- Konu Sahibi vahsikelebek_34
-
İnşallah hamilesindir bende öyle saniyodum evet umut bağlama baglayinca kötü oluyor ama rabbim inşallah en kısa zamanda nasip edecek dediklerimi yap gerisi Rabbime kalmışBenım de şu bir haftadır akıntım çok oluyo yumurta akı kıvamındaydı şimdi beyaz kremsi akıntıya dönüştü ve sanki adetim geliyormuş gibi ayaktayken falan ıslaklık geliyor önümüzdeki çarşamba hapım bitiyor perşembe kan vermem gerekiyor doktorum ver dedi inşallah bişey varsa çıkar ama çok umut beslemicem çünkü sonucu görüp üzülmekten yoruldum
Ramazan bayramında haftasında gelen lekeden 1-2 hafta sonra test silik pozitif çıktıBazen yumurtlama kanaması da olabiliyor leke varken mi test yaptın leke yokken kaçıncı günü yaptın
İnşallah canım benimİnşallah hamilesindir bende öyle saniyodum evet umut bağlama baglayinca kötü oluyor ama rabbim inşallah en kısa zamanda nasip edecek dediklerimi yap gerisi Rabbime kalmış
Ha bı de sol kasık segirmesi vardı bende Allah'ım pıt pıt bişey atıp duruyordu arada göğüslerim aşırı dolgunlasmisti hatta düşükten sonra Ağrı'dan günlerce duramamistim göğüs ucu koyulasmasi da vardiBenım de şu bir haftadır akıntım çok oluyo yumurta akı kıvamındaydı şimdi beyaz kremsi akıntıya dönüştü ve sanki adetim geliyormuş gibi ayaktayken falan ıslaklık geliyor önümüzdeki çarşamba hapım bitiyor perşembe kan vermem gerekiyor doktorum ver dedi inşallah bişey varsa çıkar ama çok umut beslemicem çünkü sonucu görüp üzülmekten yoruldum
Bazen testler yalancı pozitif çıkarabiliyor lekede yumurtlama döneminde olabilir ama sen yine de bı doktora gozuk önemli bişey de olabilirRamazan bayramında haftasında gelen lekeden 1-2 hafta sonra test silik pozitif çıktı
Canım benim de kiloduma kahverengimsi akıntı geldi 1 2 damla 4 gün sonra falan geçtiğimz pazartesi kan verdim negatif çikti sonucum ama tes de yağmıştım negatif yine de o kahverengi akıntı neden geldi hala bende anlamış değilim inşallah seninki yerleşme kanamasıdırRamazan bayramında haftasında gelen lekeden 1-2 hafta sonra test silik pozitif çıktı
Göğüslerimde benim de dolgunluk var ama neyden bilmiyorum birde elime alıp bastırdığımda elimle ovaladığım da damarlar geliyorHa bı de sol kasık segirmesi vardı bende Allah'ım pıt pıt bişey atıp duruyordu arada göğüslerim aşırı dolgunlasmisti hatta düşükten sonra Ağrı'dan günlerce duramamistim göğüs ucu koyulasmasi da vardi
Evet gitmem gerekiyor randevu bulamıyorum artık ayarlayıp başka bir yere gideyimBazen testler yalancı pozitif çıkarabiliyor lekede yumurtlama döneminde olabilir ama sen yine de bı doktora gozuk önemli bişey de olabilir
Yumurtalama kanaması oluyor ondan olmuştur seninki inşallah hamiledir ya dualarım sizinle güzel haberlerle gelin lütfenCanım benim de kiloduma kahverengimsi akıntı geldi 1 2 damla 4 gün sonra falan geçtiğimz pazartesi kan verdim negatif çikti sonucum ama tes de yağmıştım negatif yine de o kahverengi akıntı neden geldi hala bende anlamış değilim inşallah seninki yerleşme kanamasıdır
İnşallah canım ya en doğru zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeYumurtalama kanaması oluyor ondan olmuştur seninki inşallah hamiledir ya dualarım sizinle güzel haberlerle gelin lütfen
