Merhaba . Bende ilk gebeliğim ve 16 haftamda bir kanama yaşadım plasenta previa totalis dediler 20. Haftaya kadar 3 kanama daha yaşadım. Hastanede yattım. Üniversite de perinatologa gidiyordum. Özelde bir perinatologa başladım. O , bana ilaçlar ve sıkı takip yatış önerdi. Düzenli kullandım ilaçlarımı . Ailem geldi baktı bana bi 10 gün kadar evde yalnız kaldım Bu arada biraz fazlaca eğildim. 32+3 de şiddetli bi pıhtılı kanama yaşadım doktorum hemen gel geldi. Gittim ordada şiddetli bi kanama yaşadım. Hemen akciğer geliştirici yapıldı doğumu durdurmak amaçlı ilaçlar yapıldı. Sancılarım yavaş yavaş azaldı 3 gün hastanede yattım. Doktorum az kalsın alacaktım sezaryana dedi. Bence bekleyelim dedi. Şuan 35+4üm z 36. Hafta yani 27 ekimde sezaryanla doğum planladık. 5 ünite kan hazırlattı doktorum. Sürekli oturur pozisyonda duruyorum sağ ve sola bile dönemiyorum aşırı baskı var tuvalet dışında da kalkmıyorum. Çok korkuyorum aşırı stresliyim. Allah öncelikle hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Umarım herkes sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde doğumunu gerçekleştirir. Bu süreçte kan oranımı hep yüksek tutmamı söyledi doktor. Kırmızı et haşlamış kemikle birlikte çok tükettim ilaçlarımı tam zamanında kullandım. Ama birkaç hata hemen kanamaya neden oldu . Lütfen kendinize dikkat edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun