Polikistik over pkoss !!

47 kiloyum bendede seker sorunu olabilirmi acaba doktorum hormon testleri istemisti normal seviyede ama 6 ay daha kullanucaksin yasmini demişti ben kullanmadim çünkü 8 aydan snra yan etki yapti

Bekarsn o zmn yasmin verdiklerine gire baska hormon ilaclarida var seker olabilir çünkü bnde kilolu degilim ama pkos var sekerine baktir bnce ailede varmi seker hastasi

Ailede yok seker hastasi ama kan sekerim devamli düşer kendimi bildim bileli doktorum rahimde bi sorun olmadigini soyledi tertemiz dedi ama inci gibi dizilmis kucuk kesecikler var yani polikistik over bu bi hastalik degil dedi dogustan oluyormus yani adet olmanin başkabi cozumu yokmu ilac kullanmak istemiyorum beni piskolijik olarak cok etkiliyor migde bulantisi yapıyor arastirin ilerde de damarlarda filan sorun yapiyormus kalpte onu okuduktan snra direk biraktim zaten napicaz bilmiyorum 10 gun yine geckti adet stresi yetiyor zatem :(

Ama cocugum olmuy9r diye korkulmasin cunku mumkunmus duzenli yumurtlamayi saglayip bu imkansiz değil benim derdim adet duzensizligi :(((

Ama cocugum olmuy9r diye korkulmasin cunku mumkunmus duzenli yumurtlamayi saglayip bu imkansiz değil benim derdim adet duzensizligi :KK43:((

Canim korkulari birak Allah istemedikce bisi olmaz ama bnce hormon ilaci kullan ve sekerine baktir su yuvarlak bi hap vardi ondan versin sana

Arkadaslar merhaba bende 1 ay önce öğrendim pcos oldugumu aslında eşim kaynaklı 1.5 yıldır bebek olmuyordu ve banada sürekli bakıyordu ultrasondan hiç bi doktor söylememişti pcos dıye sadece adetin 2. Gunu gel tup yapalım dıyolardı. Meger bendede varmış oysa adetin hep duzenli ve normal kilodayım. İnsülün dırenci sebebiyle glucobay 50 mg yarısını yemekkerden once atıyorum. Ama doktor hiç yumurta rezervi olsun baska tahlil istemedi vitamin kullanıyorum aralıkta tup yapıcaz Kafam karışık yani pcos tupe engel olcak dıyekorkuyorum zaten eşimde sıkıntı var. Allah yardımcımuz olsun

Arkadaslar merhaba bende 1 ay önce öğrendim pcos oldugumu aslında eşim kaynaklı 1.5 yıldır bebek olmuyordu ve banada sürekli bakıyordu ultrasondan hiç bi doktor söylememişti pcos dıye sadece adetin 2. Gunu gel tup yapalım dıyolardı. Meger bendede varmış oysa adetin hep duzenli ve normal kilodayım. İnsülün dırenci sebebiyle glucobay 50 mg yarısını yemekkerden once atıyorum. Ama doktor hiç yumurta rezervi olsun baska tahlil istemedi vitamin kullanıyorum aralıkta tup yapıcaz Kafam karışık yani pcos tupe engel olcak dıyekorkuyorum zaten eşimde sıkıntı var. Allah yardımcımuz olsun

Aman canim kafaya takarsan yumurtan gelismez yumurtan gelissin die ilac vercekler zaten sana pkos dha cok catlamaya engel

Pkos lukar buraya bebis yapmamiza engel bu rahatsizligi atlatan atlatmaya çalışan arkadaslar uygulanan tedavileri birbirimize paylasalim derim:110::anne:

Bana yapilan testler ;

-yumurtalık rezervi
Bu testte bende insülin direnci
Ve
Lh hormon yüksekligi cikti

Ve aldigim bilgiye göre bütün pkoslu hastalarin insülin direnci varmis seker ilaci kullanmalari ve spor yapmalari gerekiyomus
Yumurta gelismemesine en cok insülin direnci sebep oluyormus

Açlık oruçları, hacamat sülük ve bazı uygulamalarla benim pkosum geçti. Süreç boyunca jinekolojik muayenenib yanısıra holistik kadın sağlığı danışmanından destek aldım. Dediği her şeyi yaptım ve sonuç her şey normale döndü.

Back
X