Yok cnm ya bn kendimi çok iyi tanıyorum gerçekten risk almış olurum,10 saate zor dayaniyorum,baş ağrısı,mide bulantısı,tansiyon hepsi birbirine giriyoo sorun bende de var bundan önceki yıllarda hep uyuyarak tutum oruç ama bu yaz çalışıyorum ve çok zorlansaydım tutmayacaktım ama baktım kı çok zorlanmıyorum.bence bir gün dene diğer gün tartıl sonra bak kilona.ben çok fazla dikkat edemedim geçtığımiz 5 gün içinde oruçluydum da ve 5 günde 1 kilo verdim
Dr. Mehmet Öz'ün bi yazısında okudum;
hedef kilonuz şuan ki kilonuzun %5 eksiği olsun
yani kilom 69 -%5=65.5 olmalı
65.5-%5=62.25
62.25-%5=59.14
59.14-%5=56.2
56.2-%5=53.4 oluyor
yani yaklaşık olarak 3 er kilo hedeflemek gerekiyor tabi bu benim kilom için geçerli :)
şöyle bi düşününce 3 kilo çokda büyük bi rakam değil,böylece beyin otomatik olarak 3 kiloya hedeflenecek...
yani ilk hedefim 65.5 :) hadi bakalım dukan amca desteğinle 65.5 olalım :)
bayağı bi kafaya koymuşsun anlaşılan,araştırmalar yapıyorsun
Aa bende hen dukanci hemde callanciyim ayniyiz desenedukan 1. günüm :)
call 2. günüm:)
her gün + spor yapıyorum :)
unutmamak için buraya not şeklinde yazıyorum :)
Aa bende hen dukanci hemde callanciyim ayniyiz desenebenim dukanda 20. Gunum 4 gun atak yapmistim birde 1 gun fena cozuttum herseyi yedim 1.5 2 kilo aldim o donemde ama 1 haftada toparladim :) 52den 48.5 e dustum 20 gunde callanetictste de galiba 5. Yada 6.gunum :)
:) call zorladı beni yaa her yanım acıyor bugün
beybiler bakalım ben ne alem olucammHareketleri dogru yaptin o zamanben galiba biraz yanlis yapiyorum
beybiler bakalım ben ne alem olucamm
ya ben dukan yapamıyorum yulaf kepeğini yediğim anda dukan amcanın sülalesini sayıyorum boğazım acıyooo
krep yaptım olmadı şişirdim olmadı pişirdim olmadı yok abi yiyemiyorum ama çok istiyorum dukanıı
iremim bebeyim ben yapmayı istiyorum ama yapamam çünkü ailemle yemek yediğimde azda olsa eşlik etmeliyim onlaraDilvinim helvayu hic denedin miiiii yada ekmekte olabilir
Hareketleri dogru yaptin o zamanben galiba biraz yanlis yapiyorum
beybiler bakalım ben ne alem olucamm
ya ben dukan yapamıyorum yulaf kepeğini yediğim anda dukan amcanın sülalesini sayıyorum boğazım acıyooo
krep yaptım olmadı şişirdim olmadı pişirdim olmadı yok abi yiyemiyorum ama çok istiyorum dukanıı
ya kızlar ben indiremedimmmyavrum senin tukkana falan ihtiyacın yok kiii aaaaaa
senin sadece egzersize ihtiyacın var!!!!
ya kızlar ben indiremedimmm
valla bilmiyorum ki doğrumu yaptım yanlış mı yaptım
ilk gün aşırı zorlamadı,ama o bacak hareketleri biraz zorlamıştı
dün saolsun popomun üstüne oturamadım
bugünde sırt bölgem ağrıyo hafiften
bakalım bugün nolucak
Pofucum dayan sonucu insallah guzel olacak :) bugun 7.yi yaptim ama beni zorlamadi o karin hareketi yani bi garipti acaba ben cardioya mi baslasam ama 7 gun de cok az bilemedim ya yanlis mi yapiyorum diye kendime kizdim hattacall da bugün 3. günüm,gün geçtikçe kaslarım daha çok acımaya başladı aman tanrrıımmm :18::18::18: :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?