Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Polikistik over hastalığı yüzünden saç dökülmesi yaşayanlar bu başlıkta toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujumm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım anlamadım ne başlayabilir mi saç dökülmesi falan mı

benimde oldu açılmam ama canım etkiler kişiden kişiye değişir mesela benim hiç sivilcelenme sorunum olmadı anlatabildim mi sen bu etkileri yaşayacaksındiye bişey yok umarım yaşamazsın bu arada devamlı düşük yaptığını yazmışsın merak ettim kaç haftalıkken düşüyo bizim sirkülaj dediğimiz bi yöntem var düşükleri önlemek için rahim ağızı dikiliyo hiç denedi mi doktorun bunu

ins canim canim 5 kere kürtaj oldum ben bir tanesi kendiliginden düstü digerlerinin kalp atimi durdugu icin zorunlu kürtaj oldum birde saglikli cocugum var allaha sükürler olsun cok arastirirldi ancak yeni anladi doktorlar pko oldugumu senin dedigin yöntemi biliyorum canim ama dedigim gibi kalp atislari duruyor sadece gelismiyor kistler yüzünden allahim hayirlisini versin ne yapalim senin durumun nediir canim ??

canım bu ilaç yüzünden ara kanamalarım oluyor kanama bi dursa gebe kalmayı denicem ama :sinifsinif: hayırlısı allah sağlık versin herkese devamlı düşük yapmak ço kacı verici bişey dikkat et sağlığına :1closedeyes:

pko tedavisi oldum 3 aysurdu ve doktorum ılacı kestı bazı yanetkılerı olmustu ayrıca doktorum ultrosn da baktı ve bna verdıqı kagıta onmlı bır sekılde qecmstı ole de soyledı bnmsac dokulme problemım yoktu sıvılce vardı 6 ay zoratnanın(roac.) kullndım sac dokulmem basldı doktrum qecıcı olduqunu soledı tedavım bıttı ıkı ay oldu ama sac dokulmem durmadı doktorum 1 ayda qcmezse doktara gıt demıstı saç dokulmemı..2 aydan fazla oldu ve suan cok artı .. doktara gıdıcem elbette ama benım saç dökülmem zoratanınden mı yoksa polıkıstıkovrden mı anlamdım.s fıkrı olan var mı ?

arkadaşlar merhaba bende pkoluyum ve bendede inanılmaz bir saç dökülmesi vardı...diane 35 kullandım 6 ay kadar ama inanılmaz yan etkisini gördüm ruhsal dengem şaştı,kilo aldım bi de tüylenme sorunum olduğu için gittiğim doktor bunu önerdi...daha sonraki doktorum ise yasmin verdi acaba yasmin kullanan arkadaşlar var mı tüylenme için yasmin etkili mi açıkçası diane 35 etki ediyordu...saç dökülmesi içinse ben bir şampuan kullanıyorum 1 senedir bioblas etkisini gördüm artık dökülmüyor gibi bilemiyorm aranzda kullanan var mı...denemenizi tavsiye ederim...:82:

bıoblas her saca qıtmıyor cnm bn bı haftadır kullanıorum hayatım boyunca bole dokulme qormedım atrken 10-15 avuc atıorum bırktım ondan..

bıoblas her saca qıtmıyor cnm bn bı haftadır kullanıorum hayatım boyunca bole dokulme qormedım atrken 10-15 avuc atıorum bırktım ondan..

evet her saç tipine gitmiyor,kullanımı da çok öenmli sen ne sıklıkta kullandın ben mesela iki günde bir kullanıyorum ve 1 senedir devam ediyorum ince telli saçlar için olan sarı renkli versiyonunu deniorm kokusu da artık eskisi kadar kötü değil ama demek ki dediğin gibi herkese olmuyor... :44:tabi bunun yanında doğal maskelerde işe yarıyor haftada bir güçlendirici jojoba yağından oluşan bir karışım var aktarlara sorabilirsn...ama pkoyu kontrol altına almadan bir yarar görülmediğini de belirteyim...

doktorum bna pcomun qectıqını ama kronık bı hastalık olduqunu soldı tekrrlayabılr dedı ztn yan etkılrınden anlrsın dedı bn tmm dedım bnm sac dokulmm 3 aydr fln var zoratanınden snr duzlmedı bu hafta dktara gıtcm bır haftadır bıoblasın kuru ve yıprnms saclr ıcın olanını kullnıorum annmle kardesıme cok ıı qelırkn bnm saclarımı daha cok doktu kullanımı 2 qunde bır yıkadım 1 hfta oldu ama bn bole dokulme qormedım hytım da 4 hafta kullnsam kel kalcm yanı o derece..

