Ters takılmadığı sürece prezervatifte yırtılma delinme ve çıkma vajina içinde kalmadığı sürece hamile kalınmaz dedi doktorum. Ha bir de güzel bir marka kullanmak gerekiyor kalanların çoğu da sağlık ocağından almışlar.Prezervatifle hamile kalanda çok ama. Stresten gecikiyordur
Bende çocuk çalışmalarına başladığımdan beri erken geliyor doktorum değişkenlik olması normal rahim kendini değişikliklere adapte etmeye çalışan bir organ demişti. İlk evlendiğimde de gecikirdi korunmayı bıraktık döngüm azaldı normal bence.Ters takılmadığı sürece prezervatifte yırtılma delinme ve çıkma vajina içinde kalmadığı sürece hamile kalınmaz dedi doktorum. Ha bir de güzel bir marka kullanmak gerekiyor kalanların çoğu da sağlık ocağından almışlar.
Geciktiği ayların çoğunda stres yapmamıştım hala da yapmıyorum. İlişkiye girmeye başladığımdan beri aksıyor.
Bende de şöyle geçiyor;İllet bir sendromu bu. Gelecek ve yaklaşacak günler kafayı yiyorum. Benim regl ay başı olurum hep. Temmuzun ilk haftalarından regl oldum ve bitti ne tesadüftür ki temmuz bitmeden son haftalarında feci ağrı yaşadım karnım ağrımaz ama kasık ağrısıydı bu resmen. Ve dedim ki “ayın ilk haftası oluyorum bu ağrı neden regl olmam imkansız” dedim. Karnım ağrırken bir gerginlik üzerimde sinir iştahımın açılması bir yorgunluk belimin halsizliği sormayın gitsin. Sonra yakaladı beni ağustos gelmeden. 1 ayda iki kez regl yaşadım.
Flörtöz de laf sokuyor bana. Konuşmalar şu şekilde;
-Anlamalıydım regl olduğunu visenya
me: Neden birşey mi söyledim farkında olmadan?
-Günlerdir yerden yere vurdun, ağzıma ettin.
me: Ciddi misin? Umarım kırıcı birşey söylememişimdir.
-Önemli değil, bu günlerini ezberlemem gerek yoksa çekilecek gibi değil.
me:
İşte farkında bile olamıyorum o anların. İnsanlarla iletişim kurarkende ne dediğimi hatırlamıyorum.
Ama bir rahatlama yöntemim var ki spor. Deli gibi spor yaparım o esnada esnerim ağrılarım geçer sık sık su içerim. Tedavim bu benim. Ama son 2 aydır spordan uzaklaştığım için ters tepti.
Yürüyüş yapabilirsiniz kendinize oyalayacak etkenler bulabilirsiniz, evin içinde yoga germe hareketleri yapabilirsiniz. Böyle hareketli şeylerle uğraşıldığında hiçbirşey kalmaz diye düşünüyorum.
Keşke senin gibi ayakta kalabilsem,sürünüyorum resmen. :)İçimdeki dayanma gücü ve mental irademle ayakta kalıp atlatmaya çalışıyorum
Gecikmesi 1 haftadan sonra normal değil diye biliyorum. Benim sorunum gecikme değil zaten bu ay normal zamanında gelicek gibi. Ama pms dönemi çok erken başlıyor bende adetten 20 gün önce falan göğüslerim ağrımaya başlıyor,belim ağrıyor sivilcelerim çıkıyor.yani ben hep çirkin hep sancılı. Normal bir günüm geçmiyor.Bende çocuk çalışmalarına başladığımdan beri erken geliyor doktorum değişkenlik olması normal rahim kendini değişikliklere adapte etmeye çalışan bir organ demişti. İlk evlendiğimde de gecikirdi korunmayı bıraktık döngüm azaldı normal bence.
Bak az önce de mesaj atmış cevap vermiyorum diye hala devam ediyor regl şunu demiş; “Sen hala aşağı mahallede salça mı kaynatıyorsun? cevap vermediğine göre” demiş skslelemeanwmnswnamsnBende de şöyle geçiyor;
Ben: pms döneminde olduğumu belli etmemeliyim.
Yine ben: hiiç çikolata banyosu yapıyorum aşkım sen?
Gerçekten bende de seninki kadar ağır geçiyor,eşime kan kusturuyorum resmen,saçına fön çektirdiği için ağlamışlığım var. O da artık anlamış olacak ki "kanıyor musun?" diye soruyor.
Aslında ağır geçirenlerde vitamin eksikliğinden dolayı oluyormuş,doktor öyle söylemişti. Sen ne güzel sporla kendini rahatlatabiliyorsun ama ben düğün arefesindeyim,yoğunum bir yandan ev dizme bir yandan çeyiz derken mağazaların çoğunu gözlerim dolu dolu geziyorum. Bitiriyor bu pms bizi.
Kist var belki yada hormon bozukluguTers takılmadığı sürece prezervatifte yırtılma delinme ve çıkma vajina içinde kalmadığı sürece hamile kalınmaz dedi doktorum. Ha bir de güzel bir marka kullanmak gerekiyor kalanların çoğu da sağlık ocağından almışlar.
Geciktiği ayların çoğunda stres yapmamıştım hala da yapmıyorum. İlişkiye girmeye başladığımdan beri aksıyor.
