• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plazma aldım

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
ya kızlar evime yeni bi plazma aldım 127 ekran küçük bi kızım var oyüzden duvara monta ettirdik devirir felan diye ama cok kötü bi görüntü oldu plazmanın altında acayip bi karısıklık oldu pirizler kablolar karmakarısık ya nasıl gizleyebilirim kabloları pirzzleri bi fikri olan varmı ben 2 gündür düsündüm ama bişey bulamadım

Kendi evinse duvarin icine kablo kanali oydurabilirsin biz eski evimizde eşimle matkapla duvari oyup icinden gecirip ustune alci yapmistik...zordu ama hic gözükmüyordu. Yada yapi market yada elektrik malzemesi satan yerlerde kablolari içine toplayan kanal çözümleri var. Oylede yapabilirsiniz. Hayirli olsun saglikli güzel günler de kullanınız inşallah. ..

cnm kabloları geçirmek için kablo kanalı diye brsey var sanırım takıp içinden geçiriyorsun duvarı delmeye gerek kalmadan yani

Kendi evinse duvarin icine kablo kanali oydurabilirsin biz eski evimizde eşimle matkapla duvari oyup icinden gecirip ustune alci yapmistik...zordu ama hic gözükmüyordu. Yada yapi market yada elektrik malzemesi satan yerlerde kablolari içine toplayan kanal çözümleri var. Oylede yapabilirsiniz. Hayirli olsun saglikli güzel günler de kullanınız inşallah. ..

kablo kanalı tamam canım msj ın için teşekkürler

Çözümü bulmuşsun canım ne güzel :1:
Ben de hayırlı olsun diyeyim barii :16: :nazar:

canım bizim de aynı problemimiz vardı, minik kızımdan dolayı duvara aldık tv yi, ama eşim süper bir şekilde tüm kabloları yok etti, foto koyuyorum bak, tv nin üstündedki tablonun altında beyaz kablo kutusu var, o kablo kutularıyla hiç bir görüntü kirliliğine sebep olmadan eşim kabloları onun içine aldı, o duvardan kablo kanalları içinde taaa öbür duvara kadar gitti kablolar, uzun sürdü biraz ama harika oldu, uydu alıcıyı da tvüstüne yerleştirdi, fikir olur belki.

$Fotoğraf1136.webp

Son düzenleme:
canım bizim de aynı problemimiz vardı, minik kızımdan dolayı duvara aldık tv yi, ama eşim süper bir şekilde tüm kabloları yok etti, foto koyuyorum bak, tv nin üstündedki tablonun altında beyaz kablo kutusu var, o kablo kutularıyla hiç bir görüntü kirliliğine sebep olmadan eşim kabloları onun içine aldı, o duvardan kablo kanalları içinde taaa öbür duvara kadar gitti kablolar, uzun sürdü biraz ama harika oldu, uydu alıcıyı da tvüstüne yerleştirdi, fikir olur belki.

Eki Görüntüle 594054

gerçekten çok güzel olmuş

Back
X