Benim famera ilk ayimda 1 yumurta gelisti catlatma ignesi vermedi ama yumurtlamadan tam 14 gun sonra adet oldum tekrar basladim femaraya adetin 4.gunu simdi yumurtlama zamani bekliyorumm bende bu ay olsun cok istiyorum kismet artikMerhabalar öncelikle ben 3 düşük yaptım son düşüğüm gecen yıl kasım ayında oldu 1 yıldır da denediğimiz halde olmadı temmuz ayında pco olduğu mu öğrendim gecen ay adetin 2 günü hormon baktırdım lh 5 fsh 8 çıktı pco da tam tersi olmalıymış lh yüksek fsh düşük bu ay tekrar adet olursam fsh baktıracağım fsh aynı çıkıp yükselmediyse femaraya ile tedaviye başlayacağız benim gibi pco olup femara ile olumlu sonuç alanınız oldu mu varsa yaza bilir misinz
İnşallah bu ay tutar canım çatlatma iğnesi neden vermedi drBenim famera ilk ayimda 1 yumurta gelisti catlatma ignesi vermedi ama yumurtlamadan tam 14 gun sonra adet oldum tekrar basladim femaraya adetin 4.gunu simdi yumurtlama zamani bekliyorumm bende bu ay olsun cok istiyorum kismet artik
Gittim bu kadar beklemiyodum yumurtayi dedi bu catlar sen bi kac gunu iyi degerlendir dedi bende oyle yaptim ama tutmadi belki bu ay tutar okuduklarima gore 2 veya 3. Ay tutanda cok bunun yanisira inofolic combi kullaniyorum oda folik asit ama yumurtlamaya da yardimciymis sirf onunla bile hamile kalanda var onuda araştir istersenİnşallah bu ay tutar canım çatlatma iğnesi neden vermedi dr
Evet canım duydum onu alırım olmazsa bu ay inşallah sende güzel haberler alırsınGittim bu kadar beklemiyodum yumurtayi dedi bu catlar sen bi kac gunu iyi degerlendir dedi bende oyle yaptim ama tutmadi belki bu ay tutar okuduklarima gore 2 veya 3. Ay tutanda cok bunun yanisira inofolic combi kullaniyorum oda folik asit ama yumurtlamaya da yardimciymis sirf onunla bile hamile kalanda var onuda araştir istersen
Insallah Allah isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin bende 2 yili geciyo evliyim hicte korunmadim ama nasip isteEvet canım duydum onu alırım olmazsa bu ay inşallah sende güzel haberler alırsın
İnşallah canm bende 2 yıldan fazla oldu evleneli 2019 3 düşüğüm oldu 1 yıldır da olmuyoInsallah Allah isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin bende 2 yili geciyo evliyim hicte korunmadim ama nasip iste
Bende klomen dedim dr o femera pco da daha iyi dedi olmazsa onu da deneyeceğimBende pco'luyum. Tahlillerle desteklendi. Klomen verdi yarın ilacım bitiyor cuma da kontrolüm var bakalım
Femera 2 3 tane yumurta geliştiriyormuş klomen daha fazlaFemara ile klomenin farkını bilmiyorum canımbelki femara daha iyidir
Allah buyuktur insallah bizde aliriz bebislerimizi kucagimizaİnşallah canm bende 2 yıldan fazla oldu evleneli 2019 3 düşüğüm oldu 1 yıldır da olmuyo
Amin inşallahAllah buyuktur insallah bizde aliriz bebislerimizi kucagimiza
Arkadaşım pco ve klomenle gebe kaldı seninde olur inşallah canm haber ver işe yararsaBen de femara istedim ama klomen verdi. Bakalm cuma günü aksi bişey olursa yüzüne vurucam femara neden vermednz diye
Senin hormon sonuçların nasıl canımBen de femara istedim ama klomen verdi. Bakalm cuma günü aksi bişey olursa yüzüne vurucam femara neden vermednz diye
Bende tahmini 15 de adet olurum fsh değerim çok yüksek çıkarsa başlatmayacak dr düşük çıkarsa başlayacağızBende glifor ve inofolic combi kullanıyorum femaraya baslamak icin adeti bekliyorum ilk defa kullanacağım haftaya adet olursam gideceğim doktora bakalim. Bende beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?