Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar baka bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah Bizde bu sene Mart’tan beri tedaviye başladık doktorumu değiştirdim bu ay o da bana prowomen ve inositol verdi adetimden sonra da rahim filmi çektirmemi istedi sen çektirmiş miydin hiç ?

Yok bende femara işe yaramazsq çektirmeyi düşünüyorum

Ben de pco yum menegon ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım 10+4 üm şuan darısı başına olsun inşallah

Ben de pco yum menegon ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım 10+4 üm şuan darısı başına olsun inşallah
Menegonu hiç duymadım canm femara demişti dr oda fsh yüzünden ertelendi sizin hormonlar kaç çıktı inşallah darısı başımıza

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah menogon iğneyi ne zaman verdi peki doktor tedaviye başladığınız ilk zamanlarda mı ?

Regl den sonra yumurta takibi yaptı istenilen büyüklüge gelince çatlama iğnesi verdi onu yaptırdım

Benim yuksekken verdi doktor seninmi niye vermedi femera gerci tutmadida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…