- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- 648
- Konu Sahibi kujumm
-
Bnce 1 ay kullan bakalım fayda gösterecekmi bu kadar psikolojini yıpratacagına kullan en azından aklın kalmaz bende yan etkılerınden dolayı kullanıp kullanmamakta kararsızdım ama sonunda başladım şuanlıkta pek yan etkiyle karşılaştıgım söylenemez. Memnunum.doğum kontrl hapını doktor vermedi hormonlarım iyi çıktı yan etkileri var kullanmak istersen yine de veririm dedi
bekarım adet düzensizliği yok ama saç dökülmesi çok fena psikolojimi yıprattı
Evet aynı durum bende de var 21i de bittikten sora anca 1 hafta sonra hasta oluyorum ben. Normaldir herhalde. Dökülmeni durduruyorsa bence bırakmamalısın sorunun illakı bigün son bulur. Benmde testosteronum yuksektı ve kist vardı doktor 4 aylık kullanım sonucunda bunların düzelmiş oldugunu söyledi sende burakmadan kullan ki duzelsin bi an evvel.Ben de ayni dertten muzdaribim uzun zamandir saclarim dokuluyordu tesadufen kadin dogum uzmaninin yaptigi testler sonucu polikistik over oldugum ortaya cikti. Diane 35 kullaniyorum yillar once de verilmisti bu ilac bana.
Suan kullanimimda mesela ilaca 7 gunluk ara verdigim zaman son iki gunu anca regl oluyorum sizde de boyle bir durum var mi?
Bir de benim prolaktinim yuksek ona bagli olarak tirodim de yuksek (cok sinirda degilse de) asil sac dokulmem bunlardan kaynaklaniyormus. Diane 35 yaninda euthyrox kullaniyorum. Bundan daha memnunum hem zayifladim hem de sac dokulmem oncekine gore baya baya azaldi arada oylesine dokulme oluyor takilmiyorum cok fazla.
Sizde varya insanların çaresiz hallerinden faydalanıyorsunuz ya yazıklar olsun size.inşallah sizde aynı durumu yaşarsınızPco ya kesin çözüm diyemem ama lr markasının ballı içeceği ile atlatanlar oldu belki fikir olur sizlerede. Rğer bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba bence bir seyler yapmayı bırakmayın bende sizin gibi bıraktım ve kafaamda artık dökülecek bir saç kalmadı diyecek kadar az cok uzursunuz sonra topik kullanmadan dışarı çıkamaz oldum geçmiş olsunbenimde dökülmem hala devam ediyo ve tepe bölgem artık ciddi açık, krepe yapmadan dışarı çıkamıyorum ..
artık bişiler yapmayıda bıraktım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?