Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pko hastasiyim 18 yaşımda falan öğrendim. reglim düzenli, kanamalarim hep yoğun ve cok sancılar çekerdim. tedavi oldum ve ilacıma da tam gaz devam ettim hala da kullanırım (glifor). Sancilarim azaldi. Kanamamin yoğunluğu da duzeldi.Bebek düşünüyoruz bizde son iki aydır. zaten öncesinde de Dr a gitmiştim. Bende çok sorun bulmadı ama yumurtaliklarimdaki kistler fazla olduğu için korkuyorum. kilom da yok ama bakalım hayırlısı. Ama doktorunun dediklerine uyarsan herşeyin normale döner canım. bu aralar kime sorsam pko hastası zaten. Neden bu kadar arttı kadınlarda anlamış değilim.
Ya ben kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan kilolym ve şuan da kilom 80 küsür yok değil var yani zaten kilo almaya meilli idir dedi genetik dedi Vs Vs dedi dedi doktorum iyi bi doktor adet oldugun kiloya geri dönünce dedi düzelir dedi yani 5-6 kilo versem adet olacak tekrar tamam vercm kiloyu o sorun değil de şimdi yumurtlama nasıl oluyor ben 16 cıktı mesela nette lh yüksekliği ovülasyon da oluyor yazıyor e şuan adet olmuş olsam tam yumurtlama günüm cunku 14.gün adet olmadığım yani bundan bi hafta once yaptırdgmda 11 cıkmış lh şimdi 16 acaba yumurtlama zamanı diye mi yüksek tamam hani pco vardır o ayrı da acaba şimdi tam denesek cocuk kullanmasam adet söktürcü 2 hafta beklesem bişey olur mu ki
Bna yumurtalık da kist yok yumurtaların gayet iyi kist yok dedi
Yediklerimiz içtiklerimiz hormon içeriyor baktığımız zaman sancısı gelip normal doğum yapan kadın sayısıda maalesef azaldı hep suni sancı epidural vs.![]()
Benim için de sorabilir misin pekiHersey hormon bi de genetik olduğunu düşünüyorum ben nedense. bekarken turkiyede gittiğim Dr um bana normal dogum yaparsam hatta 2 çocuğunu normal yap sende hiçbirsey kalmaz kist adına dedi. hatta hep mesajlaşıriz Dr um ile. her sorumu cevaplar sağolsun. cok ama cok iyi bir Drdur.
Ayıptır sorması kac kilodun ve boy kaç ben 60 kilo oldugumda zayifla demisti su an 68 kiloyum kiloyla alakası var malesef o yüzden sordum daha doğrusu yumurtaliklarla ilgiliDoktorun bana dediği kilo aldın mı son zamanda dedi bende 5 aylık evliyim aldım kilo 7 kilo felan adet oldugun kiloya geri dönmen lazım dedi ben gecen aydan beri belki 3-4 kilo daha aldım belki o azcık kilo yüzünden olamadım cunku aşırı yüksek değil değerlerim fsh 5.87 lh 16.6
Bu konuda iyi doktorunun olması büyük şans gerçekten stresini de alıyor insanınHersey hormon bi de genetik olduğunu düşünüyorum ben nedense. bekarken turkiyede gittiğim Dr um bana normal dogum yaparsam hatta 2 çocuğunu normal yap sende hiçbirsey kalmaz kist adına dedi. hatta hep mesajlaşıriz Dr um ile. her sorumu cevaplar sağolsun. cok ama cok iyi bir Drdur.