- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi yakamozmavisi
-
benimde en çok düşündüğüm bu konu idi ama doktorum ben sormadan söyleyiverdi. gene 6 ayda bir kontrole gidicem. gene kan testi yaptırcam ultrasona gircem. doktor gelme dese de giderim emin olmak için =) dikkat edicem kendime...Amin. öncelikle geçmiş olsun. hayırlısı neyse o olsun. belki zamanla düzelme olur, bebişinde tedaviye gerek kalmadan olur. kısmet....
benimde en çok düşündüğüm bu konu idi ama doktorum ben sormadan söyleyiverdi. gene 6 ayda bir kontrole gidicem. gene kan testi yaptırcam ultrasona gircem. doktor gelme dese de giderim emin olmak için =) dikkat edicem kendime...
uzra111. senin polikistik overi neye bağlıyolar. ne diyo doktorun?
kilo önemli doğru. dediğim gibi normalde polikistik over insülin hastaları kilolu olur şeker hastalığı riski olduğu için, nedense bende kilo alamıyorum. doktor da senin bünyenle alakalıdır o dedi. doğru bizde genetik, annem de sen bi çocuk doğur görcem ben seni der =)bende 20 gün sonra doktora gidecem ama çekiniyorum. bana 80 kilo ol öyle gel dedi. ben 90 gidecem herhalde
kilo önemli doğru. dediğim gibi normalde polikistik over insülin hastaları kilolu olur şeker hastalığı riski olduğu için, nedense bende kilo alamıyorum. doktor da senin bünyenle alakalıdır o dedi. doğru bizde genetik, annem de sen bi çocuk doğur görcem ben seni der =)
dediğim gibi şekerli şeylerden az ye. faydasını görceksin...
hımm sürekli doktor kontrolünde olsan? çok dikkat etsen. ailenden biri yanında olsa sürekli olmaz mıymışben şekerli fazla bir şey tüketmiyorum ama stres durumlarında şeker yükseliyor. buna engel olamıyorum inasanın elinde değil. aslında ben kilolu gebeliğe başlıcam ama düşük yapma riskin fazla dedi korktum....
hımm sürekli doktor kontrolünde olsan? çok dikkat etsen. ailenden biri yanında olsa sürekli olmaz mıymış
doktorlar riske girmek istemiyorlar. bir de yaşımın genç olduğunu düşünüyorlar. 24 yaşındayım çokte genç değilim. doğurana kadar 25 olcam. ben 30 yaşında anne olmak istemiyorum. sanki 19 yaşındaymışım gibi yaşın genç git sen 1 sene kilo ver gel diyolar. bende üzülüyorummmmm
anladım. sende haklısın ama onlarında bildikleri bişey var demekki.... biraz daha kilo vermeye bak. hatta normal kaç kilo olman gerekiyosa o kiloya inmeye çalış. artık bu branşla ilgilenen doktoralara gidiyomusun bilmiyorum ama diyetisyene falan git...
1 sene de çok uzun bi süre değil... biraz daha zayıflarsan ne bileyim 6 ayda mesela,
çıkarsın doktorların karşısına ben hazırım dersin =)
hayırlısı olsun ne diyelim. Rabbim kısa sürede nasip eder inşallah
benim kilo problemim var. yaşım genç olduğu için tedaviye başlamadılar. şimdi doktor değiştirdim ve insülin direncine yönelik tedaviye başladık. artık hayırlısı. ama ilacı bırakınca deneme çalışmalarına başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?