- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Sağolasın.Eksik olma, sen de çok tatlısın...Ay lale cok tatlisin yaaaa
Sağolasın.Eksik olma, sen de çok tatlısın...
İnan ki içimden geleni yazdım.
Neyse, kaçtım ben. Allah'ım rahatlık versin inşallah.
Evinde pokemon çıkabilir. Z zeytinagaci nın evinde fare pokemon varmış meselaEvin içinde yürüyünce bir şey olur mu ben indirdim ama bomboş mantığını anlayamadım.
Hangi pokemondu.Sabah kardeşim uyurken tepesindeydi. Korkma ısırmaz
Nasıl Yuklediniz yaaa
Kafalar ışıl ışıldı ya şimdi hepten ışıldarız artık. Robot gibi dolanan tipler :)Ya şimdi ben yolda yürürken , birileri yanımda pokemon görüp üzerime doğru gelirse .... döverim valla .
Ne merem bi şey umrumda değil de , çığrından çıkmış insanlar görmeyiz sokaklarda umarım .
Twitterda birkac fotograf gordum simdi.Millet parklarda geceleyip pokemon avina cikiyormus.Ne boş beleş insanlarimiz var.Issizlik dizboyu.
Hahaha :))))) bulmuşsunuz papazı :))))Eşim ilk önce güvenparka gitti,sonra arkadaşlarıyla buluşup cebeciyi baştan sona gezmiş. En son telefonda iyi bir azarladım şimdi eve geliyor,umarım. Az önce de görümcem "yengeeee dur dur dur" diye bağırdı. Bahçede otururken kafama pokemon çıkmış..İşsizlik yani aynen dediğiniz gibi.
Nasıl oyunmuş bu merak ettim doğrusu
Keşke bunu okuyupta dışarı çıksaydım, ben de diyorum neden hiç pokemon yok ortalıktaolmuyo oyun açık değilse boşuna yürüme
arabayla giderken de olmuyo saatte 10 km den hızlı gidince kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?