• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

bahar544 canim nasil bisi bu cok aci verici sende koparmamissin baglarini oda ayni sekilde
ne arkadas ne sevgili
yanliz kalinca sana siginiyo liman gibi
birini bulunca yola devam oh ne ala
kestirip atmalisin böle nereye kadar .............:umursamaz:

bu arada cenebaz benim hikayenin sonu hüsranla noktalandi ... sanirim tekrar onu görcegimi sanmiyorum..bitti hersey üstelik biraz belli etmisim gibi oldugu halde karsi taraf duvar gibi ve umursamaz bi haber de yok günler gecti...
Unutmam gerektigine karar verdim kalbim kirik ama bi sekilde unutmaliyim yoluma devam etmeliyim güclüyüm su an kendimi iyi hissediyorum

Erkekler ne kdr umursamaz cok agirima gitti ayagina cok kiz geliyor diye böyle kendini agirdan alip buz gibi davranislar sergilemesi cok manasiz geldi kizginligim gecmiycek ona karsi...
artik askin a sini bile duymak istemiyorum

Son düzenleme:
bu arada cenebaz benim hikayenin sonu hüsranla noktalandi ... sanirim tekrar onu görcegimi sanmiyorum..bitti hersey üstelik biraz belli etmisim gibi oldugu halde karsi taraf duvar gibi ve umursamaz bi haber de yok günler gecti...
Unutmam gerektigine karar verdim kalbim kirik ama bi sekilde unutmaliyim yoluma devam etmeliyim güclüyüm su an kendimi iyi hissediyorum

Erkekler ne kdr umursamaz cok agirima gitti ayagina cok kiz geliyor diye böyle kendini agirdan alip buz gibi davranislar sergilemesi cok manasiz geldi kizginligim gecmiycek ona karsi...
artik askin a sini bile duymak istemiyorum

Bu kararına çok sevindim canım.
Her şey çok daha güzel olacak inan bana. :1hug:

Baharcım anca okuyabildim, bilgisayarım bozuldu, ne zamandır sadece sorumluluklarımı yerine getirmek için giriyorum siteye :)
Öncelikle seni anlıyorum gerçekten, bir yerde dur demeseydim ben de aynı durumda olabilirdim seninle, çok hatalar yaptım ben de.
2 yıl bir saçmalığın içinde yaşadım, ama 2 yıl sonunda çektim kurtardım kendimi,
Şu an günlüklerimi okuyup okuyup hayatımda aldığım en doğru karar bu diyorum.
Eğer gitmek gerekiyorsa gitmeli, silmek gerekiyorsa silmeli.
Kendini yaptıklarını anlamsız hissetmek çok acı,
ınsan doğru olduğunu düşündüğü adımı atmalı...
Erkeklere hava hoş canım inan ki,
Onların koltuklarını kabartmaktan başka hiç bir işe yaramıyor bu ezikliğimiz, daha güçlü olsan belki de seni kaybetmeyi yaşayacak.
Eğer sensizliği kabul edemiyorsa belki bir adı olacak ilişkinizin, ama sensizliğe tahammülü varsa zaten onda hiçbir yerin yoktur.
Her platonik aşk hikayesinde düşündüğüm hep aynıdır.
Bir an önce netleşmek gerek, vakit kaybetmeden, ne kadar az vakit kaybederseniz o kadar az taviz verirsiniz kendinizden, hayatınızdan.
Netleştir zihnini, ben onda ne ifade ediyorum, o ne ifade ediyor, bir daha yaşayacak mıyım, neden elimdeki tek fırsatı çarçur ediyorum bu insanlarla ???
Bunları düşün derim !

Talixcim sana gelince tipik erkek tiplemesi canlandı yine gözümde,
Tipik ve değersiz, insana kıymet vermeyen kıymetsizdir gözümde, yoluna bak boşver.
Sen sevginle kazandın, ömür boyu sevmeyi bilen bir insan olarak yaşayacaksın,
Ama o ömrü boyunca bir sevgiyi hoyratça ezmiş, sevmeyi bilmeyen zavallı acınası bir insan olarak yaşayacak yaşlanacak, yalnızlığa mahkum...

Bir okul var ve ben o okulun kursuna gidiyorum.İşte o okulda okuyan bir çocuk var.Çok yakın bir kzı arkadaşımın arkadaşı çocuk.Birkaç hafta önce kursa gelmişti.İşte o gün bakıştık falan sonra gitti tabi.. Facebook'ta ekledim.Ama hiçbir konuşmamız yok.Çocuğunda şimdi çıktığı var.Moralim bozuk. :gitme:

15 yaşındayım ve 3 yıldır platonik takılıyorum.Hep elektriklenme oluyor ama ne karşımdaki harekete geçiyor ne de ben.. :çok üzgünüm:

