canım geçmiş olsun bu polikistk over yüzünden olan dökülmeler saçın hangi bölgesinden oluyor tepe bölgesinden mi heryerden mi dökülüyor bu hastalığın teşhisini nasıl koydular sende ultrasondan mı yoksa tahlil sonuçlarından mı pcos sun dediler bndede bir doktor var diyor diğeri yok diyor pcos.tahlilde hormonlarım normal çıkıyor.o yüzden sana soruyorum saçların günde kaç tel gidiyo mesela,ayrıca adet düzenin falan nasıl kaç gün sürüyor?
selm metallıum ben siteye yeni üyeyim polifistik over ile ilgili yorumlarınızı gördüm ben de yaklaşık 2.5 ay önjesine kdr doktora gittim önje cildiyeye gittim. herhangi bi demir cinko kansız lık vs.eksikligi cıkmadı .daha sonra ben adet düzensizligimden süpheleniodum cünkü bazen 2 ayda bi fln oluodu ve cok az kadın doguma gttim bana polifistik over oldugumu söyledi diane 35 yazdı 3 ay kullan gel tekrar dedi.ben 3 üncü kutuma baslayalı 2 gün oldu yani 3 cü ayımdayım saçlarım hala cok dökülüo doktor fayda etjeni söylemişti ama cok dökülüyor saclarım henüz 21 yasındayım senn ne zmn etki etmeye baslamıstı dökülmen azalmıstı ve kullandıgın bi şampugan felan varmıçok güzel bir konu olmuş bende de aynı sorun var ne zaman ki doğum kontrol hapını içmeyi bıraksam birkaç ay içerisinde saçlarım dökülmeye başlıyor bu nedenle pcos'un olumsuz etkilerinden kurtulmak için doüum kontrol hapı kullanıyorum
Arkadaşlar meraba..ben 21 yasındayım 3 yıldır pco dan dolayı adet düzensizlğim ve bundan dolayı oluşan rahatsızlıklarım vardı..Doktorlara gittim birsrü dogum kontrol hapı kullandım 18 yaslarımda ama bi işe yaramadı..
Sonra ottlar ve bitkisel tedaviler uygulamaya başladım .ve uyguladığım bu tedaviler sonuç verdi allaha şükür nazar demesin düzensizlik gibi bi sorunum kalmadı saç dökülmemde azaldı..ben bioxin de kullandım ama fayda etmedii.. neyse demem o ki benm 2 bitkisel tedavi önerim var deneyin pişman olmazsınız...bu pc over da cok işe yarıyor. Gerçi duymussunuzdur ama ben yinelemek isterim.
1.si SOĞAN SUYU KÜRÜ :
beyaz sogan 4 e bölünüür biraz kaynatılır ,suyu süzülür ve sabah akşam 1 bardak içilir..
tadı kötü değil burnunuzu tıkayın içiyin bişeycik olmuyo. en fazla 14 gün uyguulanıyor 2. kür için ara verilmeli
2.si ALIÇ YAPRAĞI, CıVAN PERÇEMı, OĞUL OTU.
Bu 3 bitkiyi harmanlayıp sabah-akşam 1'er bardak tok karnıma günde 2 kez içtim. (1 büyük su bardağına 1 cimcik ot karışımından koyup üzerine kaynar su ilave edin ve 15 dakika demlenmeye bırakın. Sonra başka bir bardağa süzün. Ilık yada soğumuş şekilde için.)
1 ay düzenli olarak bu çaydan kullandım. 1 ayın sonunda yılların birikimi çıktı benden. 45 gün parçalı adet gördüm. Doktora gittim, hiçbir problem yok dedi.
Şimdi 1 yıldır düzenli her ay adet görüyorum. Yıllarca boşuna doğum kotrol hapı kullandığım için, adet görmek üzere iğne vurdurduğum için çok pişmanım. Bu 3 bitki benim yumurtalıklarımı tedavi etmiş olmalı ki, her ay vaktinde adet görüyorum artık. Allaha binlerce kez şükürler olsun.
Bu derdin dermanı budur arkadaşlar. 1 ay boyunca aksatmadan bu otların çayını demleyip için. Bana teşekkür edeceksiniz.
Bu ay adetim gecikti biraz, hemen civan perçemi demledim ve 3-4 gün 1'er bardak içtim. Dün hastalandım. Artık doktorların vereceği haplara muhtaç değilim çok şükür..
Ayrıca civan perçemi çocuğu olmayan kadınlara da şifa veriyor. Tıkalı tüpleri temizliyormuş. Bu bitkiyi bu amaçla kullanıp tedavi olan insanlar var. Fakat unutmayın, tedavi süresi 1 aydır.
1 hafta gibi kısa bir süre kullanırsanız işe yaramayabilir.
