Platonik aşkıyla daha sonra sevgili olan var mı ???

evet olduk 2 yıl peşinden koşmuştum sonra kendisi geldi arkadaş arkadaş takılırken...
ölüyodu bitiyodu hemde..
ayrıldım sonra mahvoldu çocuk..
evlenme bile teklif etmişti o derece

evet benim sevgilim bana aşıktı ben biliodum bana karşı bişeyler hissettiğini. sonra baktım bu bana iyice bağlanacak artık konuşmayalım dedim. çünkü ben ona o tür duygular beslemiyodum. sonra bi baktım ki ben ona çok alışmışım aslında çok üzüldüm konuşmadığımız evre içerisinde. sonra barıştık. sonra da sevgili olduk 1 sene 3 aydır devam ediyo ve biz şuan sözlüyüz

uyguladığınız taktikler nelerdir :)
Özellikle evli olan abla:)

Aşktan Nefes Alamayacak Hale Geldim, İnkar Etmem Asla !!
Ama Şu Bir Gerçek ki; Hiç Aramadım..
Gerek Telefon İle Gerek Sosyal Paylaşım Ağlarından Rahatsızlık Vermedim..
Gördüğümde İçine Düşecek Gibi Bakmadım..
Göz Göze Gelmemeye Bile Dikkat Ettim..
Elim Ayağım Birbirine Dolandığı İçin,
Mümkün Olduğunca Aynı Ortamda Bulunmamaya Özen Gösterdim..
Kimseye Anlatmadım, Olur ya Boş Boğazlı Birisi Gider Söyler Diye..
Ya da Yanında Espri Yapar da Utanırım Diye..
En Kötüsü de Aynı Şirkette Görev Yapıyor ve Aynı Arkadaşlara Sahip Olmamızdı..
Onun Sevmediği İnsanlarla Konuşmamazlık Yapmadım..
Onun Sevmediği Ortamlara da Girmemezlik Yapmadım..
Hep Doğal Oldum..
Süslenip Püslenmedim Her Zaman..
Hep Normaldim, Onun İçin Onun Görebileceği Hiç Bir Şey Yapmadım..
Çok Zor Günler Geçirdim..
Yani Anlayacağın, Ne Yaptıysam Kendime Yaptım..
İyi ki de Yapmışım..

İşte Böyle..
Aklıma Gelirse Yazarım Daha..

benn varım :)

ölüyodum onun için şimdi beraberiz
baştan olmaz falan diyodum ama oluyomş demekki :)

evet. onu sevdiğimi biliyordu sürekli benimle oyun oynuyordu üstü kapalı dalga geçiyordu ben o kadar aşıktım ki yinede sürekli onu sevdiğimi söylüyordum. bigün çok kötü kavga ettik hiç konuşmadık. 1 ay sonra bir anda geldi çıkma teklifi etti. hemen kabul ettim çıkmaya başladık. 4 ay sürdü. sonra sıkıldım diyip ayrıldı. 5 gün sonra başka bi kızla çıkmaya başladı... üstelik çıkarken sürekli beni çok sevdiğini falan söylüyordu..... ben de ona bi süre önce kin duyduğum için her hatasında kavga çıkartıyordum.. bu tamamen bilinçaltımın bana oynadığı bi oyundu sanırım....

Ben varım hayatım:)
Ortaokulda sınıf arkadaşıma aşıktım,arkadaşlarımdanda duyardım oda bana aşıkmış,ocuka tabi:)
aradan 10 yıl geçti,şimdi 4 yıldır sevgiliyiz:)

Eski erkek arkadaşım beni platonik seviyordu,2 yıl filan böyle sürdü sanırım..her gün evimizin önünde beklerdi..beni görebileceği her yere gelirdi,kaç defa hat değiştirdim..ama o yine de sevmeye devam etmişti..sonra çıkmaya başladık 2.5 yıl sürdü,ben onu onun beni sevdiği gibi sevemedim,en sonunda bunu kendime itiraf ettim sonra ona ve bitti..

evet ona asiktim haberi yoktu, platonikti askim.. sonra ögrendim ki benden hoslaniyormus falan filan derken imkansiz sandigim askim benim oldu.. sonra da ellerimden kayip gitti suan gercekten imkansiz.. faydalar faydasizz falan filan iste =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…