- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
ay sen de oyna ne olacak
kocan da sana uyuz oluyodur, kadının içi geçmiş eğlence bilmez sürekli surat diye
ben oynuyorum valla
en azından akşamları bu sayede yürüyoruz
ve eğleniyoruz.
kim daha çok toplayacak diye
ahaha yok artık.. ben böyle şeyleri kaçış olarak görüyorumO farkli da. Insanlar sabahliyormus yazmis biri. Abartmamak lazim
ay sen de oyna ne olacak
kocan da sana uyuz oluyodur, kadının içi geçmiş eğlence bilmez sürekli surat diye
ben oynuyorum valla
en azından akşamları bu sayede yürüyoruz
ve eğleniyoruz.
kim daha çok toplayacak diye
eşimin değişik bir yeğeni var o indirdi hepimize apk falan diyor hiç anlamıyorum googledan falan baksanız yapabilir misiniz ki? ben de burada oyundan şikayet etmeye konu açtım insanların aklına oyunu soktum şu an
Aslında sende oynasan esinin akrabaları evde dururken sen pokemon avlardin;-) İşine bile yaratabilirdiDogru ordan bakinca icim gecmis eglence bilmez surekli surat yapan biri olarak gorunuyorumdur ama bunda esimin "ben sana yardim ederim" deyip ailesini 6 kisi 15 gunluk misafir kabul etmesinin ustune gecenin bi yarisina kadar eve ugramadan beni yalniz birakmasinin da payi vardir. Yoksa oyunu indirdigimi soyledim ama ciddi bagimlilik oldugunu fark ettim oynamiyorum dedim. Bos zamanim olsa bende baya oynarim.
Bu oyunu üreten firmanın piyasa değeri 30 bin doları aşıyor daha lansmanı yapılmadan kağıtları tavan yaptı ilgi çok yaniiEşim,abisi,2 yeğeni,eltim ve görümcem topluca bu oyunu oynuyorlar. Ben de başta indirdim ama bağımlılık yani bu ve ben artık o kadar oynamıyorum. Gece 2'de eşim ve yeğeni kalkıp arkadaşlarıyla kızılayda buluşuyorlar gym falan diyorlar. Evde herkesin elinde bir telefon ben kendi kendime afedersiniz deli dana gibi dönüyorum ortada. Hadi herkes oynuyor,eşimin bana yardımcı olması gerek en çok o oynuyor. Bir şey söyleyince de "daha yeni başladık 1 ay geçsin hevesimiz gider" diyor eşim. Deliricem artık bunalıma gircem evde hepsi toplanmışlar ben tek başıma takılıyorum. Hepsinin telefonunu kırasim geliyor. Evde misafir var diye dışarı çıkamıyorum da anca buraya yazabiliyorum. Bunaldım yahu her şey büyüyor büyüyor kafamda kurup duruyorum..
bnde indireyim ismi ne oyunun tam olarakEşim,abisi,2 yeğeni,eltim ve görümcem topluca bu oyunu oynuyorlar. Ben de başta indirdim ama bağımlılık yani bu ve ben artık o kadar oynamıyorum. Gece 2'de eşim ve yeğeni kalkıp arkadaşlarıyla kızılayda buluşuyorlar gym falan diyorlar. Evde herkesin elinde bir telefon ben kendi kendime afedersiniz deli dana gibi dönüyorum ortada. Hadi herkes oynuyor,eşimin bana yardımcı olması gerek en çok o oynuyor. Bir şey söyleyince de "daha yeni başladık 1 ay geçsin hevesimiz gider" diyor eşim. Deliricem artık bunalıma gircem evde hepsi toplanmışlar ben tek başıma takılıyorum. Hepsinin telefonunu kırasim geliyor. Evde misafir var diye dışarı çıkamıyorum da anca buraya yazabiliyorum. Bunaldım yahu her şey büyüyor büyüyor kafamda kurup duruyorum..
Eşim ilk önce güvenparka gitti,sonra arkadaşlarıyla buluşup cebeciyi baştan sona gezmiş. En son telefonda iyi bir azarladım şimdi eve geliyor,umarım. Az önce de görümcem "yengeeee dur dur dur" diye bağırdı. Bahçede otururken kafama pokemon çıkmış..İşsizlik yani aynen dediğiniz gibi.
Evet evet.
benim de ofiste sağımdaki solumdakiler oynuyor. kampus etrafında tur atıp geldiler az önce
merak etmiyor değilim kesin indirip bakarım bi bende neymiş diye
ben yuklemedim ki başlamam da yaparlar her şey olabilir düşünsene kapı çalıyor sizde pokemon var gireyim diyen manyak ben beklerim bu ülkeden :)
pokemon benım evıme gelırse sıkıntı yokta
onu avlamak ıcın ınsanlar benım eve baskına gelırse
ellerinde sürekli telefon , çalıştıklarını görmedim pek bugünEvet evet.
Çalışırken ne yapıyorlar?
ay saka gıbıDün Tvde denk geldim sanırım. Adamın biri evde otururken kapı çalmış. Gencin biri amca sizin evde pokemon var girebilirmiyim demiş. Mutfak da yakalayıp gitmiş. Adamda şaşırıp izin verdim diyor. Böylesi bana gelse oklavayla kovalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?