- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
- #501
yani demi......
bu güven nerden geliyo ki başka:44::44:
off yaa artık kimseye güven olmuyor çok korkuyorum bu dünyaya bebek getirmek istediğim için hatamı yapıyorum acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani demi......
bu güven nerden geliyo ki başka:44::44:
off yaa artık kimseye güven olmuyor çok korkuyorum bu dünyaya bebek getirmek istediğim için hatamı yapıyorum acaba![]()
allahım bizi ve olcak evlatlarımızı korusun
sabah namazlarında edilen dua kabül olur diye hem kendime hemde sizlere tüm bebek hayırlı evlatlar istiyenlere dualar ediyorum neolur sizde edin inş. birgün olacak ve o gün inş. çok yakındır![]()
ıyı aksamlar superısı heyecandan uyku tutmadı heraldee sen bu saatlerde buralarda olazdın![]()
selam kızlar bende pko hastasıyım 7-8 yıldır sürekli düzensiz geliyodu adetim bebek istiyoruz bizde 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı pazar günü klomene başladım..son 3 aydır adetlerim hep gününde geldi inşallah hamile kalırım bu ilaçla..hepimize geçmiş olsun allah gönlümüze göre verir inşallah
selam canım evet klomen ve çatlatma iğnesi sayesinde zamanımızda adet oluyoruz yumurtalarını geliştiriyormu klomen inş. fazla beklemeden sizinde bebişiniz olur
klomen tedavisine ilk defa başladım cnm ondan önce adetlerim düzene girdi anlamadan..nasıl oldu bilmiyorum ama bu durum gayet iyi bi durum..bakalım inşallah ilk ilaç tedavisinde hamile kalırım..3 yıllık evliyim ve eşimde bende çok istiyoruz..psikolojim çok bozuluyo bu duruma![]()
amin inşallah tez zamanda tüm isteyenlerin bebişi gelir inşallh....
ama göğüsüm şişmeye başladı ve akıntı arttı acaba bu ilacın yan etkisimi?
selam kızlar ben doktora gittim ve yumoşlar büyümüş pazartesi aşılama yaptıracaz![]()
sağol canım benim dua edin inş. bu sefer olur bu ay bitmeden bizde ve tüm istiyenlerdende güzel haberler alırız inş.gozunn aydın canımm allah tamamına erdırsın. ınsallahh bıde mutlu haberııınıı duyarızz.
hadi cnm gözünaydın inşallah aşılamayla hamile kalırsın bizde senin heyecanına ortak oluyoruz..bende yarın gidicem doktora baktırcam ne durumda yumurtalar :)
inş. seninde iyi haberlerini alırız canım doktor kontrolünde enazından ne durumda olduğumuzun farkında oluyoruz inş. rabbim bizede sağ salim hayırlısından bir melek verir![]()
inşallah cnm bakalım heyecanlıyım ama nasıl olcak bilmiyorum..iyi düşüneyimki iyi şeyler olsun dimi..gelsin bebişlerrrr![]()