Polikistik Over Olan Arkadaşlar Yardım :(

Bende bu pco yen oldugundan iyice bilgiszm bayanlar K bkmyn :KK43: ben sordum bebek olmaz mı olur dedi kilo ver dedi gel desi o zaman düzelir dedi bebek düşünrz dedi bakalım Rabbim hayırlısını versin peki bu lh hormonu nasıl düşer benim 16 düşürmek lazım etki edecek bişey varmı
Doktorlara kalsa zaten hemen kg ver kg ver tabiki adet olmayi kolaylastirabiliyor ama engel degil bn pkoyum 110 kg da ve duzensiz adet olmama rgmn kaldim

Hastaneden yeni geldim hayatımda ilk defa 14 gün gecikti adetim gebelik diye düşündüm normalde cunku olan bişey değil ondan sonra hormon testi yaptı ve bana pco dedi hem cok şaşırdım hem ne diyim bilemedim hem bebegim olmcjmı diye cok korkuyorum bana genetik bi rahatsızlık oldugunu bi 8 kilo felan vermem gerektiğini soyledi kilo vermem için ve regl olmam için söktürücü verdi şimdi bu hastalık nedir ne değildi ben normale göre regl olmuş olsaydım şuan yumurtlama zamanım olacaktı ben ilişki yaşayıp bekleyeyim mi yoksa bu adet söktürücüyü kullanayım mı. Kafam allak bullak :KK43:( adet olacak gibi durmuyor dedi cunku
6ayda anca adet goruyordum bazende 3 ayda bir banada degerlerin cok kotu demislerdi cocugun zor olur demislerdi. bekardim sogan suyu ictim her sabah ve corekotlu hayittohumlu bal yedim bayan cayi ictim yemek sonralari ne mi oldu dersin evlendim bir baktim adet olmadim hamile olcami da dusunmuyordum ama yinede idrar testi yaptim negatifti. Doktora gittim adet sokturucu istedim verdi sokturucuyle de adet olamadim tekrar gittim meger 6 haftalik hamileymisim daha evleneli 5 ay oldu ve suan 5 aylik hamileyim canim sen sukret ki yumurtaliklarin var rahmin var. Rahmini aldirip omur boyu cocuk hayali kuramayanlar var ve bi guzel haber daha pkodan eser kalmamis butunnn miyomlarim temizlenmis buda bana bebisimin bi suprizi tabi Rabbime sukur :-)

6ayda anca adet goruyordum bazende 3 ayda bir banada degerlerin cok kotu demislerdi cocugun zor olur demislerdi. bekardim sogan suyu ictim her sabah ve corekotlu hayittohumlu bal yedim bayan cayi ictim yemek sonralari ne mi oldu dersin evlendim bir baktim adet olmadim hamile olcami da dusunmuyordum ama yinede idrar testi yaptim negatifti. Doktora gittim adet sokturucu istedim verdi sokturucuyle de adet olamadim tekrar gittim meger 6 haftalik hamileymisim daha evleneli 5 ay oldu ve suan 5 aylik hamileyim canim sen sukret ki yumurtaliklarin var rahmin var. Rahmini aldirip omur boyu cocuk hayali kuramayanlar var ve bi guzel haber daha pkodan eser kalmamis butunnn miyomlarim temizlenmis buda bana bebisimin bi suprizi tabi Rabbime sukur :-)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benım de olur bnde ıkı ay ilaç kullandım şmdi klomen kullanyrm yumurta buyumesı ıçn pazartesi gitcm ınş

Selamlar kızlar. Bende bir durum var 1 hafta sonra doktora gideceğim ama öncesinden sizden fikir almak istedim bu durumu yaşayan var mı merak ettim .
3,4 Aydır bebek istiyoruz. Ama planlama yapmadan akışına bırakmıştık ya tutarsa nasip diye. Neyse en son adet olduktan 10 gün sonra kanamam oldu . Önce krem rengi gittikçe pembe kırmızı ve kahverengi oldu . Regl gibi değil az az. Bende doktora gittim ve işte o zaman öğrendim pko olduğumu. İncilerimi gördüm ultrasondan :) tabi dünya başıma yıkıldı. Şimdi 15 gündür az az kanama devam ediyor kahverengi ve günlük pedi doldurmuyor o derece. 2 gün oluyor 1 gün ara. 3 gün oluyor 2 gün ara. Acaba bu kistlerin atılmasından dolayı olan bir kanama mı ?
Böyle bişi yaşayan var mı?

Back
X