Polikistik Over ve Gebe Kalmaya Çalışmaca Yardım

İnşallah hamilesindir bende öyle saniyodum evet umut bağlama baglayinca kötü oluyor ama rabbim inşallah en kısa zamanda nasip edecek dediklerimi yap gerisi Rabbime kalmış

Ha bı de sol kasık segirmesi vardı bende Allah'ım pıt pıt bişey atıp duruyordu arada göğüslerim aşırı dolgunlasmisti hatta düşükten sonra Ağrı'dan günlerce duramamistim göğüs ucu koyulasmasi da vardi

Ramazan bayramında haftasında gelen lekeden 1-2 hafta sonra test silik pozitif çıktı
Canım benim de kiloduma kahverengimsi akıntı geldi 1 2 damla 4 gün sonra falan geçtiğimz pazartesi kan verdim negatif çikti sonucum ama tes de yağmıştım negatif yine de o kahverengi akıntı neden geldi hala bende anlamış değilim inşallah seninki yerleşme kanamasıdır

Göğüslerimde benim de dolgunluk var ama neyden bilmiyorum birde elime alıp bastırdığımda elimle ovaladığım da damarlar geliyor

Yumurtalama kanaması oluyor ondan olmuştur seninki inşallah hamiledir ya dualarım sizinle güzel haberlerle gelin lütfen

Göğüslerimde benim de dolgunluk var ama neyden bilmiyorum birde elime alıp bastırdığımda elimle ovaladığım da damarlar geliyor
Ayyy inşallah vardir ben dokunamiyodum doktora gittim düşükten sonra hormonların çalışmaya başlamıştı ondan ağrı sürer bı sure demişti 1 ay ağrısını çektim ama inanılmaz derecede agriyordu

Evet gitmem gerekiyor randevu bulamıyorum artık ayarlayıp başka bir yere gideyim
İnşallah güzel haberlerle gelirsin prodoctorun gebelik testi doğru diyolar onu alabilirsen alsana ama erken gebelik testi olacak artimed freey doktor days falan yalancı pozitif gösteriyor

İnşallah canım benim Allah razı olsun ben çok uzerine düşmüyorum akışına bıraktım eşimde öyleydi ilk başlarda aslında ama şimdi oda üzülüyor arkadaşlarının eşlerinin hamile olduğunu vs duyunca birde aile-akraba zorbalığına uğramaya başladık bende istemsizce kafama takıyorum

İnşallah gebelik belirtileridir ben ilk gebeliğim de göğüs ağrısı çekmedim o yüzden nasıl bişey bilmiyorum

Ailelerimiz farklı şehirde biz iş dolayısıyla farklı sehirdeyiz 2 bayramdır sırf bu soruları duymamak için gitmek istemiyorum

Yaa kıyamam takma kafana üzülme Allah'tan herşey doğrı bi zamanı vardır bir kere tutmuş yine olur güzel düşün sen onu görcekmişsin bi sınavdan geçiyoruz sonucu güzel olacak ben inanıyorum sadece her şeyin bir zamanı var ve plansız bir zaman da gerçekleşecek ummadığımız anda çalacak kapımızı

InsAllah canım benim Allah razı olsun seninde hakkında güzel seyler olsun insallah

Damarlar kahverengi kısımda mi oluyor acaba yoksa göğüs çevresinde mi?
Etrafında mavi damarlar var beyaz tenli olduğum için görünüyordu ama kahverengi yerlerde kılcal damarlarım belli oluyor daha öncesinde bir yerde okumuştum damarlar belirti diye ama o zaman kahverengi yerde hiç damar görünmüyordu şimdi mavi mavi kılcal damarlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…