Polikistik Over le İlgili ?

Adeti düzenliyor canım ben 3 ayda 1 oldugumu hatırlarım doktor banada kilo ver düzenli adet olmak istiyorsan,benim göbegimde hafif tüyler vardı gösterdim bunlar normal tüylenme artışı yok sende dedi yumurtalıkta sorun yok hormonlarda çıktı Lh 14.99 du kahve ve kolayı bırakarak 2 ayda 1 hayıt tohumu ve stresten uzak durarakta 1 ay 5 güne indi ve ben yeni kullanmaya basladım evet zaten tarlusalı vermezler o ilaçta adet düzenlemez sadece hormon testi için yada uzun süre adet görmeyenler için veriliyor ben önce bitkilere sonra ilaçlara başvur derim ve bir an önce karar ver çünkü önemli bir konu benim adetimde az sürüyordu 3 4 gün ve çok azdı ilk günden ped bile dolmuyordu ama artık 4 5 gün ve normal düzeyde :)

hımm doktorların çoğu da bişey bilmiyor ki para almak için atıyolar kafalarından bir çoğu başka bir doktora gitmem gerek benımde
geçmiş olsun sanada:2::2:
Anneni dinleme kesinlikle başka bir doktora git doktorlar önemsemiyorlar alışmışlar ilacı verip gönderiyorlar
evet annemde umursamıyo önemli diyorum bu nasipse ilerde bebek sahibi olmak istediğimde nedne bile bile sorun yaşıyım ki

hayıt tohumu bende alayım bakaım kola içmem de kahve içerim her gün :18::18: malesef stres sıkıntı üzüntü hep var hayatımda en büyük etkende bu tabi

aa o zamn bana düzenleyici vermedi doktor doğal yollardan olmuyor işte niye anlamadıysa önce o dediğin otu mu bir deneyeyim bakayım umarım faydası olur benımde 4-5 gün ama ilk 2 gün gayet güzel sonraki günler baya azalıyo teşekkürler canım

bir de tadı nasıl bu arada :120: nasıl içiliyo

bir de tadı nasıl bu arada :120: nasıl içiliyo

1 tatlı kaşığına 1 su bardağı koyuyorsun tohumunu havanda biraz döv açılsınlar sonra karıştır cezvede kaynat 15dk demlendir bekletmeden iç günde 2 kere tadı çok kötü değil sıcakken içme çünkü mide bulandırıyor egerki çok kötü gelirse tadı biraz bal ile tatlandır canım şeker atma :))

Bende öyleydim aslında hergün stres hergün üzüntü kendimde yıprandım ama artık kendime geldim kendimi dinledim terapi yaptım kendi yolumu buldum mutlu olmalıyım falan diye gaza getirdim kendimi :)

ay ben hiç içemem öyle şeyler yaa koku gelince bana bişey olur :120: umarım güzeldir :18:
Bende öyleydim aslında hergün stres hergün üzüntü kendimde yıprandım ama artık kendime geldim kendimi dinledim terapi yaptım kendi yolumu buldum mutlu olmalıyım falan diye gaza getirdim kendimi :)

ohh ne güzel bende öyle yaapabilsem keşke

ay ben hiç içemem öyle şeyler yaa koku gelince bana bişey olur :120: umarım güzeldir :18:

ohh ne güzel bende öyle yaapabilsem keşke

Demlenince koku kalmıyor ama bak ben bugun içtim adetime 4 gün var karnım bacaklarım belim agrıyor bunu düsündükce mutlu oluyorum :))

Uzun zaman aldı stresten dolayı birden fazla rahatsızlıgım var ama çok pişmanım degmezmiş..

baya fayda ediyor ha bende alayım en kısa zamanda

benimd e öylee çok takıyorum çok üzülüyorum kendimi boş yere heba ediyorum bu da böyle yansıyor bana işte

benimd e öylee çok takıyorum çok üzülüyorum kendimi boş yere heba ediyorum bu da böyle yansıyor bana işte

Evet ediyor gerçekten :)

Aynen öyleydim herşeye ağlardım biri sesini yükseltse içim içimi yerdi biri bir şey dese akşama kadar düşünürdüm ama aşabildim sonunda kendimi dinledim bol bol sende çözüm bul hayatım en kısa zamanda :))

bende uzun zamanların pco hastasıyım.
yaşadığım ülkede hemen hemen bütün jinekologlara göründüm.bütün hastaneleri tek tek dolandım.bir sürü paralar harcandı ister tahlillere,ister doktorlara ama sonuç koca bir sıfır.yine eskisi gibi herşey.
uzun yıllardan beri adetimi ancak doğum kontrol hapları sayesinde görüyorum ve en kötüsüde şu ki artık o haplarla bile gelmemeye başlıyor.anneme söylemeye bile korkuyorum çünkü stres falan yaşasın istemiyorum.1 gün en fazla 2 gün oluyorum ve böyle giderse hiç olamıycam.haplar bile bir işe yaramıyor artık bende.
kilo yüzünden olduğunu sanmıyorum.evet bende kiloluyum hemde bu haplar yüzünden fazlasıyla kilo aldım ama doktorlar bence kendilerine zaman kazanmak için bu hastalığı kiloya bağlıyorlar.nice pcos"lu hastalar tanıyorum incecik,zayıf.peki onlar ne yapsınlar? kesinlikle ve kesinlikle kiloyla alakalı bir hastalık değildir bu.
sen yinede başka doktorlara görün ama eğer gerçekten pcos sendromu varsa sende tedavisi yoktur.benden söylemesi.en iyi doktorlara gözüktüm en iyi tahliler yapıldı en iyi ilaçlar verildi küçücük yaşlarımda neler neler çektim ben. jinekolog,troid ultrasonu,böbrek üstü bezlerim,beyin tomografisi hepsi teker teker çekildi ama yinede hiç birşey fayda etmedi bana.insan istemeyerek bile umutsuzlaşıyor,üzülüyor.ya ilerde çocuğum falan olmazsa diye.ben artık umutsuz vakayım galiba.çünkü gerçekten çok çektim bu hastalıktan.hatta doktorum bunca ilaçlara,iğnelere rağmen tedaviye yanıt vermediğimi görünce bana "bu bir hastalık değil tedavisi olsun.bu bir sendrom ve bununla yaşamayı öğrenmelisin"dedi.
çok doluyum.kusura bakmayın içimi döktüm.
hayıt tohumu şuan masamın üzerinde duruyor.hem tohumunu aldım hem kapsülünü.allahın izniyle mayıs ayından itibaren başlıyorum.belki bununla düzelirim diye umut ediyorum.

