pokemon go belası..

hahahah ben de oynuyorum
level 11
işyerimi pokestop yapmışlar 10 dk da bir pokemon geliyo
evin ortadaki cami de gym olmuş dün ele geçirdim

gotta catch'em all!!!!

bırakın oynasınlar siz de oynayın ya
bi zevkimiz var ona da kızmayın nolur

Çok zor bizim evdede bu sıkıntılar var internet oyunlar bizi esir alıyor muhabbet yok iletişim hıiç yok çaresi de yok çok üzgünüm ama sıkılana kadar beklemelisiniz

Aa hic duymadim ben bu oyunu.
Ama simdi siz soyleyince merak ettim.
Bagimlisi olursam sebebim siz olacaksiniz

ben hemen bıraktım valla yoksa takılırım evi barkı unuturum diye
kızım 6 aylık normalde ben emzirir uyuturum gece uyanırsa eşim susturur gece pek uyanamıyorum,şu sıralar öyle taktı ki sitenin ortasında toplanıp ava çıkıyorlar çoluğu çocuğu unuttu ben ona kızıyorum yoksa oyunlar genel olarak başımızın belası ama böylesi hiç olmamıştı.

Cidden soyle bir dusununce cok tehlikeli kesinlikle. Ozellikle cocuklar için. Bence yuklemeyin arkadaslar her sey olabilir yani bilemedim
.
Yahu òyle kutu köşelerde falan olmuyor belirli yerler var daha çok merkezi yerlerde gezerken poke yakalıyorsun haritaları açıp adres arıyorsun ya aynı mantık yanlız çok şarj yiyor

Yahu òyle kutu köşelerde falan olmuyor belirli yerler var daha çok merkezi yerlerde gezerken poke yakalıyorsun haritaları açıp adres arıyorsun ya aynı mantık yanlız çok şarj yiyor

bir de şarj var tabi,cephanelik gibi herkes powerbankleri dolduruyor evden çıkıyorlar batarya bitiyor,powerbank bitiyor öyle dönüyorlar atlatıcaz inşallah

Reactions: gve

bence eşine konum at bebeğin fotoğrafıyla beraber
evdeki pokemona da bakmayı unutmasın

Bibi iste senin nerde oldugunu bilecekler bak cete mete bile cikmis diyorlar. Kesinlikle tehlikeli. Benim aklima direk bomba geldi. Milleti bir yerde boyle toplayip patlatirlarsa Allah korusun. Valla ben Türkiye'den her şeyi beklerim..

Kızlar bende s4 mini var ve playstore girdigimde oyunun sadece rehberlerini gorebiliyorum. Birde Turkiyeye daha gelmediyse bu kadar insan nasıl oynuyor?

Eskiden bir ciftlik oyunu vardi onu yüklemiştim sonra bir arkadasim!aman diyeyim sil biz bir ara esimle deli gibi takilfik öyleki özel günlerde birbirimize hediye diye kredi kartiyla oyun!altini aliyorduk taki bir gün kizimin yürümeye basladigini ve diger odalara yürüyerek gittigini farketmeyisime kadar dedi..hastalik boyunda bagimli tipler olusabiliyor aman diyeyim durdur esini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…