Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada cenebaz benim hikayenin sonu hüsranla noktalandi ... sanirim tekrar onu görcegimi sanmiyorum..bitti hersey üstelik biraz belli etmisim gibi oldugu halde karsi taraf duvar gibi ve umursamaz bi haber de yok günler gecti...
Unutmam gerektigine karar verdim kalbim kirik ama bi sekilde unutmaliyim yoluma devam etmeliyim güclüyüm su an kendimi iyi hissediyorum
Erkekler ne kdr umursamaz cok agirima gitti ayagina cok kiz geliyor diye böyle kendini agirdan alip buz gibi davranislar sergilemesi cok manasiz geldi kizginligim gecmiycek ona karsi...
artik askin a sini bile duymak istemiyorum
Bu kararına çok sevindim canım.
Her şey çok daha güzel olacak inan bana. :1hug:
echoo doğru kişi mutlaka var, mutlaka onunla karşılaşacaksın, sadece onu yaşatmak için çaba sarfetmekten vazgeç.
Kimse mükemmel değil, o da değil, sen de onun kadar mükemmelsin, kendine de kıymet ver.
Yapman gereken tek şey ne biliyor musun, ona ait herşeyi çıkar hayatından, facebooksa facebook, neyse ne hepsini...
Onu irdelemeyi kurcalamayı bırak, nedenleri nasılları bırak, sadece kendini özgür bırak, ondaki tutsaklığından kurtar kendini.
Unutmak için savaş verme, sadece hatırlatacak şeyleri yapma, kendiliğinden unutulacak zaten...
Cazucum sen platonik değilsin ki, bak ne güzel karşılığını görmüşsün, şimdi koyver gitsin