Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

amin canım inşallah soğan kürü gerçekten etkilimi? kisti yok ediyormu?

canım ben bir ay denemiştim o ay doktor kist yok dedi ertesi ay tekrar polikistik over dedi bende hamile kalmayınca klomene geçtim tahlillerimdede polikistik çıkmamıştı ben bu ay aşılama yaptıracam olmazsa soğan kürü yapacam ama inş. gerek kalmaz:52::52::52::52::52:

canım benim doktorumu degıstırmeyı dusundum ama suanda gıttıgım doktor da hastanenın en ıyısı,eger hastanede dısında tedavıye devam edersem ılaclara ve doktora odeme yapmak zorundayım sımdı bedava.yumurta takıplerım ve hormon takıplerı buyuk bır tıtızlıkle yapılıyo,en onemlısı vucudun ılaclara verdıgı tepkı.hayırlısı olsun mevlam bılır verecegı zamanı.
sunuda paylasmak ıstıyorum ıstıyorum sızlerle arkadaslar bugun doktorum ovıtrelle catlatma ıgnesınden 24/36 arasindaki ve sonrasi iliskilerin sabah olması verımlılıgı artırıyomus.sabahkı spermler daha hareketlı ve saglıklı olumus,ılıskı sonrasıda 1 saat ayagı kalkmadan belının altına yastık koyarak yatılacakmıs,ınsallah ıse yarar ,bıde boyle denıyelim bakalim degisiklik oluyomu? allahımm hepimize hayırlısını nasıp etsın ve bekle sabrı versın,,

Canım doktoruna güveniosan sorun yok ama vücudun ilaçlara tepki vermemesi stres kaynaklı olabilir biliyosun, eğer kilo probleminde varsa kilo verdiğinde kesin cevap veriyor göreceksin. Hatta kilo problemin bile yoksa biraz kilo vermek o kısır döngüyü kırcağından yumurtlama sağlancağını savunuyor doktorlar nitekim doğruda.. Ben ilk aşılamada iğneyle tepki alamadım 225 mg kadar çıkmıştık dozda sonra kilo verdim baya baya kilo verdim ama bir kutu klomenle hamileydim..Bu ilişki konusunda sabahları olması dediğin gibi daha iyi eet birde ilişkide idrara sıkışık olmanızda iyi gelebilir, uterusa baskı yapacağından daha çok sperm içerde kalıyo,aşılama taktiği bi nevi..

canımlarımmm beniiiimmm bitaneleriiimmm o kadar umutsuzdum kiii olmaycak benim bebeğim olmaz diye düşünüyodum belki sizden daha kötüydüm çünkü hem bende hem eşimde problem vardı eşimin morfoloji ve hareketlilik sorunu vardı hareketlilik o kadr azdıki ya aşılamayla olur yada tüp bebek diyodum ama sadece günde 1 klomenle hamileyim sanırım hala inanamıyorum inanasım yok kan testide yaptırdım %90 gebesin dediler ama hala inanmıyorum umudunuzu yitirmeyin lütfen sizin düşünlerinizi neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum Rabbim biran önce meleklerinizi verir inşllh rabbim rabbiim inşllh kabul eder dualarımı inşllah sizlerinde melekleri hemen gelirrrr

Hadi gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inş.. Ama lütfen negatif düşünmeyin aldınız o sonucu şimdi sıra sadece kalp atışlarında sonra kucağınızda olcağını düşünün hep ve dikkatle tabikide.. O B-HCG sonucunu pozitif görmek isteyen o kadar insan varki nice tüp bebek ve aşılama tedavilerinden sonra siz şükredin ve inanamıyorumları artık unutun... Ben olumsuz düşüncenin olumsuzluk getirdiğine inanıyorum ikizlerime hamile kaldıgımda ikiz gebelik zor oluomuş erken doğuyomuş diye diye 18 haftmda kaybettim. Yine kızıma hamile kaldıgımda onlar erken gitti bu da mı öyle olcak diye endişelerle 31 haftada erken doğdu bi sürü sorun vs..

canım ben bir ay denemiştim o ay doktor kist yok dedi ertesi ay tekrar polikistik over dedi bende hamile kalmayınca klomene geçtim tahlillerimdede polikistik çıkmamıştı ben bu ay aşılama yaptıracam olmazsa soğan kürü yapacam ama inş. gerek kalmaz:52::52::52::52::52:

inşallah canım inşallah

rabbim duysun sesimizi bizede bir melek yollasın inşallah....

