Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

Yerin ve Göğün dua üstüne kurulduğunu unutmayın arkadaşlarım. Şimdi hamilelikte sorun yaşayan ve bir türlü gebe kalamayan arkadaşlarımız dua."İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

sabah namazlarında edilen dua kabül olur diye hem kendime hemde sizlere tüm bebek hayırlı evlatlar istiyenlere dualar ediyorum neolur sizde edin inş. birgün olacak ve o gün inş. çok yakındır:emir_bebek:

birde aşılama yaptırmak için 1 hafta birliktelik olmazsa bir sorun oluyormu normalde 3 gün dediler ama :44:

selam kızlar bende pko hastasıyım 7-8 yıldır sürekli düzensiz geliyodu adetim bebek istiyoruz bizde 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı pazar günü klomene başladım..son 3 aydır adetlerim hep gününde geldi inşallah hamile kalırım bu ilaçla..hepimize geçmiş olsun allah gönlümüze göre verir inşallah

selam canım evet klomen ve çatlatma iğnesi sayesinde zamanımızda adet oluyoruz yumurtalarını geliştiriyormu klomen inş. fazla beklemeden sizinde bebişiniz olur
klomen tedavisine ilk defa başladım cnm ondan önce adetlerim düzene girdi anlamadan..nasıl oldu bilmiyorum ama bu durum gayet iyi bi durum..bakalım inşallah ilk ilaç tedavisinde hamile kalırım..3 yıllık evliyim ve eşimde bende çok istiyoruz..psikolojim çok bozuluyo bu duruma :(

amin inşallah tez zamanda tüm isteyenlerin bebişi gelir inşallh....

ama göğüsüm şişmeye başladı ve akıntı arttı acaba bu ilacın yan etkisimi?

canım ne yaptın gıttınmı doktora?ınsallah yumosların kıvamına gelmıstır.haftayada yaparsınız asılamayı.esın artık mecbur kalacak bu sefer kontrolden gecmeye.bıde bu sıkayetlerın bendede varr ama cok erken basladılar.ıns doktora sormussundur normalmıdır dıye gelınce yasadılarını paylas beklıyoruzz canımm

hadi cnm gözünaydın inşallah aşılamayla hamile kalırsın bizde senin heyecanına ortak oluyoruz..bende yarın gidicem doktora baktırcam ne durumda yumurtalar :)

gozunn aydın canımm allah tamamına erdırsın. ınsallahh bıde mutlu haberııınıı duyarızz.
sağol canım benim dua edin inş. bu sefer olur bu ay bitmeden bizde ve tüm istiyenlerdende güzel haberler alırız inş.
hadi cnm gözünaydın inşallah aşılamayla hamile kalırsın bizde senin heyecanına ortak oluyoruz..bende yarın gidicem doktora baktırcam ne durumda yumurtalar :)

inş. seninde iyi haberlerini alırız canım doktor kontrolünde enazından ne durumda olduğumuzun farkında oluyoruz inş. rabbim bizede sağ salim hayırlısından bir melek verir:66:

inş. seninde iyi haberlerini alırız canım doktor kontrolünde enazından ne durumda olduğumuzun farkında oluyoruz inş. rabbim bizede sağ salim hayırlısından bir melek verir:66:[/QUOTE]

inşallah cnm bakalım heyecanlıyım ama nasıl olcak bilmiyorum..iyi düşüneyimki iyi şeyler olsun dimi..gelsin bebişlerrrr :49:

Son düzenleme:
inş. seninde iyi haberlerini alırız canım doktor kontrolünde enazından ne durumda olduğumuzun farkında oluyoruz inş. rabbim bizede sağ salim hayırlısından bir melek verir:66:

inşallah cnm bakalım heyecanlıyım ama nasıl olcak bilmiyorum..iyi düşüneyimki iyi şeyler olsun dimi..gelsin bebişlerrrr :49:

evet canım inş. olacak bu ay çok heyecanlıyım bende:66:

Son düzenleme:
Back
X