pokemon go belası..

ay sen de oyna ne olacak
kocan da sana uyuz oluyodur, kadının içi geçmiş eğlence bilmez sürekli surat diye
ben oynuyorum valla
en azından akşamları bu sayede yürüyoruz
ve eğleniyoruz.
kim daha çok toplayacak diye

Eyfel kirmizi beyaz oluyordu ya. Hep internet basinda telefon basinda zaman öldürüyoruz. Onun kanitiydi o. Bu da artik bir issizlik belirtisi

O farkli da. Insanlar sabahliyormus yazmis biri. Abartmamak lazim
ahaha yok artık.. ben böyle şeyleri kaçış olarak görüyorum
demek ki kaçmaya çalıştığı bişeyler var, bütün vaktini bunla harcayıp onu düşünmemeye çalışıyor
ben de bir ara sims diye bir oyun vardı ona çok sarmıştım
hayatımda bir şeyler rayına oturunca oyunun yüzüne bakmadım..
belki de etrafımızda böyle biri varsa, sorunu ne diye düşünülmeli
bilemedim.

Dogru ordan bakinca icim gecmis eglence bilmez surekli surat yapan biri olarak gorunuyorumdur ama bunda esimin "ben sana yardim ederim" deyip ailesini 6 kisi 15 gunluk misafir kabul etmesinin ustune gecenin bi yarisina kadar eve ugramadan beni yalniz birakmasinin da payi vardir. Yoksa oyunu indirdigimi soyledim ama ciddi bagimlilik oldugunu fark ettim oynamiyorum dedim. Bos zamanim olsa bende baya oynarim.

reklamın iyisi kötüsü olmaz gibi bir şey oldu bu.

Aslında sende oynasan esinin akrabaları evde dururken sen pokemon avlardin;-) İşine bile yaratabilirdi

Bu oyunu üreten firmanın piyasa değeri 30 bin doları aşıyor daha lansmanı yapılmadan kağıtları tavan yaptı ilgi çok yanii

bnde indireyim ismi ne oyunun tam olarak

Hiç ilgimi çekmedi böyle telefondan tablet ten oyun, zaman kaybı yazık ya hu çok gereksiz. Eski telefonumdan tek oynadığım oyun Sudoku ydu.

Yorumların birazını okudum da bu ne bağımlılık haline gelmiş neler varmış da haberim yokmuş evimden uzak olsun aman

benim de ofiste sağımdaki solumdakiler oynuyor. kampus etrafında tur atıp geldiler az önce
merak etmiyor değilim kesin indirip bakarım bi bende neymiş diye

ben yuklemedim ki başlamam da yaparlar her şey olabilir düşünsene kapı çalıyor sizde pokemon var gireyim diyen manyak ben beklerim bu ülkeden :)

pokemon benım evıme gelırse sıkıntı yokta
onu avlamak ıcın ınsanlar benım eve baskına gelırse

Dün Tvde denk geldim sanırım. Adamın biri evde otururken kapı çalmış. Gencin biri amca sizin evde pokemon var girebilirmiyim demiş. Mutfak da yakalayıp gitmiş. Adamda şaşırıp izin verdim diyor. Böylesi bana gelse oklavayla kovalarım

benim eşimde bir köpekbalığı oyunu bulmuş şimdi 2 oyuna takılıyor wc ye girip 2 saatte çıkıyor ayyy bn telefonumdan bütün oyunları sildim insanlar namaz kılmaya üşenir ama saatlerce telefon başında zaman öldürmeye üşenmez oldu .Çocuklarımız iyice üretemez ,akılsız olacaklar ondan korkuyom

ay saka gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…