Canım doktoruna güveniosan sorun yok ama vücudun ilaçlara tepki vermemesi stres kaynaklı olabilir biliyosun, eğer kilo probleminde varsa kilo verdiğinde kesin cevap veriyor göreceksin. Hatta kilo problemin bile yoksa biraz kilo vermek o kısır döngüyü kırcağından yumurtlama sağlancağını savunuyor doktorlar nitekim doğruda.. Ben ilk aşılamada iğneyle tepki alamadım 225 mg kadar çıkmıştık dozda sonra kilo verdim baya baya kilo verdim ama bir kutu klomenle hamileydim..Bu ilişki konusunda sabahları olması dediğin gibi daha iyi eet birde ilişkide idrara sıkışık olmanızda iyi gelebilir, uterusa baskı yapacağından daha çok sperm içerde kalıyo,aşılama taktiği bi nevi..

Hadi gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inş.. Ama lütfen negatif düşünmeyin aldınız o sonucu şimdi sıra sadece kalp atışlarında sonra kucağınızda olcağını düşünün hep ve dikkatle tabikide.. O B-HCG sonucunu pozitif görmek isteyen o kadar insan varki nice tüp bebek ve aşılama tedavilerinden sonra siz şükredin ve inanamıyorumları artık unutun... Ben olumsuz düşüncenin olumsuzluk getirdiğine inanıyorum ikizlerime hamile kaldıgımda ikiz gebelik zor oluomuş erken doğuyomuş diye diye 18 haftmda kaybettim. Yine kızıma hamile kaldıgımda onlar erken gitti bu da mı öyle olcak diye endişelerle 31 haftada erken doğdu bi sürü sorun vs..
aa canım ben bu idrara sıkışık olma olayını duymamıştım denicem:17:

aa canım ben bu idrara sıkışık olma olayını duymamıştım denicem:17:

Evet bende kk da deneyimli bi arkadaştan duymuştum dolu mesane rahim azğını kapatacağından sperm kaybı azalıo.. Amaan millet şipşak :1: :17: 5 dk tutturuo bizim bi amuda kalkmadığımız kalıo dimi..

Soğan kürü kesinlikle kistleri yok ediyor. Hiç üşenmeden kullanmaya devam edin. Mutlaka sonucun güzelliğini göreceksiniz. Hiç bir yan etkisi de yok. Bu sürede yaşadığınız bazı sıkıntıların ( ağrı, akıntı vs.) kürle ilgisi yok. Bu tür kürlerin gerçekten ilaç yerine geçmesi için hiç bir püf noktası atlanmamalı. Kaynama süresine (5 dk), kaynama süresince kaynattığınız kabın ağzına kapak kapatmaya, soğanı 125 ml. kaynayan suya koymaya (su önceden kaynatılmalı) harfiyen dikkat edilmeli. Aç karna içilmeli ve en erken yarım saat sonra bir şeyler yenmeli. Bu kurallara dikkat ederseniz iyileşmemeniz mümkün değil. Ben bu kür sayesinde yıllardır çektiğim bu rahatsızlıktan kurtuldum. Yaşanmış bir tecrübe olduğu için, güvenerek, ısrarla öneriyorum.

