Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar baka bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aynen. Maalesef. Ama aralarında çok fark yoksada pcoya işaret oluyor. Kardeşimin fsh 7 lh 6 çıkmıştı mesela

Ben de pko luyum. Ağustosta femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Maalesef olmadı, eylülde ara verdi doktorum. Bu süreçte yumurta geliştirici bir ilaç kullanıyorum 2 aydır. Onun da etkisi oldu galiba ilk kez eylülde normal adet gördüm. Bu ay olmazsa tekrar femaraya başlayacağız.

Adı ne canım kullandığın ilacın femara zaten gününe çeker adeti pcolu lar geç yumurtluyo genelde ben 23 günde mesela femara ile 12 günde oluryor o zaman adet de erken geliyo canm

Adı ne canım kullandığın ilacın femara zaten gününe çeker adeti pcolu lar geç yumurtluyo genelde ben 23 günde mesela femara ile 12 günde oluryor o zaman adet de erken geliyo canm
Pholicaps adında bir vitamin desteği aslında ilaç değil de. İçeriğindeki inositol maddesinin pkolularda işe yaradığını biliniyor, ülkemizde yeni yeni kullanımı varmış. Erken olmadım 35 günde oldum tam olarak, femara ile ikisinin birlikte işe yaradığını düşünüyorum ama bakalım bu ay belli olur.

Benm adetlerim hep 36 37 günde oluyo bunada şükür ama ilerleyen zamanlarda nolur bilmiyorum ilacı araştırıp dr sorarım onay verirse kullanırım canm sağol

Canm fiyatı ne bu ilacın eczane de bulur muyum bunu

Merhaba bende polıkıstık över var insülin direnci ve troıd ilaç kullanıyorum doktora gittim tahliller yaptı fsh 4 prolaktın 22 amh 14.14 çıktı benim gibi olupta hamile kalan var mı acaba ?

Merhaba bende polıkıstık över var insülin direnci ve troıd ilaç kullanıyorum doktora gittim tahliller yaptı fsh 4 prolaktın 22 amh 14.14 çıktı benim gibi olupta hamile kalan var mı acaba ?
Merhaba canım benm de insülin direncim var ve glukofen 850 mg kullanıyorum troid de var ama onun için dr ilaç vermedi hormonlarda dalgalanma yapa bilir dedi gebe kalınca vericem dedi benm fsh yüksek 9 amh 7 çıktı lh da 5 çıktı fsh şuan sorun onu düşürmeye çalışıyorum amh zaten pcolarda yüksek çıkıyp

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tedaviye ne zaman başladınız peki

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tedaviye ne zaman başladınız peki
Temmuzda başladık benm 3 düşüğüm oldu gecen sene kasımdq temmuzda da pco oluştuğunu öğrendim fsh yüksek olduğu içinde femara verecekti dr vermedi adet olunca tekrar fsh bakılacak ona göre başlıycaz femaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…