Evlendin mi bilmiyorum ama sana kayınvalide ve görümce ile alışverişi tavsiye ederim,itinayla hayattan ve alışerişten soğutulacak şeyler bunlar.Bak az önce de mesaj atmış cevap vermiyorum diye hala devam ediyor regl şunu demiş; “Sen hala aşağı mahallede salça mı kaynatıyorsun? cevap vermediğine göre” demiş skslelemeanwmnswnamsn
Kadın olmak zor yemin ederim zor.
Alışverişte çok iyi gelir kısacası böyle yürümek ve kendinizi meşgul etmek çok iyi geliyor. Yoksa oturup yığılıp kalırsak kalkması zor oluyor daha çok bitik düşüyoruz.
İkisi de yok. Streste yapmıyorum. Hormonlarım da normal. Sadeve polikistik over paterni var,sendrom değil patern. Sadece görüntüsünü taşıyorum hormonlarım ve vücudumda belirtiler yok. Bu da iyi birşey,bayağı yumurtam var düzenli çatlama oluyor falan ama işte. Gecikmesi zaten canımı sıkmıyor. Benim derdim pms.Kist var belki yada hormon bozuklugu
Canım zayıf mısın? Ben zayıfım mesela zayıf olduğum için çok çekerim bünyemden dolayı. Kafamı vururum duvarlara iğne yemeden ilaç almadan hayatta kendime gelemem. O anlarımda kapıyı kilitlerler bizimkiler.Evlendin mi bilmiyorum ama sana kayınvalide ve görümce ile alışverişi tavsiye ederim,itinayla hayattan ve alışerişten soğutulacak şeyler bunlar.
Keşke bu salçalar biraz az kaynasa,hatta hiç kaynamasa hemen su gibi gelip gitse. De-li-ri-yo-rum. Normal bir günümüz geçmiyor ya,kanıyoruz hemen peşine pms,üstüne adet öncesi çirkinlik sonra yeniden kanama. Hep çirkin hep pms.
Zayıfım canım ama sanırım zayıflıkla alakalı değil.benim regl öncesi karın ağrım vs olmaz. Hatta çoğu zaman geldiğini bile anlamıyorum. Beni mahfeden şey pms,göğüs ağrısı sivilceler ve bel ağrısı. Onun dışında karın ağrım vs yok. Ama sanırım sende var,bir arkadaşım vardı lisede,karın ağrısı yüzünden derste ağladığını bilirim. Peki sen doktora gidip bir göründün mü? Gerçi doktorlarda normal diyor ağrılı regl dönemlerine.Canım zayıf mısın? Ben zayıfım mesela zayıf olduğum için çok çekerim bünyemden dolayı. Kafamı vururum duvarlara iğne yemeden ilaç almadan hayatta kendime gelemem. O anlarımda kapıyı kilitlerler bizimkiler.
Ben evlenmedim hiç. Evlenmeyi de düşünmüyorum hiç kv, kp, görümce derdi çekecek halim yok. Kk sağ olsun gün geçtikçe soğuyorum.
Pms döneminde benim göğüsler ve sivilcelerin haddi hesabı yok. Onlar karın ağrısından beter göğsüme dokunsam dünyalar kopuyor. Doktora da gittim normal dediler birşey çıkmadı majezik verdiler senelerdir ağrımı majezik ile durdururum hep böyle yuvarlanıyorum. Evlenince geçer diyorlarda yalan. İnanmıyorum zaten böyle şeylere.Zayıfım canım ama sanırım zayıflıkla alakalı değil.benim regl öncesi karın ağrım vs olmaz. Hatta çoğu zaman geldiğini bile anlamıyorum. Beni mahfeden şey pms,göğüs ağrısı sivilceler ve bel ağrısı. Onun dışında karın ağrım vs yok. Ama sanırım sende var,bir arkadaşım vardı lisede,karın ağrısı yüzünden derste ağladığını bilirim. Peki sen doktora gidip bir göründün mü? Gerçi doktorlarda normal diyor ağrılı regl dönemlerine.
Aynen öyle,bende kkda okuduklarımdan dolayı kvyle sıkıntı çekeceğim çocuğum olmayacak vs diye hayıflanıyorum,bu sitedeki dertlerden kendime kılıf uyduruyorum falan.
Evlenincenin mantığı bence ilişkiye girince geçer demek istiyorlar ama bence de yalan,ağrıyorsa ağrıyordur,adet artık bu hatun ilişkiye giriyor,daha fazla ağrıtmayalım mı diyor ne kadar saçma. Düzenli ilişkin varsa ağrıyorsa ağrıyordur yapacak bişey yok. Ama doğumda geçtiğine inanıyorum,öyle örnekler var. Hele ki normal doğumda. Pms kaç gün önceden başlıyor senin? Benim bu ay adetin bitiminin 3.günü başladı.Pms döneminde benim göğüsler ve sivilcelerin haddi hesabı yok. Onlar karın ağrısından beter göğsüme dokunsam dünyalar kopuyor. Doktora da gittim normal dediler birşey çıkmadı majezik verdiler senelerdir ağrımı majezik ile durdururum hep böyle yuvarlanıyorum. Evlenince geçer diyorlarda yalan. İnanmıyorum zaten böyle şeylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?