Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

senin kaçıncı günün oldu canım klomennin yan etkileri ile hamilelik belirtiside aynı oluyormuş benimde 10.günüm inş. bu ay olmuştur rabbim tüm istiyenlere nasip eder inş...

canım reglime 2 gün kaldı çarşamba günü olmam gerekiyo tatlım ya zaten test yapmaktan kaçan biriyim şimdi bu klomen adet geçikmesi yapıyomuş hamilelik gibi belirtilerde yapıyomuş o zamn baya bi beklicez desene test için bu klomen beni çok uyardı sanırım adet olurken bile acımayan büyümeyen gögüslerim kocaman oldu dünden beride adet olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda senin regline ne kadr kaldı progesteron testi yaptırdın mı canım sen

canım reglime 2 gün kaldı çarşamba günü olmam gerekiyo tatlım ya zaten test yapmaktan kaçan biriyim şimdi bu klomen adet geçikmesi yapıyomuş hamilelik gibi belirtilerde yapıyomuş o zamn baya bi beklicez desene test için bu klomen beni çok uyardı sanırım adet olurken bile acımayan büyümeyen gögüslerim kocaman oldu dünden beride adet olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda senin regline ne kadr kaldı progesteron testi yaptırdın mı canım sen

canım benimde perşembe günü canım ama geçen ay 17 gün geçmişti hamileyim sandım ama bende kasık ağrısı yoktu belim ağrıdı şaun arada kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor inş. bebişlerimiz gelir:34:

klomen gerçekten hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşatıyo..
dr.uma anlattığım zaman o bile hamile olabilirsin demişti
ama her ay kan verdiğimde sonuçla yıkıldım.
göğüslerde hassasiyet
bel ağrısı
kasıkta batma kramp
akıntı
gibi belirtileri çoğu insan yaşıyor klomenle.
ilaçların etkileriyle ümitlenmeyi ben bıraktım
en iyi sonuç betahcg

umudunu yitirme tatlım pko herkesde farklı belirti veriyo bende de kilo yok tüylenmede fazla yok hormonlarmda bi proplem yok adetim düzensiz ama bu 6 aydır her ay oluyorum kendiliğinden 31.32.günü geliyo reglim bundan önce 2 ayda bi oluyodum bazı aylar kendiliğinden gelmeyince söktürücü kullanıyodum şuan adetim düzene girdi bu klomen bozcak diye çok korkuyorum zaten çok hassaslar bu arada kızlar adetimin düzene girmesinin bi tek sebebi olarak papatya çayına bağlıyorum 6 aydır çalışıyodum yeni işten ayrıldım ve hergün iş yerinde papatya çağı içiyodum çağrı merkezinde çalıştığım için çok konuşmaktan ses tellerimde boğazlarımda tahriş oluşmuştu o yüzden kullanıyodum ama papatya çayı reglide düzenliyomuş ben kesinlikle 31.32 gününde regli olan biri değildim reglim geleceksede 2 ayı buluyodu gelmesi bu klomen sende ne gibi belirtiler yaptı canım ben ilk defa kullanıyorum klomeni o yüzden ne gibi belirtisi etkisi olduğunu tam olarak bilemiyorum :97:

ne güzel ben hayatımda hiç o kadar düzenli adet olmadım...evet papatya çayını duymuştum.
bana iyi gelmedi ama iyi gelen arkadaşlarım oldu senin gibi..
inşallah en yakın zamanda bebeğin olur canm...allahım dualarımızı boş çevirmesin
papatyaya devam et canm:10:

klomen gerçekten hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşatıyo..
dr.uma anlattığım zaman o bile hamile olabilirsin demişti
ama her ay kan verdiğimde sonuçla yıkıldım.
göğüslerde hassasiyet
bel ağrısı
kasıkta batma kramp
akıntı
gibi belirtileri çoğu insan yaşıyor klomenle.
ilaçların etkileriyle ümitlenmeyi ben bıraktım
en iyi sonuç betahcg
evet haklısın canım daha çok üzülüyoruz belirtileri yaşıyınca ve bebiş gelmeyınce :43:

ne güzel ben hayatımda hiç o kadar düzenli adet olmadım...evet papatya çayını duymuştum.
bana iyi gelmedi ama iyi gelen arkadaşlarım oldu senin gibi..
inşallah en yakın zamanda bebeğin olur canm...allahım dualarımızı boş çevirmesin
papatyaya devam et canm:10:
inş. seninde adetin düzenlenir canım

hoşgelidiniz kızlar benim 3 günüm kaldı ama kasığımda sancı hissetmiyorum klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama bu ikinci ayım inş. bu sefer olmuştur.

