- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
aha buraya yazıyorum tecavüz haberlerine hazır olun eve girecen oooDün Tvde denk geldim sanırım. Adamın biri evde otururken kapı çalmış. Gencin biri amca sizin evde pokemon var girebilirmiyim demiş. Mutfak da yakalayıp gitmiş. Adamda şaşırıp izin verdim diyor. Böylesi bana gelse oklavayla kovalarım
Oğlumda indirmiş bu oyunu gece yarısına kadar eve gelmeyecek mi simdi :O
cunku oyun dısarda gezmeyı gerektırıyo dısarda arıyorlar konumun acık olmasıyla alakalı o bolgede ne kadar cok varsa o kadar topluyorlarGecenin bi yarısı napiyorlarmis sokakta? oyunla ne ilgisi var hiçbi şey anlamadım.
Yok artikkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!. Eve gelip pokemon var yakalayabilir miyim diyecek? Benim anam babam izin verecek? Annemin terligi yeter. Bakalım kim kimi yakalıyormus!aha buraya yazıyorum tecavüz haberlerine hazır olun eve girecen ooo
Yok artikkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!. Eve gelip pokemon var yakalayabilir miyim diyecek? Benim anam babam izin verecek? Annemin terligi yeter. Bakalım kim kimi yakalıyormus!
instgramda paylaşmışlardıYalnız bu fotoğraf neredeyse 2 yıllık başka bir habere ait. Sosyal medyayı bu yüzden sevmiyorum. Sözüm burada bunu paylaşana değil, ülkece hassas zamanlarımızda da buna benzer şeyler yapılıyor ya... her habere itimat etmeyelim :]
http://m.milliyet.com.tr/-alo-ben-vuruldum--gundem-2004461/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?