Ayyy inşallah vardir ben dokunamiyodum doktora gittim düşükten sonra hormonların çalışmaya başlamıştı ondan ağrı sürer bı sure demişti 1 ay ağrısını çektim ama inanılmaz derecede agriyorduGöğüslerimde benim de dolgunluk var ama neyden bilmiyorum birde elime alıp bastırdığımda elimle ovaladığım da damarlar geliyor
İnşallah güzel haberlerle gelirsin prodoctorun gebelik testi doğru diyolar onu alabilirsen alsana ama erken gebelik testi olacak artimed freey doktor days falan yalancı pozitif gösteriyorEvet gitmem gerekiyor randevu bulamıyorum artık ayarlayıp başka bir yere gideyim
İnşallah canım benim Allah razı olsun ben çok uzerine düşmüyorum akışına bıraktım eşimde öyleydi ilk başlarda aslında ama şimdi oda üzülüyor arkadaşlarının eşlerinin hamile olduğunu vs duyunca birde aile-akraba zorbalığına uğramaya başladıkCanım benim de kiloduma kahverengimsi akıntı geldi 1 2 damla 4 gün sonra falan geçtiğimz pazartesi kan verdim negatif çikti sonucum ama tes de yağmıştım negatif yine de o kahverengi akıntı neden geldi hala bende anlamış değilim inşallah seninki yerleşme kanamasıdır
İnşallah gebelik belirtileridir ben ilk gebeliğim de göğüs ağrısı çekmedim o yüzden nasıl bişey bilmiyorumAyyy inşallah vardir ben dokunamiyodum doktora gittim düşükten sonra hormonların çalışmaya başlamıştı ondan ağrı sürer bı sure demişti 1 ay ağrısını çektim ama inanılmaz derecede agriyordu
Ailelerimiz farklı şehirde biz iş dolayısıyla farklı sehirdeyiz 2 bayramdır sırf bu soruları duymamak için gitmek istemiyorumİnşallah canım benim Allah razı olsun ben çok uzerine düşmüyorum akışına bıraktım eşimde öyleydi ilk başlarda aslında ama şimdi oda üzülüyor arkadaşlarının eşlerinin hamile olduğunu vs duyunca birde aile-akraba zorbalığına uğramaya başladıkbende istemsizce kafama takıyorum
Daha şanslı gruptasınız, inositolü arastırınAdetim düzenli 31günde bir oluyorum.
Yaa kıyamam takma kafana üzülme Allah'tan herşey doğrı bi zamanı vardır bir kere tutmuş yine olur güzel düşün sen onu görcekmişsin bi sınavdan geçiyoruz sonucu güzel olacak ben inanıyorum sadece her şeyin bir zamanı var ve plansız bir zaman da gerçekleşecek ummadığımız anda çalacak kapımızıİnşallah canım benim Allah razı olsun ben çok uzerine düşmüyorum akışına bıraktım eşimde öyleydi ilk başlarda aslında ama şimdi oda üzülüyor arkadaşlarının eşlerinin hamile olduğunu vs duyunca birde aile-akraba zorbalığına uğramaya başladıkbende istemsizce kafama takıyorum
Damarlar kahverengi kısımda mi oluyor acaba yoksa göğüs çevresinde mi?Göğüslerimde benim de dolgunluk var ama neyden bilmiyorum birde elime alıp bastırdığımda elimle ovaladığım da damarlar geliyor
InsAllah canım benim Allah razı olsunYaa kıyamam takma kafana üzülme Allah'tan herşey doğrı bi zamanı vardır bir kere tutmuş yine olur güzel düşün sen onu görcekmişsin bi sınavdan geçiyoruz sonucu güzel olacak ben inanıyorum sadece her şeyin bir zamanı var ve plansız bir zaman da gerçekleşecek ummadığımız anda çalacak kapımızı
Etrafında mavi damarlar var beyaz tenli olduğum için görünüyordu ama kahverengi yerlerde kılcal damarlarım belli oluyor daha öncesinde bir yerde okumuştum damarlar belirti diye ama o zaman kahverengi yerde hiç damar görünmüyordu şimdi mavi mavi kılcal damarlar varDamarlar kahverengi kısımda mi oluyor acaba yoksa göğüs çevresinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?