- 27 Ekim 2016
- 48
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi kartalice41
İnşallah canım cümlemiz.Canım hiç önemli değil ınsalah şifa bulur da bebeğini kucağına alirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım cümlemiz.Canım hiç önemli değil ınsalah şifa bulur da bebeğini kucağına alirsin
Bende sizdenim arkadaşlar. İki sene önce kondu teşhis. Mayısta evlendim. Martta adet olmuştum en son. Haziranda kimyasal gebelik yaşadım. Adet olmadım bir daha bu aya kadar. Bu ay da doğum kontrol hapı kullanarak adet oldum. Klomen kullansam sadece iğnesiz çatlar mı yumurtam sizce? Ne yapsam da meleğimiz olsa bir tane? Eşimi incitiyormuş gibi hissetmek çok kötü.
hormanlara bakıldı prolaktin yüksekti ama biraz daha normalleşti onun dısında birşey yapılmadı açıkçası cok ta üstüne düşülmedi doktor değiştirmek istiyorum ama eskişehirde pcos ile özel ilgilenen doktor bulamadım
Şu soğan kürü değil mi aç karnına içilen. Adetin üçüncü günü başlanacak diyor ama ben adet olmuyorum hemen başlasam ne olur?
Sütü polen propolis sabah akşam yiyen duydum faydasını gorendeinşallah hemen hamiş kalırsın ben de arı sütü duydum bi bilgin varmı o da yumurtalıklara iyi geliyormus adet olmayanlar bile adet olmus
A
Sütü polen propolis sabah akşam yiyen duydum faydasını gorende
Ben de olurdum pkos teşhisi konulduğu zamanlarda. Sonradan başladı düzensizlik. Acaba benim de mi şeker hapı falan kullanmam gerekiyor?Canim sende pkos mu var adet olamiyon bn de bu ay olamadim doktor sen zaten denk geliyo adet oluyosn demisti seker hapi verdi bna 1haftadir kullaniyorm acaip akintim var
Kadın hastalıkları mı dahiliye mi bakar ki insülin seviyeme?Canim doktora danismadan ilac kullanma ilk once doktorunun insülin seviyene bakmasi lazim
Kadın hastalıkları mı dahiliye mi bakar ki insülin seviyeme?
Teşekkür ederimKadın doğum cnm
Teşekkür ederim
Kendinizde gördüğünüz yan etkileri sayar mısınız rica etsem?Dahilyede bakar ama bizim sorun farkli ya o yuzden ilacta farkli veriyolar ama uyariyim bu ilac acaaip yan etki yapio :/ bn mavfoldum bugün
Kendinizde gördüğünüz yan etkileri sayar mısınız rica etsem?
Bende pco hastasiyimmmmm((((
Hic mi adet gormedinizŞu soğan kürü değil mi aç karnına içilen. Adetin üçüncü günü başlanacak diyor ama ben adet olmuyorum hemen başlasam ne olur?