Canım diane35 mi kullanıyorsun bana bunu verdi doktorum.
Yeni başladım kullanmaya, azaltır inşallah dökülmemi.
Yanında aldactone da kullanıyorum.

bende pco'yum ve 3 yıl diane 35 kullandım taki kısır yaptığı kişilerle konuşana kadar.hemen bırakın bu hapı çok tehlikeli kızlar

3 yıl diane 35 kullandım az kalsın derin ven trombozu oluyordum.çk tehlikeli bir ilaç kısır bile yapıo.ne saç dökülmem durdu, ne adetlerim düzene girdi ama dr. bana düzeldin dedi saçlarım inanılmaz dökülüo ve 60 günde 1 adet görüyorum, gögüslerim minnacık,sivilcelride unutmamak lazım.benim yaşadığım sorunları yaşayıp çare bulabilen var mı

hımm bn 3 ay kullandım pco tamamn qectı bu ılcla obezlıqım yok ztn ayrıca bu ılc o zmn yanı bndan 8 ay once qoquslerımı brz buyyuttu qıbı sıvılce ıcın zoratanın tedavısı qordum 6 ay bu tedvı yuzune sac dokulmesı yasıorummm 2 aydır ıns oda duzlck ama her ılac herkese ıı qelmıo demk kı bna ıı qeldı hatta bu ılc saysınde pco dan kurtuldum ve cok duznlı adt oluorum allaha sukur tam qununde oluorum..

inanamıorummm diane 35 denen şu ilacın yaptıklarınaaa ben 6 ay kullandmm ve bıraktım doktorla çünkü kilo yapıyodu bi de depresyon yapıyooo ama kısırlık bilmiodum

kısırlıqa ınanmıorum pek ama sac doktuqu depresyon yaptıqı ıyı hatta bnde dolsım sıstemımı bozdu 3 ayda o zmn brktım ama pkodan o ılac saysnde kurtuldum..

kızlar sinir oluyorum ya her tahlil temiz sadece ferritin 22çıktı bndede pcos var bir doktor diyo saç dökülmesi yapar bugunküde doğrudan saça etkisi testesteronun normal diyo sizinde normal sınırlar içinde olmasına rağmen mi dökülüyor yoksa hormonal bir bozukluk mu var anlam veremiyorum artık bu duruma

Diane 35 madem kısır yapıyor, neden bütün doktorlar bunu öneriyor ? Bende pcoluyum.Şuan 25 yaşındayım ve neredeyse 8 9 sene bu hastalıkla uğraştım. Bende ilk önce d.kontrol hapı kullandım. Yasminde diane 35 te içtim. Sonra sıkıldım bıraktım. Bu süreçte tüylenmem arttı,daha çok moralim bozuldu. Şimdi 6 aydır diane35 kullanıyorum. İStemiyorum ama mecburen kullanıyorum. Yoksa 5 ay adet olmuyorum.

kızlar sizce pco nun sebep olduğu saç dökülmesine karşı en etkili ve zararsız doğum kontrol hapı hangisi?

merhaba.ben yeni üye oldum.yazılanları okudum ve ben de aynı durumdan muzdaribim. ama bi süredir kimse bu konuda yazmamış. acaba polikistik over olup saç dökülmesi tedavisi görenlerin tedavileri nasıl gidiyor? durumunda düzelme olanlar var mı? lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok çok sevinirim. çok mutsuzum ben .henüz 25 yaşındayım.5-6 yıldır saçlarım dökülüyor. doktor pol.over. kaynaklı dedi. sizler hangi ilaçları kullandınız? hangileri fayda sağladı? bir bayan için inanılmaz zor bir durum. ne olur birbirimize yardımcı olalım.

canım geçmiş olsun bu polikistk over yüzünden olan dökülmeler saçın hangi bölgesinden oluyor tepe bölgesinden mi heryerden mi dökülüyor bu hastalığın teşhisini nasıl koydular sende ultrasondan mı yoksa tahlil sonuçlarından mı pcos sun dediler bndede bir doktor var diyor diğeri yok diyor pcos.tahlilde hormonlarım normal çıkıyor.o yüzden sana soruyorum saçların günde kaç tel gidiyo mesela,ayrıca adet düzenin falan nasıl kaç gün sürüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…