırlamam ve yolumu çizmem benim için daha iyi olucak. Bunu sizlerin cevaplarından sonra daha iyi anladım. Sağolun:)athenenoctua .!.:hayranlık duydugum insanlar oldu,
ancak platonik aşk pek yasamadıgım icin nasıl yonlendirecegimi bilemiyorum.
hani uzaktan begenirsiniz, heyecanlanır onunla ilgili hayal kurarsınız; bir nebze anlıyorum,
hatta birlikte olsanız bile o hayaller bitmeyecek ki,
surekli onunla birseyler paylasma isteginin bir parcası aslında yasadıklarınız.
keza insanların eşleriyle gelecek hayalleri de oyle.
fakat kendinize bazı konularda sınır cizmeniz ve hayallerinizi olabildigince reelle ilişkilendirmeniz sizin icin daha iyi olur.
gerekirse bunun hayal kırıklıgını yasayın, uzulun aglayın,
ama ayaklarınız yere bassın.
Beni anlıyorsunuz dimi?:) Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin:) Sevgiler:)cevabı bilen varsa bana da söylesin senden farksızım çünkü : ))
Öyle demeyin ama üzülürüm:) Ne demek istediğinizi anladım, evet birtakım duyguları sadece kafada hayal olarak yaşamak gerçekten insanı üzen bi şey. Ama iyiki konuyu açtım. Şimdi biraz daha ne yapmam gerektiğini görebiliyorum. Teşekkür ederim:)üzüanladım ben sana söyliyim..
sakın gidip itiraf etme ben o hatayı yaptım sen yapma :)Öyle demeyin ama üzülürüm:) Ne demek istediğinizi anladım, evet birtakım duyguları sadece kafada hayal olarak yaşamak gerçekten insanı üzen bi şey. Ama iyiki konuyu açtım. Şimdi biraz daha ne yapmam gerektiğini görebiliyorum. Teşekkür ederim:)
Atanmam dileğiniz için çok teşekkür ederim, inşallah bu sene olur:) Evet, derslerime yönelmem benim için daha iyi olucak sanırım. Teşekkür ediyorum. Sevgiler:)"merveev, post: 38505476, member: 509828"]öncelikle umarım atanırsın :) bende iki sene atanma derdi çektim
bu durumu iki defa yaşayan biri olarak platonik aşklar genelde sonuca ulaşmıyor
çok kaptırmamanı başka şeylere özellikle derslerine yönelmeni önerebilirim
maalesef anlıyorum. amin. boşver yol yakınken dön. sakın kaptırma sonra kurtulmak zor oluyor keşke bende en başından hiç düşünmeseydim uzatmasaydım. ama kurtulucam kararım kesin. platonik hislerden % 80 bi nane olmuyor.Beni anlıyorsunuz dimi?:) Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin:) Sevgiler:)
Ben de hep itiraf ettiğim anı hayal edip duruyorum, isabet oldu bu söylediğiniz:) İşte telefon ediyormuşum, dışarda bir akşam yemeğine davet ediyormuşum, sonra da o malum itiraf:) Biliyorum, hiç 25 yaşında birine göre değil bu biraz komik hayaller, ama insan kendine engel olamıyor:)="eljin, post: 38505737, member: 605135"]sakın gidip itiraf etme ben o hatayı yaptım sen yapma :)
rica ederim hakkında hayırlısı..
Tamam, tavsiyelerinize kulak vericem ve şimdilik bu durumu rafa kaldırıcam. Önce atama, belki sonra o da olur ya da olmaz?:)E__, post: 38505781, member: 488334"]maalesef anlıyorum. amin. boşver yol yakınken dön. sakın kaptırma sonra kurtulmak zor oluyor keşke bende en başından hiç düşünmeseydim uzatmasaydım. ama kurtulucam kararım kesin. platonik hislerden % 80 bi nane olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?