Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

bu erkekler neden böle
ya evet ya hayır der insan
ego tatmini mi yapmak istiyor ne bu anlamadım bişi
ama şok olmuş ahhaha hoşuma gitti aslında:lepi:

Devamı nasıl olacak acaba?
Bu arada kaç yaşındasın mina?

Son düzenleyen: Moderatör:
Egosu tatmin olacak tabii, o kaçınılmaz,
Ama seni bi öyle bi böylelerle oyalamasına müsaade etme...
Ah erkekler ya, hepsi mi aynı olur guclubacismile

Mina mailini dün gece okudum. dün bizim evde misafir vardı ve geç kalktılar çok yoğundum aslında açmıcaktım pc yi ama aklıma geldi birden mailin attımı acaba diye merak ettim ve açtım.
Sonra ne yalan sölim dağıldım, ama dağılmam sana olan bi tepkimden diil. ben gerçekten beklemediğim bişeyle karşılaştım, aslında sende söylemişsin belki daha önce hissetmişsinir bişiiler diye
evet zaman zaman hisstim ama diildir dedim ve sen bitti demiştin ilişkin için ama ben hala bi şekilde ilişkinizin sorunluda olsa devam ettğini zannediyodum senin konuşmalarından öle anlıyodum.
sonuç olarak yok dedim kendi kendime mina böle bişii düşünmez ki ben zaten bu durumda düşünemezdim ve seni ole kabullendim. arkadaşım,dostum,kardeşim diye...

sen benim için okadar farklısın ki ilk defa bi kızla bukadar rahat bukadar anlaşarak ne bilim hiç sıkılmadan konuşabildim ben aylarca aynı şekilde nete girmesn merak ettim bişii mi oldu dedim.
son zamanlarda ki kaçışımın ne seninle nede başkasıyla bi alakası var öle bişii geldi içime ve konuşmak istemedim kimseyle düşün seninle bile..
hatta sana demiştim ki ben yazmassam yaz mina..
sen ne yazıcam ya demiştin ve harbiden de yazmadın bende yazmadım işte.

evet geçmişte yaşadığım ve sonunda çok sıkıntı çektiğim bi ilişkim oldu bunu sana ben çok fazla bahsetmedim ama tahmin etmişsin zaten. Rabbime hamdolsun ki yardımıyla o dönemle ilgili içimdeki herşeyi temizledim ama yinede bende bi leke bıraktı tabi...

şuanda kafam çok karıştı mina bi tarafttan bu noktadan sonra sana ümit verip sonra üzmek istemiyorum
bi taraftan böle beni bırakıp gitmene seyirci kalmak istemiyorum
istediğim tekşey birazcık zaman
ve şu anda beni yannız bırakmaman...

Minacım ben senin yerinde olsam akışına bırakırdım.
Denerdim, olursa da olmazsa da yaşardım, ve ne gelirse kabul ederdim.
Ona da öyle söyle, şu an adı olmasa da ilişkimiz devam etsin, ama bana dürüst ol de.

Tam tahmin ettiğim gibi bir cevap.
Zaman isteyecek demiştim mina az önce. Şu cümleler insanı allak bullak ediyor...:
şuanda kafam çok karıştı mina bi tarafttan bu noktadan sonra sana ümit verip sonra üzmek istemiyorum
bi taraftan böle beni bırakıp gitmene seyirci kalmak istemiyorum

Demek ki senin de dediğin gibi, sana karşı aşk duygusu hissetmiyor ama yine de bir kenara yazdı ona olan hislerini. Ahh ahhh macera burdan sonra başlıyor işte. Umarım seninki benim durum gibi kötü bitmez. Allah sabır versin.

Mina bence attın kendini bu işin içine artık.
Artık zaman ne getirecek bekleyip , göreceksin.
Yapacak bir şey yok.
Şu an için son söz onda. Eğer deneyelim derse denersin sen de.

Son düzenleyen: Moderatör:
mina bence de kızlar haklı, seni bugüne kadar bir sevgili olarak düşünmemiş belli ki ama mailinle birlikte farklı bir açıdan bakmaya başladı sana. sen güleryüzlü ve içten ol, kendin gibi ol, o da bir ilk şoku atlatsın. sen arkadaşlığınızı bozma, hiçbirşey olmamış gibi de yapma tabi ama oluruna bırak bakalım nasıl gelişecek

adı olmasa derken?
ya ben onunla eskisi gibi olamam ki
neyini beklicem
ben yakmışım gemileri
düşünsene nasılsın napıyon diye konuşcaz
havadan sudan
o benim ona olan hislerimi biliyo
ben beklemedeyim
yapamam ben bunu cenecim yaaa

evet son paragraf hönk edior insanı..
ben şimdi buna ne dicem
yada hiçbirşey demesem mi
o beklesin mi
ufff :gitme:

Bu mail ne olumlu ne olumsuz bana göre.
Arkadaş, kardeş gibi gördüğünü belirtmiş ama diğer türlü olur mu olmaz mı bilemiyor şu an.
Kafası çok karışmış işte. Aşk hissedebilir mi sana karşı, ona bakacak bence bundan sonra.
Sanırım denemek ister. İnşallah güzel olur her şey
.

Adı olmasa bile derken hemen sevgili moduna geçmeyi bekleme demek istedim.
Ama görüşün, konuşun, bakın bakalım frekansınız tutuyor mu, anlaşabiliyor musunuz...

eski ilişkimin devam ettiğini düşünmesine çok şaşırdım :1shok:
ben çocuğa mesaj vermeye çalışırken yanlış imada bulunmuşum meğer..

kendimi kandırmak da istemiyorum da
yazmış ya zaman zaman hissettim bişeyler ama ilişkin devam ediyo sanıyordum bu durumda bişey düşünemezdim diye
ne demek istedi burda anlamadım..
öle sanmasaydım sana açılırdım mı demek istiyo
neden eski ilişkimin bahane ediyo
ve neden beni yalnız bırakma diyo
benim kadar açık ve net olmamış sinirlendim kötükedihüso

Ben senin yerinde olsam ne mi yapardım...
Ben hislerimde netim, senden de aklındaki karışıklığı halledip benimle bir yola girmek istiyor musun istemiyor musun bir cevap bekliyorum de.
Ama bu cevap seni korkutmasın, ikimizi yanyana merak ediyorsan deneyelim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…