- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
merhaba ben de 10 aydır hamile kalamadım bu ay 3. günü yapılan teste T3 3.84 T4 0.984 TSH 2.04 FSH 8.44 LH 11.6 E2 54.9 Progesteron 0.350 Prolaktin 11.2 çıktı sonuçlara bakınca yumurta rezervin biraz düşük dedi bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün içip 3 gün sonra kontrole gel dedi ilk kez böyle bir ilaç kullandım tahlil sonuçlarımı da başka gösterebileceğim bulunduğum yerde doktor yok endişilendim ama ilacı kullandım p.tesi kontrole gidicem İnşallah Allah bize de nasip etsin çok üzülüyorum eşimde sen çok endişeleniyosun diyor ben şark hizmetinde bir ilçedeyim tek doktor var ve inanılmaz yoğun ona güvenmek zorundayım test sonuçları ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
selam referans aralığına göre bakılıyor arkadaşımızın dediği gibi bende 1.5 sene uğraştım klomen çatlatma iğneleri ve aşılama olmadı ben 1 düşük yapmıştım daha sonra rahim filmi çekildim o ay yani geçen ay hemen oldu çok şükür ama ben geçen ay fazla düşünmedim zaten iğneli tedaviye geçecez diye şükürler olsun rabbime sende dua et inşallah en kısa zamanda olacak canım...