pokemon go belası..

aha buraya yazıyorum tecavüz haberlerine hazır olun eve girecen ooo

Oğlumda indirmiş bu oyunu gece yarısına kadar eve gelmeyecek mi simdi :O

Valla arkadaşlarıyla beraber oynuyosa çok büyük ihtimalle gelmez
Eşimin yeğeni yurtdışından geldi türkçesi yok ama yalnız tadı çıkmıyor diye Ankara gruplarına katılmış oradan toplu oynuyor,arkadaşı olan gençler daha da eğleniyorlar. Şimdiden kolay gelsin size.

Yok artikkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!. Eve gelip pokemon var yakalayabilir miyim diyecek? Benim anam babam izin verecek? Annemin terligi yeter. Bakalım kim kimi yakalıyormus!

Genelde bahçelerde oluyor,az önce yan komşu da bizim bahçeye geldi adam kan ter içinde "abi şunu bi yakalayabilir miyim" diye geldi valla. Bir şey diyemedik buyur dedik. Eşim de başkasının bahçesine gidiyormuş çünkü

Ne saçma! İnsanlar hayata kameranın arkasından bakmaya iyice alıştı bu oyun da öyle birşey.bahanesi de hazır.disarida oynanıyor eve tıkılmıyorsun arkadaşlarınla buluşuyorsun obeziteye karşı
Obeziteyi falan engellemez o iki adım yürümek adam gibi spor yapsınlar oyunla vakit kaybedeceklerine.disarida gezip etraflarına baskınlar Pokemon avlayacaklarına canlılarla ilgilensinler. Arkadaşlarıyla buluşup birbirlerinin yüzüne bakıp sohbet etsinler.bizim köpeklerimiz var onları alıp yürüyüşe çıkıyoruz Pokemon peşinde kosacagıma onların peşinde koşuyorum :)

1 yıl içinde 12 kişi selfie çekmek isterken öldü yakında bu oyun için de böyle haberler duyarız

Çocuk gelişimiyle ilgili bir program izlemiştim çocuklar başarı duygusunun tatminini oyunlarda yaşadıkları için gerçek dünyada bu duyguya ihtiyaç duymuyorlarmış o yüzden hayatta başarılı olmak için çaba harcamiyorlarmis çocuklarınızı bu oyunlardan uzaklaştırın diyordu.

Bu konuyla ilgili bir haber görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama Adana da pokemon avlarken kavga çıkmış :) Okuyunca sesli güldüm.

az önce işyerimde kızın biri aa pokemon var sizde dedi yakaladı geldi mal gibi izledim bende

İyi ki 90'lar çocuğuyum 2000lerin başları da aynı şekilde ne güzeldi. Sokaklar temizdi, sohbet vardı, selfie diye bişey yoktu, telefonda sadece mesajlaşırdık bide çağrılaşırdık. Sokaklarda oynardık.. Saklambaç, körebe, can vs..
Şu yılda çocuk olmak istemezdim. Ne bilim telefonlar başrolde. Bi cafeye gidiyoruz eşimle ikimizde tlfn, check in yap, selfie çek, facebook, oyun pf :)

Yorumları okurken aklıma bu geldi.. Telefonlar artık hayatımızın başrolünde.. Bakalım gelecek yıllarda daha neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…