Doktora git diyenleri anlamıyorum
Doktorlar bana bilmedigim bişey söylemiyor ki
PKO nun tedavisi yok bi kere
doğum kontrol hapı yolla gitsin
Benim de sivilce problemim var hala
Cildiyeciler kadın doguma, kadın dogum cildiyeye yolluyor
ben her seferinde küfürlerle çıkıyorum doktor odasından

PKO san doğum kontrol hapı kullan
Bu yani, ötesi yok

Ben kullanmıyorum, kendim adet oluyorum çok şükür
sivilceleri de artık koyverdim

evet annemde umursamıyo önemli diyorum bu nasipse ilerde bebek sahibi olmak istediğimde nedne bile bile sorun yaşıyım ki

Canım aksatma sakın başka bir doktora git muhakkak senelerce kullandı bir değişiklik olmuyor ama yapacak bir şey yok

doktora git tekrar canım adet düzenleyici ilaç yazsın
adetin düzene girsin en başta pko içinde tedavini önemse derim
bende pko var hamile kalamıyorum

yaaa öyle mi allah şifa versin çok üzüldüm
başlangıcı demişti de ilerledi mi ne oldu belli değil doktorun da bir tuhaf öyle denilir mi yani
hayıt tohumu inşallah fayda eder bende almayı düşünüyorum
sivilce derken çok fazla mı oluyor :44:

çok şükür öyle şeyler yok bende ama adetin geç olması benim çok moralimi bozuyor

Canım aksatma sakın başka bir doktora git muhakkak senelerce kullandı bir değişiklik olmuyor ama yapacak bir şey yok
hımm evet canım bakıcam artık bazen aylarca ped almadığımı farkediyorum hala evdekiler bitmemiş oluyo çünkü çok kötü gerçekten yokluğu da varlığı da ayrı sıkıntı
doktora git tekrar canım adet düzenleyici ilaç yazsın
adetin düzene girsin en başta pko içinde tedavini önemse derim
bende pko var hamile kalamıyorum
[/B]

neden o zaman bana saadece adet söktürücü ilaç verdi doktor anlamış değilim niye tekrar gel demedi :26:
biliyorum canım allah yardımcın olsun

Doktorun çok ilgisizmiş o zaman değiştir doktorunu
adetini bekle olmazsan tarlusal kullanıp adet olmayı bekle 3. gün doktora git adet düzenleyici ilaç yazması lazım sana
adetin düzene girmezse daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsin kist oluşur falan allah korusun üzerinde dur bu konunun
nişanlıyken bende senin gibiydi önemsemedim ama sonradan pişman oldum.

hımm evet canım bakıcam artık bazen aylarca ped almadığımı farkediyorum hala evdekiler bitmemiş oluyo çünkü çok kötü gerçekten yokluğu da varlığı da ayrı sıkıntı

Allah yardımcımız olsun canım verdikleri ilaç düzenliyor her ay normal şekilde oluyorsun ama ne değişiyor çözüm mü bilemiyorum inan

öok fazla önemsemedi evet rahat bi doktordu galiba çok normalmiş gibi konuştu
geçen ay ben içtim o tarlusalı ama doktora gitmedim tekrar şimdi de o ilaçtan yok bitti ne yapmalıyım :26:
ben önemsedim de gittim allahtan anneme kalsa bişey olmaz genç kızlarda olur böyle gecimeler diyor
Allah yardımcımız olsun canım verdikleri ilaç düzenliyor her ay normal şekilde oluyorsun ama ne değişiyor çözüm mü bilemiyorum inan

evet ama işte ilaçta zararlı sonuçta vücuda faydası yok ki sen bu hayıt içmiş miydin

evet ama işte ilaçta zararlı sonuçta vücuda faydası yok ki sen bu hayıt içmiş miydin

Yok canım kullanmadım soğan suyu içmiştim bir kaç kere bıraktım şöyle bir şey var ben bu tarz şeylerin bazı oranları yükseltip düşürebileceğini düşünüyorum üreme yumurtalık için çok önemli test oranlarının normal olması için o aralıkta olması gerekir bu tarz içecekler bazen ters tepip yükseltebiliyormuş o yüzden düşünmedim hiçİlacı bıraktım ara verdim doktorun dediği gibi 2-3 ay düzenli oldum bu ay hala olamadım mesela tarlusalı içtim bekliyorum hasta olduktan sonra tekrar doğum kontrol hapına başlıycam

cnm doktorun sana verdiği adet söktürücü.yani adetini düzenleyici bir etkisi yok.düzenli adet görmek istiyosan doğum kontrol hapı kullanman gerek.tüylenmen fln var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…