Dersten sonra bir seyler yiyelim, icelim teklifinde bulunun. Sonrasinda yolunu bulur.Kızlar sınıftan hoşlandığım birisi var. Ve nasıl yakın olurum nasıl olur hiç bilmiyorum.
Birde çocuk marjinal bir tip.
Eskiden yoktu bu sene geliyor çoğu dersi alttan alıyor ve haftada üç gün aynı derse giriyoruz. Son günlerde hep önümüze oturdu çok az muhabbetimiz oldu dersle ilgili birşey sordu bir kaç gün önce bugünde ben ona sordum. Küçük bir iki bakışma oldu.
Ben çok hoşlanıyorum ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Nasıl etkileyebilirim, ne yapabilirim?
Derslerimle de ilgileniyorum merak etmeyin :)Bir anne olarak söylüyorum!
Derslerinle ilgilen kızım , elalemin cocuklarıyla değil.
:)
Ya ne güzel heyecanlar bunlar. Notları direk verme. Yanimda degil vs de . Bir sekilde muhabbeti whatsapp a at. Gerisi gelirKızlar sınıftan hoşlandığım birisi var. Ve nasıl yakın olurum nasıl olur hiç bilmiyorum.
Birde çocuk marjinal bir tip.
Eskiden yoktu bu sene geliyor çoğu dersi alttan alıyor ve haftada üç gün aynı derse giriyoruz. Son günlerde hep önümüze oturdu çok az muhabbetimiz oldu dersle ilgili birşey sordu bir kaç gün önce bugünde ben ona sordum. Küçük bir iki bakışma oldu.
Ben çok hoşlanıyorum ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Nasıl etkileyebilirim, ne yapabilirim?
Yanında bir kızla geliyor ama birde benim yanımda da arkadaş grubum var hepimiz bir gitsek de olmaz, bir tek onu davet etsem de olmaz :)Dersten sonra bir seyler yiyelim, icelim teklifinde bulunun. Sonrasinda yolunu bulur.
Evet bu mantıklı yanında arkadaşı var olmadı ikisine bir sorarım, konu açılırsa söylerim :)Tebessümle okudum :)
Alttan aldığı derslerle ilgili notların olduğunu isteyip istemediğini sor. Notlar yanında olmasın. Akşam atarım de. Sosyal medyadan ekle numaran vs yokmuş bende notları atıcam verir misin numarayı de, whatsapptan at.
Sonra da artık ilgisini çekecek bir şeyler paylaş bakalım yazacak mı?
Eğer denk gelirse otururum ama o hep arkadaşıyla oturuyor, bende arkadaşlarımla, bunun üstüne yanlarına oturmak da saçma olur :)Yanına otur denk gelmiş gibi, yanında yiyecek bir şeyler, şeker vs varsa teklif et. Bir şeyler sorarsa basit cevaplar verme, soru ile cevap ver, sohbeti genişlet.
Sonuçta şu an karşılıksız.Platonik derken? Sizinki bi hoslanti. Baska yere yonelin
Selam vericem artık, bu arada kızla konuşuyoruz hep muhabbet ettik. Daha da ilerleticem umarım :)Selam ver aralarda konuşmaya çalış.yanında ki kızla konuşmaya çalış o çocuğun vizesi o kızda
Derslerle hiç alakası yok okulda da baya eski zaten maalesef ki :) saç tarzından ötürü marjinal dedim. Dersle de hala alakası yok :)Cem Yılmaz aklıma geldi. Hani marjinal bizdik diyor ya:)) adam ya serseri sınıfta kalıyor hep ya da ailevi ve maddi sorunları var merak etme marjinal değil
Keşke yıllar önce bekarken tanışsaymışız aylarca platonik kalıp hüsran yaşamazmışımTebessümle okudum :)
Alttan aldığı derslerle ilgili notların olduğunu isteyip istemediğini sor. Notlar yanında olmasın. Akşam atarım de. Sosyal medyadan ekle numaran vs yokmuş bende notları atıcam verir misin numarayı de, whatsapptan at.
Sonra da artık ilgisini çekecek bir şeyler paylaş bakalım yazacak mı?
Ondan bir cacık olmaz uzak durun.Derslerle hiç alakası yok okulda da baya eski zaten maalesef ki :) saç tarzından ötürü marjinal dedim. Dersle de hala alakası yok :)
Ama efendi bir yüzü ve ve sempatik gibi duruyorOndan bir cacık olmaz uzak durun.
Sizin iyiliğiniz için diyorum biz de geçtik o yollardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?