- 29 Ekim 2016
- 399
- 107
- 103
- Konu Sahibi kartalice41
Arkadaslar yumurtaliklari olmayan biri ilacla adet gorebilir mi bu konuda bir bilginiz var mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence goremezArkadaslar yumurtaliklari olmayan biri ilacla adet gorebilir mi bu konuda bir bilginiz var mi.
47 kiloyum bendede seker sorunu olabilirmi acaba doktorum hormon testleri istemisti normal seviyede ama 6 ay daha kullanucaksin yasmini demişti ben kullanmadim çünkü 8 aydan snra yan etki yapti
Arkadaslar yumurtaliklari olmayan biri ilacla adet gorebilir mi bu konuda bir bilginiz var mi.
Ama cocugum olmuy9r diye korkulmasin cunku mumkunmus duzenli yumurtlamayi saglayip bu imkansiz değil benim derdim adet duzensizligi((
İnş canımBen hep olmadi olmadi ama unutunca kendiliginden oldu diye yorumlari okudum icimuz rahat olsun
Arkadaslar merhaba bende 1 ay önce öğrendim pcos oldugumu aslında eşim kaynaklı 1.5 yıldır bebek olmuyordu ve banada sürekli bakıyordu ultrasondan hiç bi doktor söylememişti pcos dıye sadece adetin 2. Gunu gel tup yapalım dıyolardı. Meger bendede varmış oysa adetin hep duzenli ve normal kilodayım. İnsülün dırenci sebebiyle glucobay 50 mg yarısını yemekkerden once atıyorum. Ama doktor hiç yumurta rezervi olsun baska tahlil istemedi vitamin kullanıyorum aralıkta tup yapıcaz Kafam karışık yani pcos tupe engel olcak dıyekorkuyorum zaten eşimde sıkıntı var. Allah yardımcımuz olsun
Ben hep olmadi olmadi ama unutunca kendiliginden oldu diye yorumlari okudum icimuz rahat olsun
Kizlar bende bu ay catlatma igne yaptim beklemedeyim
Insaallah bugun 3 gunum icimde hem heyecan hemde umutsuzluk var 3 yildir istiyorum bir kizim var onu normal olmustu allah isteyen herkese versin aratmasin insaallahİnşallah tutar canım![]()
Pkos lukar buraya bebis yapmamiza engel bu rahatsizligi atlatan atlatmaya çalışan arkadaslar uygulanan tedavileri birbirimize paylasalim derim
Bana yapilan testler ;
-yumurtalık rezervi
Bu testte bende insülin direnci
Ve
Lh hormon yüksekligi cikti
Ve aldigim bilgiye göre bütün pkoslu hastalarin insülin direnci varmis seker ilaci kullanmalari ve spor yapmalari gerekiyomus
Yumurta gelismemesine en cok insülin direnci sebep oluyormus