• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over pkoss !!

Bende sizdenim arkadaşlar. İki sene önce kondu teşhis. Mayısta evlendim. Martta adet olmuştum en son. Haziranda kimyasal gebelik yaşadım. Adet olmadım bir daha bu aya kadar. Bu ay da doğum kontrol hapı kullanarak adet oldum. Klomen kullansam sadece iğnesiz çatlar mı yumurtam sizce? Ne yapsam da meleğimiz olsa bir tane? Eşimi incitiyormuş gibi hissetmek çok kötü.

Canim doktora danismadan ilac kullanma ilk once doktorunun insülin seviyene bakmasi lazim

hormanlara bakıldı prolaktin yüksekti ama biraz daha normalleşti onun dısında birşey yapılmadı açıkçası cok ta üstüne düşülmedi doktor değiştirmek istiyorum ama eskişehirde pcos ile özel ilgilenen doktor bulamadım

Ozel olarak o dalla ilgilenilmez sen insülin direncinw baktir çünkü pkos en cok sekerden dolayi oluyo

Şu soğan kürü değil mi aç karnına içilen. Adetin üçüncü günü başlanacak diyor ama ben adet olmuyorum hemen başlasam ne olur?

Canim sende pkos mu var adet olamiyon bn de bu ay olamadim doktor sen zaten denk geliyo adet oluyosn demisti seker hapi verdi bna 1haftadir kullaniyorm acaip akintim var

Canim sende pkos mu var adet olamiyon bn de bu ay olamadim doktor sen zaten denk geliyo adet oluyosn demisti seker hapi verdi bna 1haftadir kullaniyorm acaip akintim var
Ben de olurdum pkos teşhisi konulduğu zamanlarda. Sonradan başladı düzensizlik. Acaba benim de mi şeker hapı falan kullanmam gerekiyor?

18 yasindan beri düzensiz adet ama 1 yil once öğrendim 8 ay yasmin kullandim biraktiktan snra bir ay gününde oldum simdi hala yok yine olmadim

47 kiloyum bendede seker sorunu olabilirmi acaba doktorum hormon testleri istemisti normal seviyede ama 6 ay daha kullanucaksin yasmini demişti ben kullanmadim çünkü 8 aydan snra yan etki yapti

Back
X