- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Evet cnm hissedememem bundan dolayiymis. Ama şimdi yeni yeni hissediyorum Bebeğimi hamdolsun. Bende biraz baktım net ten bazı yerlerde olumsuz yorumlar görünce korktum bide burdan fikir almak istedim. Insallah sorun teşkil etmez :)Merhaba canım bende internet baktım korkulacak bişey gibi gelmedi bana
Hem bebeğini hissedemiyordun ya bu nedenden dolayıymış çok kafana takma güvendiğin bi doktora yaptırırsın doğumunu
Doktorun seni uyarmadiysa Eğer korkma benimki de öyleydi Son ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım dogumum ilki sezeryan olduğu için sezeryandi. Hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükürEvet cnm hissedememem bundan dolayiymis. Ama şimdi yeni yeni hissediyorum Bebeğimi hamdolsun. Bende biraz baktım net ten bazı yerlerde olumsuz yorumlar görünce korktum bide burdan fikir almak istedim. Insallah sorun teşkil etmez :)
Yok cnm beni hiç uyarma ama ben ilkini normal doğum yaptım. Böyle olunca sezeryan mi oluyor? Bide değişme ihtimali var mı ileriki haftalarda?Doktorun seni uyarmadiysa Eğer korkma benimki de öyleydi Son ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım dogumum ilki sezeryan olduğu için sezeryandi. Hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Onu Tam olarak bilmiyorum bir doktoruna sor istersen bana sadece kanamam falan olursa gelmemi söylemişti. Ilerleyen haftalarda bilgilendirecektir zaten.Yok cnm beni hiç uyarma ama ben ilkini normal doğum yaptım. Böyle olunca sezeryan mi oluyor? Bide değişme ihtimali var mı ileriki haftalarda?
Plesenta önde yada ön duvarda gibi bişey dedi mi sana. Demediyse normal Doğuma engel değil. Benim ön duvardaydı yukarı çıktı. Bende senin aksine bebişi çok hissediyordum çünkü plesenta aramızda engel değilmişYok cnm beni hiç uyarma ama ben ilkini normal doğum yaptım. Böyle olunca sezeryan mi oluyor? Bide değişme ihtimali var mı ileriki haftalarda?
İnşallah canım sorunsuz sağlıklı gebelik dilerim allah başka sıkıntı vermesinEvet cnm hissedememem bundan dolayiymis. Ama şimdi yeni yeni hissediyorum Bebeğimi hamdolsun. Bende biraz baktım net ten bazı yerlerde olumsuz yorumlar görünce korktum bide burdan fikir almak istedim. Insallah sorun teşkil etmez :)
Plesanta antrinor plesantinin önde olması demek. Ben de çok hissediyordum ondan mi acaba. İnş konu sahibi de hiç bir sıkıntı yaşamazPlesenta önde yada ön duvarda gibi bişey dedi mi sana. Demediyse normal Doğuma engel değil. Benim ön duvardaydı yukarı çıktı. Bende senin aksine bebişi çok hissediyordum çünkü plesenta aramızda engel değilmiş
Plesenta önde demek aşağıda demek . Yani rahim ağzında . Valla ben gümbür gümbür hissettiğim için korkup Dr a gittim oda bebekle karın arasında bişey YÖK ondan çok hissediyorsun dediPlesanta antrinor plesantinin önde olması demek. Ben de çok hissediyordum ondan mi acaba. İnş konu sahibi de hiç bir sıkıntı yaşamaz
Kuzucum kiyamam :) yok bobrek genislemesi, yok su fazlaligi, yok plesenta antrinor... bu gebelik epey yordu seni:) ama korkma korkma kotu birsey olsa kendi doktorun uyarir seni gelismeleri takip ediyordur o merak etme sen...Kızlar dün kontrolum vardı bide ayrıntılı usg vardı. Bugün hem radyoloji doktorunun hemde kendi doktorumun verdiği muayene kağıdında plesenta antrinor yazıyo. Merak ettim internetten bakayım dedim farklı farklı yorumlar gördüm. Kötü yorumlanms çoğu yerde. Merak ettim aynı durumda olan var mı? Aynı şeyi yaşayıp gelişmeleri yazacak birileri olursa çok sevinirim. Aklımda büyük soru işareti olarak kaldı. Bu arada 20+4 günlük hamileyim.