ARKADAŞLAR UMARIM YAPARSINIZ VE ıŞE YARAR GÜNAH YANı BU DOKTORLARA VERıLEN PARAYA ,VERDıĞıMıZ ZAMANA ,PSıKOLOJıK BUNALIMA
2. YAZIYI BıYERDEN ALINTI YAPTIM
KOLAY GELSıN
selm metallıum ben siteye yeni üyeyim polifistik over ile ilgili yorumlarınızı gördüm ben de yaklaşık 2.5 ay önjesine kdr doktora gittim önje cildiyeye gittim. herhangi bi demir cinko kansız lık vs.eksikligi cıkmadı .daha sonra ben adet düzensizligimden süpheleniodum cünkü bazen 2 ayda bi fln oluodu ve cok az kadın doguma gttim bana polifistik over oldugumu söyledi diane 35 yazdı 3 ay kullan gel tekrar dedi.ben 3 üncü kutuma baslayalı 2 gün oldu yani 3 cü ayımdayım saçlarım hala cok dökülüo doktor fayda etjeni söylemişti ama cok dökülüyor saclarım henüz 21 yasındayım senn ne zmn etki etmeye baslamıstı dökülmen azalmıstı ve kullandıgın bi şampugan felan varmı
merhaba sanem, bende pko hastasıyım ve diane 35 kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım yorumlardan sonra. Senınde bu yorumu yazalı uzun zaman olmuş. Acaba şuana kadar gelişme oldumu? Dökülmen durdu mu ? Cok ama cok mutsuzum. lutfen bana bilgi verir misin bu konuda ?sonuçlarınnın iyi olacağını umuyorum kullandıkca gelişmelerden haberdar edeceğimm
bnmde aşırı bir dökülmem vardı saçlarımın 4te biri felan kaldı cok kez doktora gıttım ama 6 yılın sonunda pko oldugumu ogrendm cok tereddutlerım oldu ama dianeyi kullanmaya karar verdm ve başladm ilk gunler sanki 10 tel fln döküyor ama sonraları dökülmeye faydası oluyor bnce. Ben duzensız kullandıgımdan mıdır bilmıorum ama kanamalarım oldu adet dışı ama yıne de devam edıorum. Bnm cildim acaip derecede soluktu yani makyaj bile kurtarmıordu suan cildim beyazlaştı bana katkıları oldu baya ama uzun vadede kullanmak tabı kötü sonuçlar dogurabılır. Saç dökülmen için 1 kutu kullanman yararına olabilir sevgiler.benimde pcos a bağlı dökülmem var iki senedir.çok canımı sıkıoyor bu durum ..pcos teşhisi konulmadan önce ,üniversite yıllarımda adet düzensizliği nedeniyle doktorum yasmin vermişti...kullandığımda cildim çok güzelleşmişti,herkes farkediyodu..adetlerim saat olarak bile şaşmıyo hep aynı saatte oluyordu..ama çok duygusal olmuştum..çizgi filme bile ağlıyodum...hapı bıraktığımda bacakalarımda tüylenme olmuştu..
geçen sene saçım çok dökülünce önce cildiye sonra kadın doğuma gidip pcos olduğunu öğrendimtemmuz -ağustos gibi saçlarım çok şiddetli döükülüyodu aralık gibi durdu dökülme ..bu sene mayıs ayında tekrar dökülme başladı..doktor diane 35 verdi..ama kullanmak istemiyorum..saç dökülmeni önler dedi ama güvenemiyorum artık doktorlara..
bnmde aşırı bir dökülmem vardı saçlarımın 4te biri felan kaldı cok kez doktora gıttım ama 6 yılın sonunda pko oldugumu ogrendm cok tereddutlerım oldu ama dianeyi kullanmaya karar verdm ve başladm ilk gunler sanki 10 tel fln döküyor ama sonraları dökülmeye faydası oluyor bnce. Ben duzensız kullandıgımdan mıdır bilmıorum ama kanamalarım oldu adet dışı ama yıne de devam edıorum. Bnm cildim acaip derecede soluktu yani makyaj bile kurtarmıordu suan cildim beyazlaştı bana katkıları oldu baya ama uzun vadede kullanmak tabı kötü sonuçlar dogurabılır. Saç dökülmen için 1 kutu kullanman yararına olabilir sevgiler.
kesnlıkle kullanmalısın aynı dert bendede var tereddutsuz bir an evvel başla.bende polikistik over hastasıyım yeni teşhis kondu doğum kontrol hapı kullanmıyorum işe yarıyor mu saç dökülmesi azalıyormu?
aylardır dökmediğim saç kalmdı ne olur deneyimlerinizi paylaşınhep dökülecek mi kel mi kalıcam
bende polikistik over hastasıyım yeni teşhis kondu doğum kontrol hapı kullanmıyorum işe yarıyor mu saç dökülmesi azalıyormu?
aylardır dökmediğim saç kalmdı ne olur deneyimlerinizi paylaşınhep dökülecek mi kel mi kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?