Okulumu değiştirdim ve orada ilk gün bir çocuk gördüm. Ama o an, o saniye her şey bitti gitti yani aşık oldum. Sonra işte birlikte bulunduğumuz ortamlar oluyordu fakat o da ben de herkesle konuşmamıza rağmen birbirimizle konuşmuyorduk. Bu şekilde aylar geçti. Bahçede o bana bakar, ben ona. Ama ne o bi adım atar ne de ben. Daha sonra arkadaşlar aracılığıyla bana haber geldi benden hoşlanmış. Ama o an her zaman olduğu gibi bir anda düştü gözümden, 1-2 dakika içinde soğudum ondan. Lanet olsun ki hep böyle oluyor zaten o kadar uğraşıyorum o karşılık verince vazgeçiyorum. Bu yüzden de kendimden nefret ediyorum, neyse. Ben onu sevmiyorum dedim geçiştirdim öyle böyle okullar bitti. Daha sonra içimde ona karşı hiçbir şey yokken birden onu özlediğimi hissettim. Gözleri aklıma geldi gözlerim doldu ve farkettim ki hala onu seviyorum ve biliyorum ki bir daha yüzüme bakmayacak...mirmirmirmir

Galiba ben birinden etkilenince otomatikman platonik moda geçip ondan kaçıyorum. Yani belli edemiyorum bir türlü. Sizce nasıl davranmalıyım etkilendiğim kişinin yanında?

DonaRosita'cım henüz çok küçüksün, eminim gerçek aşkı bulduğunda ne o ne sen hayır diyemeyeceksiniz opuyorumnanaktan

mellissa canım senin durumun çok rastlanılan bir durum, kazandığında anında kıymeti gidiyor, sanki işin bütün cazibesi kazanana kadarki süreçte gibi geliyor insana.
Belki de duygusal boşluğun verdiği yanılsamalardır yaşadıkların, iyice ölç kendini, sonra karar ver, arkasında durmaya çalış yerimseniben

callidora bence birinden gerçekten elektirik aldığında bunu mutlaka belli ediyorsundur istemsizce de olsa,
Sadece kendini sıkma, akışına bırak hareketlerini,
Kısmette varsa gelir hintten yemenden, kısmette yoksa ne gelir elden demişler :)

6bucuk yıkdır platonik bir aşkın içindeyim.liseye basladıgım ilk günden beri kalbimde hep o var.şuan üniversiteye gidiyorum.kimse o değil!,(

6,5 yıl mı? :1shok:
Bence bu sadece karşıdaki insanı olduğundan farklı görüp gözünde büyütmek demek.
Yoksa inanılır gibi değil.
Platonizmden bile sıkılır insan. 6,5 yıl ne demek...
Şaka gibi. Ama aşılabilir bir sorun bu.

valla bziimki platonikmi bilemedim ama bilmiyorumkismile karışık bi durumun içindeyim tanıştık etkilendik birbirimizden görüştük sonra senden hoşlanıyorumlar başladı ama ben hep korktum karrsızdım oldukça hoşlanıyorum ama hala kendimi öne sürmek istemiyorum hep arıyodu duygularını samiyetinle açtı ama bne yine kaçtım niye kaçıyosun dedi cvp veremedim ilgimi istedi göstermedim onun duyguları değişçek diye şimid isyan harbine girdi hep ben seni arıyorum polemiği yaptı ve iletişime gecmiyoruz malesef kopuyoruzzzmafoldumben

liseye basladıgım ilk gün gördüm onu ama cok popülerdi ve bende güvensizdim lise 2de bi gezide bqana cok sıcak davrandı cesaret alıp onu sevdigimi söyledim o da 'biliyorum' dedi! arkadasz olmaz gibi geveledi ama olmadı işte ya ben gözümü onunla actım karsıma cıkan herkesde onu aradım herkesi onunla kıyasladım.büyüdüm değiştim geliştim.üniye basladım ama hala aklımda o var.okadar alıstımki sanki hep hayatımdaymış gibi.gercekten bir bagımız varmıs gibi.oysa aklına bile gelmiyorum yani eminim.ortak bi arkadsmzdan onun facebook hesabını takip ediyorum.cok cocukca biliyorum.ama ne yapayım.sanki o kaderimmiş gibi.yani bu kadar bekledim mutlu sonu hakediyorum=(beni sevsin istiyorum.sadakatimi görsün.ya ama o kusursuz gibi.yakısıklı zengin aşcılık okuyor,futbol oynuyor müzisyen ve tiyatrocu.komple bi cocuk! onun yüzünden kendime tam anlamıyla gvenim yok.o söz konusu olunca güvenim kayboluyor!hayatıma kmseyi sokamadm sokamamda.düşünsenize aklımda o varken baska biriyle bi ilişkiye baslamak.aldatmak sadece tende olmazki=(karşımdakine haksızlık.şimdi tek istedigim onun adını duydugumda heyecanlamayacagm bir zamanda eger varsa başka dogru kişiyi bulmak..

Son düzenleme:
echoo doğru kişi mutlaka var, mutlaka onunla karşılaşacaksın, sadece onu yaşatmak için çaba sarfetmekten vazgeç.
Kimse mükemmel değil, o da değil, sen de onun kadar mükemmelsin, kendine de kıymet ver.
Yapman gereken tek şey ne biliyor musun, ona ait herşeyi çıkar hayatından, facebooksa facebook, neyse ne hepsini...
Onu irdelemeyi kurcalamayı bırak, nedenleri nasılları bırak, sadece kendini özgür bırak, ondaki tutsaklığından kurtar kendini.
Unutmak için savaş verme, sadece hatırlatacak şeyleri yapma, kendiliğinden unutulacak zaten...

