- 5 Kasım 2016
- 13
- 7
- 16
- 37
- Konu Sahibi kartalice41
Bana kimse dememişti pko var diye. Hamileyken 5 farklı doktorda uştrasona girdim hiçbiri demedi. Tedbir alınırdı en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kuru yapa yapa kokudan kisme yaklasamaz oldu bana ama inşallah sen faydasını gorursunDiyete başladım ben de. Bir de civan perçemi içiyorum. Gaydasını gören var mı? Soğan kürüne de biri faydalı diyor başkası olmadı diyor.
Bnm de aynen öyle oldu ilk gebelikti çok üzüldüm tabiki bi ilaç var doktor gebe kaldığında kullanacan sıkıntı olmaz dedi cnmBana kimse dememişti pko var diye. Hamileyken 5 farklı doktorda uştrasona girdim hiçbiri demedi. Tedbir alınırdı en azından
Şimdilik böyle devam etcem bakalım nolur artık. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahSoğan kuru yapa yapa kokudan kisme yaklasamaz oldu bana ama inşallah sen faydasını gorursun
Amin ama iki kuru bi arada yapamaz sin cnm bilgin olsun bu arada kaç kilo SunŞimdilik böyle devam etcem bakalım nolur artık. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Etkiliyor cnm80 kiloyum. Bel kalınlığım falan yok. Anlamadım bi türlü. kilo vereyim de bakalım nolcak. Gerçi kilolu olup olmamak da etkilemiyo pko yu. Şekerime baktırcam en kısa zamanda artık.
Bnm Dr öyle bir şeyden şimdiye kadar bahsetmedi demek bnde yok olsaydı söylerdi bide çok kilo ta tatlı yiyiyrium bu zararlı mı pko da
80 kiloyum. Bel kalınlığım falan yok. Anlamadım bi türlü. kilo vereyim de bakalım nolcak. Gerçi kilolu olup olmamak da etkilemiyo pko yu. Şekerime baktırcam en kısa zamanda artık.
Bnm de aynen öyle oldu ilk gebelikti çok üzüldüm tabiki bi ilaç var doktor gebe kaldığında kullanacan sıkıntı olmaz dedi cnm
Bn hamile kaldım pko dan dolayı bebek gelişme di uç aylık ken kürtaj oldu mBak bu ilac isini ilk defa duydum hic hamile kalamadim bi kere aşılama oldum onda da doktor tutunamadi dedi ama bilmiyorum
Bn hamile kaldım pko dan dolayı bebek gelişme di uç aylık ken kürtaj oldu m
Hayır ya o ne demekGeçmiş olsun canım Allah bi dahakine kucağına almayı nasip etsin bnde hamile kalirsam eger doktoruma soylicem bunu sana doktorun laparoskobi overian driling önerisi yapmadı mı
Hayır ya o ne demek
Canım bu dediğin lazer ile yaksma yönetimi değil mi ben korkuyirum ya Allah korusun ya sonra yumurta lik lara zarar gelirsePolikistik yapiyi yok etmek icin yumurtaliklara delik açılıyor youtube yazsana izle videoyu
Canım bu dediğin lazer ile yaksma yönetimi değil mi ben korkuyirum ya Allah korusun ya sonra yumurta lik lara zarar gelirse
Bende bu amelıyatı düşünüyorum ama fsh yükseliyormus amelıyattan sonra korkuyorum yapışıklık olmasında daNeyle yakiyolar bilmiyorum ama arkadasim yaptirdi 8yil hamile kalamamisti igne vs. onu yaptirdi 2.ayinda hamile kaldi sen bilirsn yinede ama bn yaptircam yarin doktora muayne olcam sonrada gün vericek
Arkadaşlar fhs yüksek zaten ki yumurtlama olmuyor .ona baksaniz rahim dininden sonra da gebe kalınır diyor lar kalan da var kalmayan da bn yaptım kalmadimm bnm pek aklım tutmadı ama inşallah sizde hamile kalırsınızBende bu amelıyatı düşünüyorum ama fsh yükseliyormus amelıyattan sonra korkuyorum yapışıklık olmasında da
Amin allah ısteyen herkese nasıp Etsın .Arkadaşlar fhs yüksek zaten ki yumurtlama olmuyor .ona baksaniz rahim dininden sonra da gebe kalınır diyor lar kalan da var kalmayan da bn yaptım kalmadimm bnm pek aklım tutmadı ama inşallah sizde hamile kalırsınız
Bende bu amelıyatı düşünüyorum ama fsh yükseliyormus amelıyattan sonra korkuyorum yapışıklık olmasında da