Evet bende kk da deneyimli bi arkadaştan duymuştum dolu mesane rahim azğını kapatacağından sperm kaybı azalıo.. Amaan millet şipşak :1: :17: 5 dk tutturuo bizim bi amuda kalkmadığımız kalıo dimi..
aynen yaa sonumuz hayır olsun inş.:9::9:
Soğan kürü kesinlikle kistleri yok ediyor. Hiç üşenmeden kullanmaya devam edin. Mutlaka sonucun güzelliğini göreceksiniz. Hiç bir yan etkisi de yok. Bu sürede yaşadığınız bazı sıkıntıların ( ağrı, akıntı vs.) kürle ilgisi yok. Bu tür kürlerin gerçekten ilaç yerine geçmesi için hiç bir püf noktası atlanmamalı. Kaynama süresine (5 dk), kaynama süresince kaynattığınız kabın ağzına kapak kapatmaya, soğanı 125 ml. kaynayan suya koymaya (su önceden kaynatılmalı) harfiyen dikkat edilmeli. Aç karna içilmeli ve en erken yarım saat sonra bir şeyler yenmeli. Bu kurallara dikkat ederseniz iyileşmemeniz mümkün değil. Ben bu kür sayesinde yıllardır çektiğim bu rahatsızlıktan kurtuldum. Yaşanmış bir tecrübe olduğu için, güvenerek, ısrarla öneriyorum.

sizindemi polikistik overdi ve bebişiniz oldumu kaç ay kullandınız :53::53:

Hadi gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inş.. Ama lütfen negatif düşünmeyin aldınız o sonucu şimdi sıra sadece kalp atışlarında sonra kucağınızda olcağını düşünün hep ve dikkatle tabikide.. O B-HCG sonucunu pozitif görmek isteyen o kadar insan varki nice tüp bebek ve aşılama tedavilerinden sonra siz şükredin ve inanamıyorumları artık unutun... Ben olumsuz düşüncenin olumsuzluk getirdiğine inanıyorum ikizlerime hamile kaldıgımda ikiz gebelik zor oluomuş erken doğuyomuş diye diye 18 haftmda kaybettim. Yine kızıma hamile kaldıgımda onlar erken gitti bu da mı öyle olcak diye endişelerle 31 haftada erken doğdu bi sürü sorun vs..[/QUOTE]

tatlım bugün öğrendim ultrsyona girdim ikiz gebelik olduğu saptandı ya ben o kadr düşüncelere kapılmadım gel görki etrafımda kimse pek olumlu şeyler söylemediler tabi sağlıklı doğurrsun kucağına alırsın gibi dileklerinde bulundular ama biyandanda hep sezeryan diyolar yok 9 ay duran ikiz yokmuş erken doğum olurmuş tabi bende biraz korkuyo kapıldım ve bunları söyleyende annem yani en yakın akrabalarım ve benim ilk gebeliğim ve ikiz olcak biraz korkuttular beni ama ben olumsuz düşünmicem asla hep dua etcem kim ne derse desin rabbim inşllh sağ salim sağlıklı bişekilde ikisinide bana bağışlasın canım benim sanada çok geçmiş olsun yaşadığın o olayı emin ol şuan dahaiyi anlıyorum şükrediyorum helede böyle sorunlar varken ve gebe kaldım şükür ağzımdan eksik olurmu hiç rabbim isteyen evlat ateşiyle yanıp tutuşan bütün kardeşlerime nasip eylesin nasip eylemiş kardeşleriminde bende dahil inşllh sağ salim kucaklarına almalarını nasip eylesin

tatlım bugün öğrendim ultrsyona girdim ikiz gebelik olduğu saptandı ya ben o kadr düşüncelere kapılmadım gel görki etrafımda kimse pek olumlu şeyler söylemediler tabi sağlıklı doğurrsun kucağına alırsın gibi dileklerinde bulundular ama biyandanda hep sezeryan diyolar yok 9 ay duran ikiz yokmuş erken doğum olurmuş tabi bende biraz korkuyo kapıldım ve bunları söyleyende annem yani en yakın akrabalarım ve benim ilk gebeliğim ve ikiz olcak biraz korkuttular beni ama ben olumsuz düşünmicem asla hep dua etcem kim ne derse desin rabbim inşllh sağ salim sağlıklı bişekilde ikisinide bana bağışlasın canım benim sanada çok geçmiş olsun yaşadığın o olayı emin ol şuan dahaiyi anlıyorum şükrediyorum helede böyle sorunlar varken ve gebe kaldım şükür ağzımdan eksik olurmu hiç rabbim isteyen evlat ateşiyle yanıp tutuşan bütün kardeşlerime nasip eylesin nasip eylemiş kardeşleriminde bende dahil inşllh sağ salim kucaklarına almalarını nasip eylesin

