- Konu Sahibi yakamozmavisi
-
arkadaşlar 8 yıldır evliyim.bekarkende hormonal sorunlarım vardı.dediğiniz gibi doğum kontrol hapları kullandım.sonra evlenincede sorunlar devam 2yıl tedavi gördüm.polikistik over tedavisi.tiroid sorunum var vedeprolaktin hormonum çok yükseliyordu.ve 2.yıl ikiz kızlarıma hamile kaldım.ve şimdi 5.5 yaşındalar.doğumsonrası sorunlar bitti hormonlar inanın düzeldi.ve geçen yıl kendi kendine tedavi görmeden tekrar hamile kaldım ve 2 aylık bir oğlum var.arkadaşlar yılmayın, üzülmeyin,sabredin vede bekleyin.eminim sizde bebek sahibi olacaksınız.tıp artık çok ilerledi bunlar artık sorun bile değil.
bende pkoluyum tüp bebek deniyoruz bakalım sonuç ne olcucak Allahın izniylre bayramda belli olcaukk melegimin benle olup olmadıgı :)
canımmmmmmmmm inşallhhhhhhhhhhhhhh inşallhhhhhhhhhhhhhh meleğin konar göbüşüne:82:
merhaba arkadaşlar bende yeniyim burda aranıza benide kabul edersiniz inşallah 9 yıldır bende pcoyla uğraşıyorum. Çok diane-35 kullandım ilaçsız adet göremiyorum 25 yaşındayım. Pconun bütün belirtileri var. aşılama yaptırmışdım nisan ayında Allah yüzümüze bakmışdı tutmuşdu aşılamam yavrum 24 haftalık olunca erken doğumla dünyaya geldi ne yazıkki kaybettim oğlumu. Çok zor Allah düşmanımın başına vermesin. Şuanda yeniden denemelere başlıcaz doğal yoldan olmazsa yeniden tedaviye başlıcaz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
inşallah canımmm sen neler yaptınn bakalımmm
bende pco yum. ve artık çocuk istiyoruz
benim kilo problemim var. yaşım genç olduğu için tedaviye başlamadılar. şimdi doktor değiştirdim ve insülin direncine yönelik tedaviye başladık. artık hayırlısı. ama ilacı bırakınca deneme çalışmalarına başlıcaz
Canım klo sorununu aşarsın kolay yetrkii kararlı ol evet çalışmalrıda aksatma vallhii dayımın gelini 100 kloyla hamile kaldı şok oldum hemde ilk aydan anaaaaaaaaaaaaa ben 52 kloyum tık yok .)))))
hamile kalma konusunda da sorun yok şimdilik dedi ama ilerleyen yaşlarda yani evlendiğinde zorlanırsan (-ki çok küçük bi ihtimal gibi görünüyo şimdi) doktora gidebilirsin dedi... Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?