- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 53
- 29
Yaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda güzel haberler alırsın inşallahTemmuzda başladık benm 3 düşüğüm oldu gecen sene kasımdq temmuzda da pco oluştuğunu öğrendim fsh yüksek olduğu içinde femara verecekti dr vermedi adet olunca tekrar fsh bakılacak ona göre başlıycaz femaraya
Yok bende femara işe yaramazsq çektirmeyi düşünüyorumYaaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda güzel haberler alırsın inşallahBizde bu sene Mart’tan beri tedaviye başladık doktorumu değiştirdim bu ay o da bana prowomen ve inositol verdi adetimden sonra da rahim filmi çektirmemi istedi sen çektirmiş miydin hiç ?
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahYok bende femara işe yaramazsq çektirmeyi düşünüyorum
İnsallahAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Ben de pco yum menegon ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım 10+4 üm şuan darısı başına olsun inşallahMerhabalar öncelikle ben 3 düşük yaptım son düşüğüm gecen yıl kasım ayında oldu 1 yıldır da denediğimiz halde olmadı temmuz ayında pco olduğu mu öğrendim gecen ay adetin 2 günü hormon baktırdım lh 5 fsh 8 çıktı pco da tam tersi olmalıymış lh yüksek fsh düşük bu ay tekrar adet olursam fsh baktıracağım fsh aynı çıkıp yükselmediyse femaraya ile tedaviye başlayacağız benim gibi pco olup femara ile olumlu sonuç alanınız oldu mu varsa yaza bilir misinz
Menegonu hiç duymadım canm femara demişti dr oda fsh yüzünden ertelendi sizin hormonlar kaç çıktı inşallah darısı başımızaBen de pco yum menegon ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım 10+4 üm şuan darısı başına olsun inşallah
Menegon yumurtaları büyütüp geliştiriyorMenegonu hiç duymadım canm femara demişti dr oda fsh yüzünden ertelendi sizin hormonlar kaç çıktı inşallah darısı başımıza
Femara ve klomen gibi yaniMenegon yumurtaları büyütüp geliştiriyor
Klomen daha basit femarayı bilmiyorum 2 kutu menegon yaptırdım iğneFemara ve klomen gibi yani
Menegon iğne mi canm hap değil mi ilk defa duydum senden o yüzden soruyorumKlomen daha basit femarayı bilmiyorum 2 kutu menegon yaptırdım iğne
İğne kutusu 250 tl kutunun içinde sanırım 5 tane iğne vardı iki kutu yaptırdık dr öyle istediMenegon iğne mi canm hap değil mi ilk defa duydum senden o yüzden soruyorum
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah menogon iğneyi ne zaman verdi peki doktor tedaviye başladığınız ilk zamanlarda mı ?Ben de pco yum menegon ve çatlama iğnesi ile hamile kaldım 10+4 üm şuan darısı başına olsun inşallah
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah menogon iğneyi ne zaman verdi peki doktor tedaviye başladığınız ilk zamanlarda mı
Benim yuksekken verdi doktor seninmi niye vermedi femera gerci tutmadidaTemmuzda başladık benm 3 düşüğüm oldu gecen sene kasımdq temmuzda da pco oluştuğunu öğrendim fsh yüksek olduğu içinde femara verecekti dr vermedi adet olunca tekrar fsh bakılacak ona göre başlıycaz femaraya
O ilaç zaten fsh yükseliyormuş bilmiyorum bende tam bu ay düşerse kullanıcamBenim yuksekken verdi doktor seninmi niye vermedi femera gerci tutmadida
Dusmesi için napiyosun bi yontemi var mi benimde kesin yukselmistir o zaman hormon tahlili verecem bu ayO ilaç zaten fsh yükseliyormuş bilmiyorum bende tam bu ay düşerse kullanıcam
Hayıt otu çayı içiyorum sen kan vermeden kullanmaDusmesi için napiyosun bi yontemi var mi benimde kesin yukselmistir o zaman hormon tahlili verecem bu ay
Merhaba hayıtlamı hamile kaldınız acabaHayıt otu çayı içiyorum sen kan vermeden kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?