Polikistik Over le İlgili ?

amin amin inşallah canım

öyle tabiii stres sıkıntı yapmamak lazım ama mümkün olmuyor işte :2: hayırlısıyla geçer benımde inşallah

herkeste var ama bende sürekli var herkeste böyle mi

internetten baktım da koyu renkli regl dönemi yaklaşınca ve bittiğinde olurmuş :26: ne biliyim soramadım ama akıntılardan gına geldi artık :2::2:

Canım aşırıysa normal değil özellikle önceden olmuyorsa ve şimdi yoğunlaştıysa sormalısın en iyi cevabı doktorun verecektir ne söylesek boşta kalabilir çünkü bir çok nedeni olabilir genel olarak arada olabilir ama koyu kahve olmaz daha açıktır yani :44:

yani yeni olan bişey değil bendeki akıntı canım yıllardan beri var diyebilirim :2::2: soramadım utandım yaa bir dahaki gidişte sorarım
koy gelen akıntı baya baya koyu geliyor benim :18: bilmiyorum ki :26:

yani yeni olan bişey değil bendeki akıntı canım yıllardan beri var diyebilirim :2::2: soramadım utandım yaa bir dahaki gidişte sorarım
koy gelen akıntı baya baya koyu geliyor benim :18: bilmiyorum ki :26:

Acaba mantar rahatsızlığın mı var ama o sadece akıntı yapmaz kaşıntı yanma falanda yapar idrar yaparken kişiden kişiye göre de değişebilir bu akıntı olayları genelde olur ama koyu renk olması ve seni rahatsız edecek şekilde olması sıkıntı

mantarla akıntıyı pek bağdaştıramadım ben yaaa akşam netten bir bakıcam :26: kaşıntı falan yok ama o koyu renk akıntı olduğunda yanmada oluyor biraz evet
rahatsız ediyo evet uff ne çektim beee

mantarla akıntıyı pek bağdaştıramadım ben yaaa akşam netten bir bakıcam :26: kaşıntı falan yok ama o koyu renk akıntı olduğunda yanmada oluyor biraz evet
rahatsız ediyo evet uff ne çektim beee

Keslinlikle doktora gittiğinde sor canım

canım benim bende de vardı polikistik. şuan hamileyim.

bu doktorları anlamıyorum. ilaç verip gönderiyor. canım bak o ilaç değil bi kere büyük ihtimalle hormondur. sadece 1 ay sağlıklı beslen. dene mutlaka bunu. evde kendi yaptığın yemeği ye. en önemli şey hamuru işi şekeri hayatından bir çıkar. patates havuç muz gibi içinde şekeri yüksek olan sebzeleri sınırlı tüket. gidip her gün en az yarım saat yürü. ayağını sıcak tut. hiç bişeyi kafana takma. sadece 1 ay denemeni tavsiye ederim. eğer geçmezse benim doktoruma da görünebilirsin. sana onu da tavsiye ederim. ayşegül sofuoğlu medikal park fatih.
ben de inan senin gibiydim 3 ayda hasta olduğum da olmuştur. ama sırf sağlıklı beslenip 28 günde regli oldum. sonraki ay da hamile kaldım. hatta dedim ki yine günüm geçti. yine polikistik tekrarladı herhalde. ama hayır. süpriz bi şekilde bebeğim olduğunu öğrendim :)

rabbim sana da nasip etsin inşallah. darısı başına.

aaa hadi ya bende medical park fatih Burcu sağlam a gidiyorum senin doktor daha mı iyi acaba

ne güzel zaten doktorum banada bunları dedi sağlıklı beslenme sıkıntı stres olmasın diye malesef oluyor işte bazı sorunlardan dolayııı

tamam canım deniycem sağol aminnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

canım burcu hanıma ben de gitmiştim. beta hcg yüksek çıkmıştı. deki ki alttan muayne etmem gerekiyor. ben de tabi ne bilicem. olur dedim. oturdum. ben bile gördüm döllenmiş yumurtamı. "tamam dedi yumurta döllenmiş ama dış gebelik de olabilir. bi kaç gün sonra tekrar beta hcg ye baktır" dedi.

eee?

direkt niye beta ya bakalım 2 gün sonra demedi de çatala aldı beni? yumurtayı görünce bence pişman oldu çünkü. hamile kadın alttan bakılmaz.

doktorum zaten ayşegül hanımdı hep. izinde olduğu için burcu ya gittim. tamam güler yüzlü genç sempatik ama çok tecrübeli biri değil bence.
2,5 senede hamile kalamayan arkadaşım, sırf beslenmesine dikkat ederek hamile kaldı. onu da söyliyim. hormon insanın tüm dengesini bozat. yapay bişey sonuçta. yine de sen bilirsin.

evet çok tatlı sempatik bir kadın da bende anneme ilk gittiğimde mıy mıy biraz demiştim doktor için çok mıymıy mıy konuşuyo

beni hiç zorlamadı ama hep bana sordu ilkk gittiğimde hemen ilaç verip yollamadı zaten ikinci gidişte mecbur vermem gerekyor yazayım mı falan dedi hatta bende yazın madem gerkeiyorsa dedim

sadece beslenmeye diikkat ederek hamile kalmak mantıklı gelmiyor bana :26::26:
ben randevu alırken netten doktorların resimlerine bakarak aldım daa ayşegül hanım biraqz sert gibi gelmişti bana o yuzden ondan randevu almamıştım
bilemedm şimdi daha mı tecrübeli ayşegül hanım

canım can boğazdan gelir boğazdan çıkar. şu şeker yüzünden insilün değerlerimiz yükseliyor. bu da yumurtanın çatlamasını önlüyor. regli olamıyoruz. ben de inanmazdım da deneyince gördüm :)

ayşegül hanım disiplinli bir kadın. tecrübeli. sen lep demeden leplebiyi anlıyor. bazıları çok hastası olduğundan dert yanıyor ama iyi olmazsa kimse 100 lira(ssk'lı bu da) verip gelmez. ona gitmeden önce ufak bir not kağıdı tut. soracaklarını unutmamak için. sana her şeyi açıklar.

burcu hanım senden kan şekeri ölçümü istedi mi? ya da kan sayımı vs.? oradaki değerlerin de çok önemli.

yaniii doğruu , olabilir tabiki deneyeceğim

öyle mi diyorsun anladım canım evet bana hormon testi ultrason vs istedi geçen gittiğimde de ultrasonla kendi de baktı ilaç verdi işte yasmini verdi sen ne kullanıyordun canım

3 ay sonra illacı kullanıp gel dedi 3 ay sonra ayşegül hanıma mı gitsem acaba :26::26:

Canim ben adet olamama problemini surekli yasiyordum. Ama onemsemedim. Ta ki cocuk yapmaya niyetlenene kadar :)
Bak bu benim hamile kalis surecim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708945
Jamineyi balatta "cocugun zaten olmaz" diyen doktor onerdi ama ben almadim.
Seni cok etkilemek istemem mutlaka arastirip kendin karar ver canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…