selam kızlar tmmdr ben geldim....
offf yaa geçen gün akrabamızın düğünü vardı ve daha önceki düğünlerde de gördüğüm ama bu düğünde çok daha ağır basan bişiler hissettgım biri vardı kameramana aşık oldm diyebilirm hani ilk görünce aşık olmak denir aynen öyle oldu kına gecesiydi biz oynuoruz fln habire yanımda bitiverio fln böyle görmedigm zamanlarda da muhakkak arkamda oluo sonra ben bi ara oynarken bas birinin ayağına topuklularla bi baktım O ...pardon dedim önemli diil anlamında işaret yaptı ben döndüm...neyse sürekli gözüm ona takılıodu ama bi yandan da belli etmemeye çalışıorm ..neyse ertesi gün gelin alma olcak biz gidemedik düğüne yetişemyz die malum benim giyim makyaj vs ancak :) ayşe ablam bizim akrabalardan yani kınada flnda takılıodu bu çocukla sen ne kadarda yakışırsınız birbirinize diye..işte gelin almada o da varmış bi ortamı bulmuş ablacım sende evlenmiyonmu artık demiş o da yok ki abla ya.. fln demiş:):) oda bak okadar kızlar fln var görmüonmu gibisinden konuşmuş oda ben öyle bakmıom ki abla demiş o da demiş iyi ozaman bu akşam gözlerini aç da braz etrafına bak demiş neyse akşam düğüne geldk..o da geldi tabi..biz bu sefer öyle kaçamak bakışlar atmaya başladık ki anlatamam oynuoruz fln yine yanımda bitio çekio beni yanlız gerçekten de dedği kadr dürüst yanisöylediği ve yaptıkları birbirini tutuan biriymiş çünkü düğünde oakdar kızlar geçio önünden yanından fln bide çok yakışıklı hakikaten dönüpte birine de mi bakmaz insan ya..hayret ettim ama biz sürekli bakıştık fln bazen sanırım aynı anda aklımıza gelıo aynı anda bakıp hmeen cevirioruz yani hatta salon büyük tek o geçio orkestraya karsı yürürken bi döndüruo dırek bana bakıo fln yani..bide bi akrabamın sınıf arkdaşıymış ordan da yaşıt oldugumuzu anladım sevindim neyse düğün öyle böyle bitti..gelin arabasını fln tutuolar bizde oyunlarını izlioruz o da gitmedi bakıo bi ara sesler yükseldi ben korktum gittim babamı gözluorum , çagırıcam ilerledigimle bir birbirimize takıldık yine döndük özr diledk sonra arabaya dogru gittk bizimkıelr yanımda diildi konusuolardı o anda yanımda geçti ve iyi akşamlar dedi bana :) şaşırdım ve bende iyi akşamalr dedim...sorna biraz ilerleyınce arklarının yanında oynadı fln..:) GELELİM PLATONİK KISMINA..şimdi ben bugün uyandım ve onu düşünmeye başladım tabi bi daha düğün olmadan nasıl görücem onu ya da niye bi adım atmadı tmm oda haklı ama ben gerçekten aşık oldguumu hissedıorum hemde çok fena...ama yok iştee yok napıcam hayalımdeki erkek diyebilceğim birisydi..onaulaşıcagm hiçbişey yok..o ulaşırmı dersiniz..sizce benim yapabıclegım bişi varmı :Syoksa bu böyle sonu olmayan bişeymi...bu arada illaki konuşmak gerekmio bi aşk için...gerçekten bakmaktan bakmaya da çok büyük fark var..o bakışlarını bi daha göremicek miyim? onu nasıl bulcam offf napcam ben yaa inanın sadece onu düşünüorum şuan...yüreğime su serpin kızlar ..
sahsıma münhasır canım yakın zamanda diil sanıorum şuan nasılsın iyisindr umarım cünkü ınsanda cok sıkıntı yaratıo düğün salonuna her hafta gidip onu bulup soylesem ne rahatlarım ama yapamam ki işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?