Anladım cnm. Bana da kanaman lekleenme vs olursa hiç durma gel dediOnu Tam olarak bilmiyorum bir doktoruna sor istersen bana sadece kanamam falan olursa gelmemi söylemişti. Ilerleyen haftalarda bilgilendirecektir zaten.
Canim sorma yeminle artık daha neler çıkacak bidahaki kontrolde merak ediyorum. Ilk oğlumda da sürekli sorunlar yaşadım ama hamdolsun erken dogmasina rağmen oğlum sağlıklı. Şimdi de bunda böyle şeyler yaşamak ilkteki kadar tedirgin etmiyo ama hep bi telaş var.Kuzucum kiyamam :) yok bobrek genislemesi, yok su fazlaligi, yok plesenta antrinor... bu gebelik epey yordu seni:) ama korkma korkma kotu birsey olsa kendi doktorun uyarir seni gelismeleri takip ediyordur o merak etme sen...
Biz fazla dusunuyoruz irdeliyoruz hep kotuyu dusunuyoruz... aslinda gerek yok bu kadar detaylandirmaya kotu bisey varsa doktor zaten yeteri kadar korkutuyor:)
Dedi cnm plesenta on duvar yazmış. Inan benim için hiç sıkıntı değil sezeryan ya da normal doğum yeterki oğlum sağlıklı dogsun.Plesenta önde yada ön duvarda gibi bişey dedi mi sana. Demediyse normal Doğuma engel değil. Benim ön duvardaydı yukarı çıktı. Bende senin aksine bebişi çok hissediyordum çünkü plesenta aramızda engel değilmiş
Canim işte benim tuhafima giden ben pek hissetmiyorum bebegimi. Ilk oğlumda kıpır kıpırdı herseyini çok net hissediyordum.Plesenta önde demek aşağıda demek . Yani rahim ağzında . Valla ben gümbür gümbür hissettiğim için korkup Dr a gittim oda bebekle karın arasında bişey YÖK ondan çok hissediyorsun dedi
Aminn tatlım cumlemize insallah..İnşallah canım sorunsuz sağlıklı gebelik dilerim allah başka sıkıntı vermesin
İcini rahat tut snnecik ben boyle bisey olup cok kafaya takinca kendimi soyle rahatlstiyorum sonra. Amaaaan eskiden ulttason mu varmis? Ne sorun varsa bilmeyip dogum yapiyolarmis xaten doguma kadsr bi cok problem de geciyor kendiliginden malum. O yuzden takmamak lazim cocugu strese sokuyoruz yok yere icerdeCanim sorma yeminle artık daha neler çıkacak bidahaki kontrolde merak ediyorum. Ilk oğlumda da sürekli sorunlar yaşadım ama hamdolsun erken dogmasina rağmen oğlum sağlıklı. Şimdi de bunda böyle şeyler yaşamak ilkteki kadar tedirgin etmiyo ama hep bi telaş var.
Haklısın cnm eskiden usg mi varmış. Rabbim bebeislerimizi sağlıcakla ku çağımızda almayi nasip etsin.İcini rahat tut snnecik ben boyle bisey olup cok kafaya takinca kendimi soyle rahatlstiyorum sonra. Amaaaan eskiden ulttason mu varmis? Ne sorun varsa bilmeyip dogum yapiyolarmis xaten doguma kadsr bi cok problem de geciyor kendiliginden malum. O yuzden takmamak lazim cocugu strese sokuyoruz yok yere icerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?