- 10 Ağustos 2015
- 90
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi peritozu96
-
ama bazı kişiler yazmış düzenli old. halde pko çıktı felan diye.Hem ne olabilir ki başkaBence bu durumun pko ile ilgisi yok
Burdan fikir yürütmek olmaz bi doktora görün ayrıca bende de pko var ama senin şikayetlerin yok bilemedim yaniama bazı kişiler yazmış düzenli old. halde pko çıktı felan diye.Hem ne olabilir ki başka
ya ben kadın doğuma randevu aldım özelden ama nasıl muayene ediyorlar ne yapıyorlar?ben adet dönemindeyim şuan hormon testi için buna göre randevu aldım.Benim söylemem gerekir mi testi o yapar mı?Benimde yuzumde tuylenme ve sancili adetim vardi doktor pko dedi dogum kontrol ilaci verdi adet sancilarim bitti ama tabi sende ayni durum olmayabiliri belki hormonel biseydir doktora gitmelisin
Sen şikayetlerini söyle, şu an adet doneminde oldugunu da soyle o gerkeni yapar. Benden kan aldilar hormon testi icin birde doktor ultrasonla baktiya ben kadın doğuma randevu aldım özelden ama nasıl muayene ediyorlar ne yapıyorlar?ben adet dönemindeyim şuan hormon testi için buna göre randevu aldım.Benim söylemem gerekir mi testi o yapar mı?
sen de mi o dönemde gitmiştin?Ultrasonla nasıl bakıyorlar?Sen şikayetlerini söyle, şu an adet doneminde oldugunu da soyle o gerkeni yapar. Benden kan aldilar hormon testi icin birde doktor ultrasonla bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?