İnşallah bizimde öyle olurbana hiçbir iğne ve ilaç fayda etmedi.
düzenli beslenme, vitamin, hayat şartlarını iyileştirme derken kendiliğinden hamile kaldım.
Fsh- 4.81Senin hormon sonuçların nasıl canım
Benm tam tersi işte fsh yüksek lh düşük pco da qynı senin gibi olmalıymışFsh- 4.81
Lh-6.67
E2-54
Çıktı canım. Doktor polikistik over kesinledi tahlille
Benm fsh 8 lh 5 çıktıEvet canım aynen. Maalesef. Ama aralarında çok fark yoksada pcoya işaret oluyor. Kardeşimin fsh 7 lh 6 çıkmıştı mesela
Başlangıcıdır belkide. İnşallah hamile kalabilriz bir an evvelBenm fsh 8 lh 5 çıktı
Temmuz da başlangıç demiştiBaşlangıcıdır belkide. İnşallah hamile kalabilriz bir an evvel
Adı ne canım kullandığın ilacın femara zaten gününe çeker adeti pcolu lar geç yumurtluyo genelde ben 23 günde mesela femara ile 12 günde oluryor o zaman adet de erken geliyo canmBen de pko luyum. Ağustosta femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Maalesef olmadı, eylülde ara verdi doktorum. Bu süreçte yumurta geliştirici bir ilaç kullanıyorum 2 aydır. Onun da etkisi oldu galiba ilk kez eylülde normal adet gördüm. Bu ay olmazsa tekrar femaraya başlayacağız.
Pholicaps adında bir vitamin desteği aslında ilaç değil de. İçeriğindeki inositol maddesinin pkolularda işe yaradığını biliniyor, ülkemizde yeni yeni kullanımı varmış. Erken olmadım 35 günde oldum tam olarak, femara ile ikisinin birlikte işe yaradığını düşünüyorum ama bakalım bu ay belli olur.Adı ne canım kullandığın ilacın femara zaten gününe çeker adeti pcolu lar geç yumurtluyo genelde ben 23 günde mesela femara ile 12 günde oluryor o zaman adet de erken geliyo canm
Benm adetlerim hep 36 37 günde oluyo bunada şükür ama ilerleyen zamanlarda nolur bilmiyorum ilacı araştırıp dr sorarım onay verirse kullanırım canm sağolPholicaps adında bir vitamin desteği aslında ilaç değil de. İçeriğindeki inositol maddesinin pkolularda işe yaradığını biliniyor, ülkemizde yeni yeni kullanımı varmış. Erken olmadım 35 günde oldum tam olarak, femara ile ikisinin birlikte işe yaradığını düşünüyorum ama bakalım bu ay belli olur.
Canm fiyatı ne bu ilacın eczane de bulur muyum bunuPholicaps adında bir vitamin desteği aslında ilaç değil de. İçeriğindeki inositol maddesinin pkolularda işe yaradığını biliniyor, ülkemizde yeni yeni kullanımı varmış. Erken olmadım 35 günde oldum tam olarak, femara ile ikisinin birlikte işe yaradığını düşünüyorum ama bakalım bu ay belli olur.
Eczaneden alabilirsin, 170 tl fiyatı. Doktoruna sor ama istersen.Canm fiyatı ne bu ilacın eczane de bulur muyum bunu
Sorup alacağım zaten kafama göre iş yaparsam olmaz zaten femara için kontrole gidince onuda sorarımEczaneden alabilirsin, 170 tl fiyatı. Doktoruna sor ama istersen.
Merhabalar ne yaptiniz? Ben femaraya basladim pzt kontrolüm varBende tahmini 15 de adet olurum fsh değerim çok yüksek çıkarsa başlatmayacak dr düşük çıkarsa başlayacağız
Dün adet oldum ben yarın kan vereceğim 5 günü başlarım bendeMerhabalar ne yaptiniz? Ben femaraya basladim pzt kontrolüm var
Merhaba canım benm de insülin direncim var ve glukofen 850 mg kullanıyorum troid de var ama onun için dr ilaç vermedi hormonlarda dalgalanma yapa bilir dedi gebe kalınca vericem dedi benm fsh yüksek 9 amh 7 çıktı lh da 5 çıktı fsh şuan sorun onu düşürmeye çalışıyorum amh zaten pcolarda yüksek çıkıypMerhaba bende polıkıstık över var insülin direnci ve troıd ilaç kullanıyorum doktora gittim tahliller yaptı fsh 4 prolaktın 22 amh 14.14 çıktı benim gibi olupta hamile kalan var mı acaba ?
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tedaviye ne zaman başladınız pekiMerhaba canım benm de insülin direncim var ve glukofen 850 mg kullanıyorum troid de var ama onun için dr ilaç vermedi hormonlarda dalgalanma yapa bilir dedi gebe kalınca vericem dedi benm fsh yüksek 9 amh 7 çıktı lh da 5 çıktı fsh şuan sorun onu düşürmeye çalışıyorum amh zaten pcolarda yüksek çıkıyp
Temmuzda başladık benm 3 düşüğüm oldu gecen sene kasımdq temmuzda da pco oluştuğunu öğrendim fsh yüksek olduğu içinde femara verecekti dr vermedi adet olunca tekrar fsh bakılacak ona göre başlıycaz femarayaCevap verdiğin için çok teşekkür ederim tedaviye ne zaman başladınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?