Selam tatlım..canın sıkılıyor sanıırım dur ağlama ağlama..:66::21:Ben polikistik değilim ama bende merak ediyorum kaçıncı tedavilerinde gebe kalmışlar? Yumurta takibini tavsiye ediyorlarmı yoksa bunu boş zaman kaybı olarakmı görüyorlar vs ama sanırım cevap veeren olmamış napsakta öğrensek

Selam tatlım..canın sıkılıyor sanıırım dur ağlama ağlama..:66::21:Ben polikistik değilim ama bende merak ediyorum kaçıncı tedavilerinde gebe kalmışlar? Yumurta takibini tavsiye ediyorlarmı yoksa bunu boş zaman kaybı olarakmı görüyorlar vs ama sanırım cevap veeren olmamış napsakta öğrensek

canım benim araştırmalarıma göre klomenle biraz uğraşan da var ilk ayda hamile kalanda var ama iğneli yumurta geliştiricilerle biraz daha çabuk hamile kalanları okudum hakkımızda hayırlısı:27:

canım benim araştırmalarıma göre klomenle biraz uğraşan da var ilk ayda hamile kalanda var ama iğneli yumurta geliştiricilerle biraz daha çabuk hamile kalanları okudum hakkımızda hayırlısı:27:

Hayırlısı hakikaten..Pkoluların aşılama veya tüp bebekte başarı oranı hakkında bilgin varmı?Ben mco'yum pko'nun benzeri birşey biliyorsun belki.Ben 1.ay olumsuz klomen tedavisinden sonra nur topu kist elde ettim ondan kurtulunca aşılama yaptırmayı düşünüyorum beklememek adın ama yumurtalık kistlerinde ekstra başarısı varmıdır aşılamanın bilmiyorum sen biliyormusun?

Son düzenleme:
Hayırlısı hakikaten..Pkoluların aşılama veya tüp bebekte başarı oranı hakkında bilgin varmı?Ben mco'yum pko'nun benzeri birşey biliyorsun belki.Ben 1.ay olumsuz klomen tedavisinden sonra nur topu kist elde ettim ondan kurtulunca aşılama yaptırmayı düşünüyorum beklememek adın ama yumurtalık kistlerinde ekstra başarısı varmıdır aşılamanın bilmiyorum sen biliyormusun?

pkolu veya diğer yaptıranlar fark etmiyor sanırım ama aşılama %10 veya 20 tüp bebek %50 veya 60 oluyor diye biliyorum...

pkolu veya diğer yaptıranlar fark etmiyor sanırım ama aşılama %10 veya 20 tüp bebek %50 veya 60 oluyor diye biliyorum...

Ben aşılamanın en fazla sperm hızı az veya hızlı spermi azolan erkeklerde işe yaradığını okumuştum. Mantıkende doğru ama dediğim gibi bilmiyorum yumurtalık kisti olanlardada ekstra bir başarı oranı varmı

Ben aşılamanın en fazla sperm hızı az veya hızlı spermi azolan erkeklerde işe yaradığını okumuştum. Mantıkende doğru ama dediğim gibi bilmiyorum yumurtalık kisti olanlardada ekstra bir başarı oranı varmı

canım klomenden kist oluştuysa senin şansın benden daha çok onlardan kurtulunca bi sorunun kalmaz ama pko kalıcıymış malesef canım aşılama kadın içinde çok iyi aşılama tam yumurtan çatladığı anda ultrasyonla aşılamayı yapıyorlar normalde 12 ve 36 saat de beraberlik diyorlar ama o an kesin çatlamış veya çatlamamış olabilir doktor kontrolünde o anı tam denk getirerek hamileliği kolaylaştırıyorlar:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X