pokemon go belası..

yani bu şu demek, sokakta garip garip hareketler yapan sağa sola koşuşturan hipnotize olmuş tipler görürseniz onlardan hemen uzaklaşın, her an yanımızda üstümüzde falan pokemon görüp yakalamaya çalışan olabilir

Ya şimdi ben yolda yürürken , birileri yanımda pokemon görüp üzerime doğru gelirse .... döverim valla .

Ne merem bi şey umrumda değil de , çığrından çıkmış insanlar görmeyiz sokaklarda umarım .

Kafalar ışıl ışıldı ya şimdi hepten ışıldarız artık. Robot gibi dolanan tipler :)

Twitterda birkac fotograf gordum simdi.Millet parklarda geceleyip pokemon avina cikiyormus.Ne boş beleş insanlarimiz var.Issizlik dizboyu.

Eşim ilk önce güvenparka gitti,sonra arkadaşlarıyla buluşup cebeciyi baştan sona gezmiş. En son telefonda iyi bir azarladım şimdi eve geliyor,umarım. Az önce de görümcem "yengeeee dur dur dur" diye bağırdı. Bahçede otururken kafama pokemon çıkmış..İşsizlik yani aynen dediğiniz gibi.

Iphonum bozuldu moto e 2 ile idare ediyorum. Kasa kasa yukledim oyunu ama kamera özel ligini desteklemiyormus. Kamera olmayınca ne anlamı var dedim kaldırdim. Çalışmadığı iyi oldu çok zamanın var gibi bir de buna sarmayayim

Hahaha :))))) bulmuşsunuz papazı :))))

Nasıl oyunmuş bu merak ettim doğrusu

Telefonunuzdan konum bilgisini açıyorsunuz,kamerayı da. Size yakın pokemonları falan gösteriyor. Genelde merkezi yerlerde oluyor. Kamerayı tutuyorsunuz normal,pokemon bulunca pokeball atıp isabet ettiriyorsunuz pokemon avlamış oluyorsunuz Tabi kilometrelerce yürümeniz sürekli uğraşmanız falan lazım. Kısaca böyle ben artık master oldum evdekiler sağolsun,aman diyeyim indirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…