Platonik

Ya gerçekten normalde efendi tatlı insanlardan hoşlanıyorum onunda yüzü ve konuşması öyle. O yüzden ondan hoşlandım. Derslerden çok uzak olması benim için sorun aslında ama ondan vazgeçmek için sebep olarak gelmiyor.
Dediğiniz gibi tanıyabilirsem ona göre bir yol alırım, teşekkür ederim çok :)

Ama efendi bir yüzü ve ve sempatik gibi duruyor
Yüzünü ve efendi duruşunu bilmem ama okula zor gelen adamdan bir cacık olmaz. Saçı ve marjinal duruşu için demedim.
Okulu 8 yılda bitirenler vardı bizim zamanımızda tiplerinden az çok anlaşılıyorlardı bir şey yapamayacakları.
Okula gelmeye erinen insan işe nasıl gidecek acaba öyle değil mi? :)

Kalp öyle demese de orası öyle haklısınız :))

Amaan boşver evleneyazdılar sanki :))
Gençler gezsin eğlensin. Sonra senden cacık olmaz der ayrılır. Gençken yapmak lazım böyle ilişkileri, 25 ten sonra marjinal falan gözü görmüyor zaten insanın :))

Amaan boşver evleneyazdılar sanki :))
Gençler gezsin eğlensin. Sonra senden cacık olmaz der ayrılır. Gençken yapmak lazım böyle ilişkileri, 25 ten sonra marjinal falan gözü görmüyor zaten insanın :))
Bizim kızlar çok ağlak sonra arkalarından ağlayıp kendilerini üzüyorlar. (Söz meclisten dışarı.)
He ben ağlamam üzülmem vur patlasın çal oynasın derse tabii istediğiyle çıksın eğlensin beni ilgilendirmez.
25ten sonra da marjinal görür insanın gözü neden görmesin herkes aynı tipten hoşlanıp evlenmiyor sonuçta :)
Burdaki marjinallik saçı sanırım ama ben okula bile gelmeyen adamın ilişkide de istenileni veremeyeceğini dikiş tutturamayacağını söylüyorum. He tam tersi de olabilir bilemem ama şahit olduğum durumlar var ondan biraz peşin hükümlüyüm.

Ya aslında ağlamam ama aynı sınıfta olduğum için her gün görmek zor olur mu bilmiyorum ama yine de denemek tanımak istiyorum.
Bu arada okula geliyor her derse geldi ama hepsini alttan alıyor, alakası yok derken baya uzatmış okulu :) birde kalem defter bile getirmiyor o yüzden öyle dedim :)
Bu arada kalem istedi benden bugün
Kalemi istemesiyle vermem de bir oldu

bu şekilde oltaya geldim ve şuan evliyim cocukluyum :)))) her yerde işliyor mu bu yöntem yani..bi gülme aldı beni gece gece,safmiymisim neymisim yahu :)))

onunla bir diyaloga girmeden once bir sor ortak arkadasiniz falan varsa sevgilisi falan varmiymis ? Seni ben cok iyi anliyorum. Eger yoksa kalbinin sesini dinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…