Polikistik over sendromu tüylenme sorunu

Misvampir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
1
1
1
28
Kızlar evlenmeme az kaldı ve çok korkuyorum eşim olacak insan bunu sorun yapar mı diye. Henüz söylemedim. Kistim olduğumu bilse de bu tür etkiler ettiğini bilmiyor. Yüzümde göğsümde popomda çıkması artık bendeki özgüveni sıfırlıyor. Evli olup bu problemler yüzünden kavga eden var mı acaba?

Kızlar evlenmeme az kaldı ve çok korkuyorum eşim olacak insan bunu sorun yapar mı diye. Henüz söylemedim. Kistim olduğumu bilse de bu tür etkiler ettiğini bilmiyor. Yüzümde göğsümde popomda çıkması artık bendeki özgüveni sıfırlıyor. Evli olup bu problemler yüzünden kavga eden var mı acaba?
Kavga edilecek birşey mi bu Allah aşkına ? Sağlık problemlerinizi ve bunun getirdiklerini dert edecek bir adamsa evlenmeyin zaten

Benimde polikistik overim var, heryeri gectimde su gogus de kıl olması cok üzücü birsey.Aldikca cikiyor.Ama esim sagolsun problem etmedi, ben takıyorum hep ama o gereksz buluyor.Bilemiyorum her erkek byle mi ama cok takmayanda var.

Seni seviyosa problem zaten yapmayacaktir. Eger yapiyosa sevgisini gozden gecirsin sen de soyle ki olasi bi ihtimale karsi ben sana soylemistim dersin

Eğer karşınızdaki insan size gerçekten değer veren ve bunun hastalığınızdan dolayı Allah vergisi olduğunu anlayabilecek kapasitede bir insansa emin olun sorun olmuyor . Benimde heryerimde var iki kere lazer denedim çözüm olmadı endokrin doktoru hamilelik bitikten sonra tedavi uygularız daha sonra lazer etki eder dedi bakalım inşallah hepimiz şu kıl tüy sorunundan kurtuluruz 🙏☺️

Back
X