Polikistik over pkoss !!

80 kiloyum. Bel kalınlığım falan yok. Anlamadım bi türlü. kilo vereyim de bakalım nolcak. Gerçi kilolu olup olmamak da etkilemiyo pko yu. Şekerime baktırcam en kısa zamanda artık.

Bnm Dr öyle bir şeyden şimdiye kadar bahsetmedi demek bnde yok olsaydı söylerdi bide çok kilo ta tatlı yiyiyrium bu zararlı mı pko da

Valla canim bnada 1.buck sene gittigim doktorlar demedi son gittigim doktor dedi sana pkos teşhisi konupta şeker ilaci nasil vermezler die

80 kiloyum. Bel kalınlığım falan yok. Anlamadım bi türlü. kilo vereyim de bakalım nolcak. Gerçi kilolu olup olmamak da etkilemiyo pko yu. Şekerime baktırcam en kısa zamanda artık.

Baktir canim seker ilaci kiloda verdiriyor
Pkosta en bas tedavi kilo vermek hareket et normalden fazla verirsn hemen kilo ben 8kilo vermistim hemde sadece yürüyerek

Bnm de aynen öyle oldu ilk gebelikti çok üzüldüm tabiki bi ilaç var doktor gebe kaldığında kullanacan sıkıntı olmaz dedi cnm

Bak bu ilac isini ilk defa duydum hic hamile kalamadim bi kere aşılama oldum onda da doktor tutunamadi dedi ama bilmiyorum

Bn hamile kaldım pko dan dolayı bebek gelişme di uç aylık ken kürtaj oldu m

Geçmiş olsun canım Allah bi dahakine kucağına almayı nasip etsin bnde hamile kalirsam eger doktoruma soylicem bunu sana doktorun laparoskobi overian driling önerisi yapmadı mı

Canım bu dediğin lazer ile yaksma yönetimi değil mi ben korkuyirum ya Allah korusun ya sonra yumurta lik lara zarar gelirse

Neyle yakiyolar bilmiyorum ama arkadasim yaptirdi 8yil hamile kalamamisti igne vs. onu yaptirdi 2.ayinda hamile kaldi sen bilirsn yinede ama bn yaptircam yarin doktora muayne olcam sonrada gün vericek

Neyle yakiyolar bilmiyorum ama arkadasim yaptirdi 8yil hamile kalamamisti igne vs. onu yaptirdi 2.ayinda hamile kaldi sen bilirsn yinede ama bn yaptircam yarin doktora muayne olcam sonrada gün vericek
Bende bu amelıyatı düşünüyorum ama fsh yükseliyormus amelıyattan sonra korkuyorum yapışıklık olmasında da

Bende bu amelıyatı düşünüyorum ama fsh yükseliyormus amelıyattan sonra korkuyorum yapışıklık olmasında da
Arkadaşlar fhs yüksek zaten ki yumurtlama olmuyor .ona baksaniz rahim dininden sonra da gebe kalınır diyor lar kalan da var kalmayan da bn yaptım kalmadimm bnm pek aklım tutmadı ama inşallah sizde hamile kalırsınız

Arkadaşlar fhs yüksek zaten ki yumurtlama olmuyor .ona baksaniz rahim dininden sonra da gebe kalınır diyor lar kalan da var kalmayan da bn yaptım kalmadimm bnm pek aklım tutmadı ama inşallah sizde hamile kalırsınız
Amin allah ısteyen herkese nasıp Etsın .
Kesınlıkle haklısın kafam allak bullak benımde .

Back
X