Pofu'nun Diyet Günlüğü

Yok cnm ya bn kendimi çok iyi tanıyorum gerçekten risk almış olurum,10 saate zor dayaniyorum,baş ağrısı,mide bulantısı,tansiyon hepsi birbirine giriyo

ooff oofff iki gündür baş ağrısından spormuş falanmış filanmış hiç bişey yapamadım

slm slm slmmm :)
69.2 ile devaammm :)
bugün avucumun içini ölçek aldım ama vallahi zor yedim ya sanki saatlerdir yemişimde tokmuşum gibi karnım şiş :) halbuki dün en son 4 de yemiştim :)

bu arada call yapmaya başlıyorum canım günlüşüm belki bu sefer sıkılmam daaa şu yanlarımda ki pörtlemelerden kurtulurum he ne dersin

Tekrar dukana başladım,3 gün atak yapıcam,umarım bozmam
Dukanin en sevdiğim yanı,açlık hissi olmaması,sevmediğim yani uzun süre meyve yenmiyo olması
Neyse artık bi çaresini bulucam :)
Hadi kolay gele

dukan 1. günüm :)
call 2. günüm:)
her gün + spor yapıyorum :)
unutmamak için buraya not şeklinde yazıyorum :)

Dr. Mehmet Öz'ün bi yazısında okudum;
hedef kilonuz şuan ki kilonuzun %5 eksiği olsun
yani kilom 69 -%5=65.5 olmalı
65.5-%5=62.25
62.25-%5=59.14
59.14-%5=56.2
56.2-%5=53.4 oluyor
yani yaklaşık olarak 3 er kilo hedeflemek gerekiyor tabi bu benim kilom için geçerli :)
şöyle bi düşününce 3 kilo çokda büyük bi rakam değil,böylece beyin otomatik olarak 3 kiloya hedeflenecek...
yani ilk hedefim 65.5 :) hadi bakalım dukan amca desteğinle 65.5 olalım :)

bayağı bi kafaya koymuşsun anlaşılan,araştırmalar yapıyorsun

dukan 1. günüm :)
call 2. günüm:)
her gün + spor yapıyorum :)
unutmamak için buraya not şeklinde yazıyorum :)
Aa bende hen dukanci hemde callanciyim ayniyiz desene benim dukanda 20. Gunum 4 gun atak yapmistim birde 1 gun fena cozuttum herseyi yedim 1.5 2 kilo aldim o donemde ama 1 haftada toparladim :) 52den 48.5 e dustum 20 gunde callanetictste de galiba 5. Yada 6.gunum :)

Son düzenleme:

:) call zorladı beni yaa her yanım acıyor bugün

:) call zorladı beni yaa her yanım acıyor bugün

Hareketleri dogru yaptin o zaman ben galiba biraz yanlis yapiyorum
beybiler bakalım ben ne alem olucamm

ya ben dukan yapamıyorum yulaf kepeğini yediğim anda dukan amcanın sülalesini sayıyorum boğazım acıyooo
krep yaptım olmadı şişirdim olmadı pişirdim olmadı yok abi yiyemiyorum ama çok istiyorum dukanıı

Dilvinim helvayu hic denedin miiiii yada ekmekte olabilir

Hareketleri dogru yaptin o zaman ben galiba biraz yanlis yapiyorum

valla bilmiyorum ki doğrumu yaptım yanlış mı yaptım
ilk gün aşırı zorlamadı,ama o bacak hareketleri biraz zorlamıştı
dün saolsun popomun üstüne oturamadım
bugünde sırt bölgem ağrıyo hafiften
bakalım bugün nolucak

yavrum senin tukkana falan ihtiyacın yok kiii aaaaaa
senin sadece egzersize ihtiyacın var!!!!

call da bugün 3. günüm,gün geçtikçe kaslarım daha çok acımaya başladı aman tanrrıımmm :18::18::18: :):):)

call da bugün 3. günüm,gün geçtikçe kaslarım daha çok acımaya başladı aman tanrrıımmm :18::18::18: :):):)
Pofucum dayan sonucu insallah guzel olacak :) bugun 7.yi yaptim ama beni zorlamadi o karin hareketi yani bi garipti acaba ben cardioya mi baslasam ama 7 gun de cok az bilemedim ya yanlis mi yapiyorum diye kendime kizdim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…