Cazucum sen platonik değilsin ki, bak ne güzel karşılığını görmüşsün, şimdi koyver gitsin :1:

ya okadar farklıki.arkadaslarım bile alıstılar bu duruma ! sanki hayatındaymış gibi diyorlar.onun hayaliyle bi dünya yarattım gibi birşey.onu düşünmeyi hayal etmeyi umutlanmayı bile özlüyorum.başkalarının sevgilileriyle gerçekleştirdiklerini ben sadece hayal ediyorum.başkalarının yaşanmışlıklarından alıntılar yapıyorum.ona yemek pişirdigimi beraber sinemaya gittigimizi,el ele tutuştugumuzu,beni çok sevdigini düşlüyorum.beni en cok üzen ona dogru kişi olup olmadıgımı gösteremedim.beni tanımadı bile,( çok bencilce gelebilir.lisedeki gibi degilim değiştm geliştirdim kendimi.belki tanısa diye avutuyorum kendimi...işin garibi karsıma onu unutturacak biri cıkmadı.sosyal bir insanım ama olmuyor işte.tüm kilitlerimi kırıp atmak,tüm kapılarımı açmak kendime güvenimi kazanmak için ona ihtiyacım var=(

Son düzenleme:
Ben başkası unutturur lafına çok inanmıyorum, tamam o da biraz etkileyebilir ama önce senin kendini bir ilişkiye hazırlaman lazım.
Önce sen kendini koşullandırmaktan vazgeç, sürekli onu düşünmeye programlama kendini,
Söz ver kendi kendine ve bir daha onun hayatını inceleme, facebook profiline bakma, ilgilenme.
Sonra sonra hayal kurmak da saçma gelmeye başlayacak ama emin ol geçecek, herkesin süresi var.
Herkes bir gün unutulacak...

biri aklıma girdi... sonrada geri geri gitmeye başladı.. şimdi ramazan olduğu için mi .. hiç msj atmıyor...sadece ben atarsam karşılık veriyor...
sadece görüşmek istedi... tek kelime seni beğeniyorum gibi cümle sarf etmedi... sade bir müzik gönderdi msn den bana...oda ney dinletisi sözsüz... şarkının adı" seni seviyorum" çok güzel kanun ve ney ...
başka bir açıklama ise ben kimseye elimi uzatamıyorum korkuyourm demesi... bir yakınlık bir uazklık .. artık yorucu gelmeye başladı...

ama ramazandan önce 1-2 haftadır hergün.. (hafta içi). 4 aydır ise hafta da 1 gün msjlaşıyorduk... ilk öncelri iş yerinde açıyordu bana meraba nasılsın diyor sonra kapatıyordu...
şimdi bekliyorum ama ne neti açıyor nede msj atıyor...

akşam iyi geceler msj attım oda attı sıcak bir msj. sıcaktan yemeklerin ağırlığından sanırım...uzaklaştık...

echoo doğru kişi mutlaka var, mutlaka onunla karşılaşacaksın, sadece onu yaşatmak için çaba sarfetmekten vazgeç.
Kimse mükemmel değil, o da değil, sen de onun kadar mükemmelsin, kendine de kıymet ver.
Yapman gereken tek şey ne biliyor musun, ona ait herşeyi çıkar hayatından, facebooksa facebook, neyse ne hepsini...
Onu irdelemeyi kurcalamayı bırak, nedenleri nasılları bırak, sadece kendini özgür bırak, ondaki tutsaklığından kurtar kendini.
Unutmak için savaş verme, sadece hatırlatacak şeyleri yapma, kendiliğinden unutulacak zaten...

Cazucum sen platonik değilsin ki, bak ne güzel karşılığını görmüşsün, şimdi koyver gitsin :1:

koyverdim gtti canm opuyorumnanaktan

benimde 1 yıldır platonik bi aşkım var.ve ölene kadarda içimde öylece kalıcak.açılmam imkansız çünki.sadece çok seviyorum çok acı çekiyorum ve yüreğim sızlıyo ben onu seviyorum oda bi başkasını seviyo benden haberi bile yok.olmıyacakta.kimle yazışırsam yazışayım olmuyo hep o olsun istiyorum onunla olmak hep hayallerde kalıcak.ve bu içimi çok acıtıyo.çok üzülüyorum.herkeze çare oluyorum buluyorum ama bi kendime sökmüyo.akıl vermeye benzemiyo işte .bi kere gözlerine baksam yüzüne dokunsam sarılsam başka bişey istemezdim.o benim dünyam herşeyim ve içimde saklayacağım en derin hazinem.

hep platonik hep platonik lanet olsun ! bıktım iliğimi kuruttu
canlı müziğe eğlenmek için gitmştik çalan şarkılarda zaten hep aklımdaydı oraya çıkıp gelmesin mi kolunda sevglisyle yıkıldım...

Back
X