Canım bu süper bi haber ya şu an kendi ikiz haberimi aldığım gün geldi aklıma nasıl bi sevinçtir o maşallah size :nazar: :nazar: Sakın kimsenin bir dediğine kulak asma ben 9 ayı tamamlayamadım ama 41 haftaya giren nice ikiz gebeler biliyorum ki ben tek gebeliğimi bile 31 haftaya kadar getirebilmiştim. pkonun yanında servikal yetmzlik denen illette başımdaydı benim. Ne her bünye aynı ne her gebelik herşey nasip yeterki Rabbim istesin bak çifter çifter veriyo çok dua et inş Rabbime sağ salim alırsın kucağına.

3 aydır bebek istiyoruz. ama eşim şehirdışına gidip geliyor çok düzenli bir ilişkimiz olmadı. bu ay gebelik öncesi testleri yaptırmaya gittim yumurtalarımın büyümediğini ve 21. gün progesteron testinde ise 1.19 sonuç çıktığını gördüm. sizce hemen klomen tedavisine başlamalı mıyım yoksa birkaç ay beklemeli miyim? progesteron değerleri her ay değişir mi?

tatlım bugün öğrendim ultrsyona girdim ikiz gebelik olduğu saptandı ya ben o kadr düşüncelere kapılmadım gel görki etrafımda kimse pek olumlu şeyler söylemediler tabi sağlıklı doğurrsun kucağına alırsın gibi dileklerinde bulundular ama biyandanda hep sezeryan diyolar yok 9 ay duran ikiz yokmuş erken doğum olurmuş tabi bende biraz korkuyo kapıldım ve bunları söyleyende annem yani en yakın akrabalarım ve benim ilk gebeliğim ve ikiz olcak biraz korkuttular beni ama ben olumsuz düşünmicem asla hep dua etcem kim ne derse desin rabbim inşllh sağ salim sağlıklı bişekilde ikisinide bana bağışlasın canım benim sanada çok geçmiş olsun yaşadığın o olayı emin ol şuan dahaiyi anlıyorum şükrediyorum helede böyle sorunlar varken ve gebe kaldım şükür ağzımdan eksik olurmu hiç rabbim isteyen evlat ateşiyle yanıp tutuşan bütün kardeşlerime nasip eylesin nasip eylemiş kardeşleriminde bende dahil inşllh sağ salim kucaklarına almalarını nasip eylesin[/QUOTE]

bunlar çok güzel haberler lütfen kimseyi kafana takıp moralini düşürme..moralini çok yüksesk tut ve hep olumlu düşün bebeklerin için nefes al adeta..çok sevindim ilk yazılrınızı daha önce çok takip ettim onlardan sonra bebiş haberleri mucize gibi..sen bizim umudumuz olursun inşallah sağlıkla kal arkadaşım..:9:

Canım bu süper bi haber ya şu an kendi ikiz haberimi aldığım gün geldi aklıma nasıl bi sevinçtir o maşallah size :nazar: :nazar: Sakın kimsenin bir dediğine kulak asma ben 9 ayı tamamlayamadım ama 41 haftaya giren nice ikiz gebeler biliyorum ki ben tek gebeliğimi bile 31 haftaya kadar getirebilmiştim. pkonun yanında servikal yetmzlik denen illette başımdaydı benim. Ne her bünye aynı ne her gebelik herşey nasip yeterki Rabbim istesin bak çifter çifter veriyo çok dua et inş Rabbime sağ salim alırsın kucağına.

canım benim geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşllh canım hep dua etcem tabikide sizlerede emin olun dualarımda hep olcaksınız

Back
X